nsi3nsi1nsi2nsi4nsi5nsi9nsi8nsi7nsi6nsi10nsi11nsi12nsi13nsi14

Unik stansefabrikk tilbyr alt under ett tak

Norsk Stanseindustri AS, leverer blant annet komplette løsninger innen modulbasert billinnredning, som både tegnes, produseres og monteres ved fabrikken på Skedsmokorset. – Bilforhandlere og importører vil ha en enklest mulig håndtering, og setter stor pris på at det meste kan gjøres på ett sted, understreker Tor H. Lanton, salgssjef bilinnredning.

Norsk Stanseindustri AS med sin nåværende eierkonstellasjon, ble opprettet i 1990. Den ærverdige stansefabrikken på Skedsmokorset, har derimot aner som går helt tilbake til 1937, da faren til dagens eier og styreformann, Morten Eckmann, startet opp Eckmann Stanse- og Metallvarefabrikk – som det het den gangen.


– Da var hjulvispen én av hovedproduktene, og det var ingen husmor i Norge som ikke hadde en hjulvisp i skuffen sin! Det er en liten kuriositet i dag som er veldig morsom å vise frem, humrer salgssjef Tor H. Lanton.


På bildet: Hjulvisp fra Eckmann.


Størst på bilinnredning
Norsk Stanseindustri startet altså sin metallproduksjon med typiske «husmorverktøy» som potetskrellere og annet kjøkkenutstyr. Det som startet med en enkel hjulvisp, har i dag utviklet seg til en storskalaproduksjon av platebaserte produkter innen tynnplatebearbeiding.


– Området som vi er størst på i dag, er bilinnredning. Selv har jeg jobbet med ansvaret for salg av bilinnredninger hos NSI i over 25 år, så jeg har god fartstid konstaterer Tor med et smil.


På bildet: Tor H. Lanton.


Med et modulbasert bilinnredningssystem, der man ved hjelp av faste moduler kan sette sammen og bygge forskjellige type løsninger, kan Norsk Stanseindustri skreddersy løsninger som kan tilpasses de fleste varebilmerker og bruksområder.


– Samtidig er vi i den unike posisjonen at vi produserer alt selv ved egen fabrikk lokalt på Skedsmokorset. Derfor har vi mye spesialbestillinger og skreddersøm til store kunder som blant annet Politiet, Vegvesenet og Forsvaret, som er mer avhengig enn andre av å skreddersy innredningen til sitt utstyr og bruk, forklarer Tor.


Leverer komplett pakke
Norsk Stanseindustri har konstruktører og designere på huset, som lager løsninger sammen med kunden. Slik får kunden det akkurat slik de vil ha det. Bilinnredningen produseres her på fabrikken, og blir deretter montert i kundens bil hos oss eller ute hos en av våre mange forhandlere over hele landet.


På bildet: konstruktøren Jakub Galicki i arbeid.


– Gjennom mange år har vi hatt samarbeid med Møller-, Toyota-, BOS-forhandlere etc. – og med HandiCare Auto som kan tilby sluttmontering i kundebiler.


Innen tradisjonell bilinnredning, har Norsk Stanseindustri kontakt med bilforhandlere over hele landet, som bestiller innredning av Norsk Stanseindustri på vegne av sine kunder. Tor forteller at sluttmontering i bilen er viktig sikkerhetsmessig og dette må gjøres i henhold til Norsk Stanseindustris retningslinjer.


– Vi leverer imidlertid all innredning ferdig sammenmontert så den stort sett bare er å løfte på plass i bilen og skru fast – og en god del håndverkerkunder gjør dette selv.

– Vi leverer også alt for en komplett bil; ekstra lys både innvendig og utvendig, varsellys og inverter for 220V for lading av el-verktøy og så videre i bilen – brannslukkere, førstehjelpsutstyr etc.


På bildet: Bilinnredning.


I tillegg til samarbeidspartnere på profilering, kan Norsk Stanseindustri med andre ord ta seg av alt fra a til å for en komplett arbeidsbil.


– Det er mange biler som kommer til oss rett fra importører og bilforhandlere, som ikke engang er registrerte enda. Når vi er ferdig med å bygge og montere innredningen, går bilene tilbake til forhandlerne igjen for registrering og utlevering til kundene, forteller Tor.


Den erfarne bilinnredningsselgeren poengterer at forhandlere og importører helst vil ha en håndtering som er enklest og raskest mulig, og Norsk Stanseindustri får mye skryt for god logistikk som gjør det mulig for kunden å få gjort alt på ett sted.


– Kundene våre setter stor pris på at det meste kan gjøres på ett sted, uten at man må håndtere ting frem og tilbake mellom ulike aktører, utdyper Tor.


På bildet: Bilmontering for Veidekke.


Mange bein å stå på
I tillegg til bilinnredning, leverer Norsk Stanseindustri metallprodukter til mange ulike bransjer; deriblant VVS-bransjen og elektrobransjen. De leverer også mye innenfor butikkinnredning, som displaysystemer og stativer til butikkjølere etc.


– Vi er ellers en oppdragsprodusent som leverer alt innen stansing, laserskjæring, knekking, montering, sveising og så videre – og er i dag en av de største leverandørene på dette markedet i Norge. Vi jobber med alt fra enkle braketter og biter, til større sammensatte produkter av forskjellige slag, forklarer Tor om de mange tjenestene de tilbyr.


På bildet: Medarbeideren Benny med knekkemaskin.


Ved å ha mange bein å stå på, har Norsk Stanseindustri klart seg bra til tross for lavkonjunktur, pandemi og usikre tider.


– Vi har bevisst valgt å ha forskjellige bein å stå på, noe som har vist seg å være en veldig gunstig måte å drive på. Vi driver en sunn butikk som har hatt en bra utvikling gjennom alle år – og vi har heldigvis nok å gjøre i lang tid fremover, understreker Tor og smiler. Noen av våre viktigste konkurransefortrinn er nærhet til markedet, egne designere og produktutviklere, lokal Norsk produksjon og korte leveringstider.

Les mer...

2023-03-01 17.00

smartsupply2

«One stop shop» for Retail bransjen: Smart Supply imponerer med gjennomtenkte løsninger

Artikkel Totalleverandøren Smart Supply AS, jobber proaktivt med å tilby en totalpakke for retailbransjen – og presenterer smarte og miljøvennlige løsninger innen butikkinnredning, rekvisita og emballasje.
accelerator3

Norsk logistikkpartner øker takten med høy servicegrad, punktlighet og en stor porsjon yrkesstolthet

Artikkel Accelerator AS, er et logistikk- og speditørselskap av det sjeldne slaget. De laster, leverer og fortoller gods, og er desidert best på å gi en knakende god service! – Service er DNAet vårt, uttrykker...
Til hjemmesiden

  Kontaktinformasjon

  article1

  Beste stedene å campe i Norge

  Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

  93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

  Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

  Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

  hytte

  Utnytt din gamle hyttes potensiale

  Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

  Arkiv