Fotografering beskuren 745x429Bild2_cutBild1_cut

Sliter du med linselus?

Har du noen gang opplevd at det dukker opp noe uventet i bildene dine etter du har vært ute og fotografert? Om svaret er ja, kan du nå få hjelp til å bli kvitt forstyrrende objekt i bakgrunnen. Bli med i vår fotokonkurranse der to vinnere stikker av med hver sin bærbare fotoboks.

Av og til kan det være en stor utfordring å ta bilder av et enkelt objekt. Saker og ting, som absolutt ikke burde være med i bildet, har lett for å ødelegge et ellers perfekt bilde. Vi i Det Norske Bransjemagasinet er ofte ute og fotograferer produkter hos våre kunder, og altfor ofte er det vanskelig å unngå at noe kommer med ved et uhell. Heldigvis har vi et hjelpemiddel.


Fotobox3


Vi tar med oss bærbare fotobokser ut når vi skal fotografere. De er små og enkle å bære med seg, noe som passer vår hektiske hverdag helt perfekt. Dette er noe vi ønsker å dele med våre kjære lesere.


Nå har du muligheten til å vinne din egen fotoboks, både til deg selv og en venn!


Bild5_cut


Hvordan?


Send inn ditt beste bidrag fra ditt bildebibliotek eller publiser bildet på Facebook eller Instagram med hashtag #bransjefoto. Vi ønsker å se dine bilder som har blitt ødelagt av at noe, som ikke skulle være der, lurte seg inn under linsen. Du må også tagge en venn som du mener trenger mest hjelp med fotografering på konkurranseinnlegget på Facebooksiden vår.

Les mer...

2017-09-08 13.45

ttbygg3

Derfor bør du unne deg en snekker

Artikkel Totalentreprenøren T&T Bygg AS, tilbyr et bredt spekter av oppussingstjenester for bolig og næring i Vestfold.
wimpel1

Effektivt produkt eliminerer kaldtrekk fra vinduer

Artikkel Wimpel er forhandler for Eltra AS - en varmelistprodusent som har utviklet kompakte varmelister som effektivt tar kaldraset fra vinduer i næringsbygg og private boliger. – Varmelistene stopper kaldraset...

    Kontaktinformasjon

    hytte

    Utnytt din gamle hyttes potensiale

    Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

    vidaxl

    Fem måter å nyte mer tid utendørs

    Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

    sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

    Digitale møter: Tips for nybegynnere

    Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

    Arkiv