184046.red1

Cateringmeny med en personlig og humoristisk vri

Magasinet Café i Sandefjord drives av det superengasjerte ekteparet Nina og Dag Lindsholm. – Jeg holder litt standup-show når vi leverer maten - det skal være en opplevelse, sier Nina.

Med en utsikt som tar pusten fra deg, ligger Magasinet Café idyllisk til helt nede ved kaia i Framnesveien 7. Ekteparet Nina og Dag Lindsholm, kan i år feire at det var ti år siden de slo opp dørene for første gang - og i dag har Bransjemagasinet fått gleden av å besøke en over middels engasjert duo som tilsynelatende aldri mister arbeidslysten selv om de har jobbet dag og natt i samme tunge bransje i hele 40 år.

–  Vi er 59 år og har masse energi! Vi klarer fint å jobbe fra åtte om morgenen til fire på natta. Vi sover ikke lenge, men vi sover fort, spøker gledessprederen Nina Lindsholm. 


Nina hadde egentlig bare permisjon fra jobben sin på Folkehøgskolen for å prøve seg innen cateringbransjen på egenhånd. Som enkeltmannsforetak leide hun seg inn på forskjellige lokaler, før hun fikk det uventede tilbudet om å leie de nåværende lokalene til Magasinet Café. Hun takket selvsagt ja. 


– Det var jo det å tørre og satse, og være litt gæren, smiler hun. 


Ektemannen Dag, som jobbet på Color Line på den tiden, ble gradvis fast inventar hos konas virksomhet når det etter hvert gikk i sjette gir konstant. 


– Vi startet veldig bredt med selskaper, catering og café, før vi smalnet det inn på selskaper og catering. Døgnet hadde 19 timer hele tiden, og det var ikke til å leve med, forteller Nina om den viktige avgjørelsen. 


Hos Magasinet Café, kan du nyte luksusen å bestille hjemmelaget mat laget fra bunnen av - ofte med råvarer fra lokale kvalitetsleverandører - til bryllupet, konfirmasjonen, bursdagsselskapet, julebordet, minnestunden, eller hva det måtte være. Det som er helt spesielt er at du kan komme med egne ønsker, for ingenting er umulig for ekteparet Lindsholm.


– Vi lager en helt personlig meny. Vi begynner alltid samtalene med våre kunder med: «hva liker du best og hva liker du absolutt ikke?»


– Her forleden dag var det 190 stykker som skulle ha vikingmat! Da måtte vi tenke etter hva som er urmaten. Men det var masse å ta tak i, og det var vi veldig overraska over, forteller Dag. 


Dag og Nina legger stor vekt på at selv om lokalene er fancy og fine, skal det absolutt ikke være en stiv og upersonlig stemning hos Magasinet Café. Ved å by på seg selv kan kunden føle seg velkommen, og får seg ofte en god latter sammen med bestillingen sin. 


– Det er en «ice breaker» når Nina presenterer maten på en morsom måte, det gjør at folk senker skuldrene litt, sier Dag og smiler mot kona.


– Jeg holder litt stand-up show når vi leverer maten. Det skal være en opplevelse, ikke bare servere maten og ferdig med det, bekrefter Nina. 

Les mer...

2018-09-17 09.15

stoaelektronikk9ny

Tilbyr varmepumpeløsninger uten skjulte kostnader: – Vi gir «det lille ekstra»

Artikkel Flotte kundeanmeldelser, lang fagkunnskap og forutsigbare priser. Stoa Elektronikk AS fra Grimstad kommune, er i dag blitt én av de ledende leverandørene av varmepumper på Sørlandet – med kvalitetsmerket...
ifmelectronic1

Øker produksjonskapasiteten til norsk industriproduksjon og akvakultur med effektiv digitalisering

Artikkel Ifm Electronic AS effektiviserer, digitaliserer og automatiserer produksjonsprosesser for kunder innen akvakultur og produksjon – med bedre lønnsomhet som resultat.

Kontaktinformasjon

hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

article1

Beste stedene å campe i Norge

Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

Arkiv