autos2autos1autos3autos4autos5autos6autos9autos10autos8autos7

Fart, rekreasjon og spenning for hele familien

Auto S Notodden, har kjøretøy og motorsport-glede for hele familien!

Auto S Notodden, har vært lakk- og karosseriverksted siden 2005 og eies av Eilef Halvor Schia. De har alt under ett tak, og er nærmest blitt en institusjon for innbyggerne i Notodden og omegn, takket være sitt brede utvalg.


– Vi er det største frittstående lakkverkstedet i byen, og så begynte vi også med Yamaha og bobiler da jeg kom inn i 2015, forklarer Ole Johnny Gampedalen.Auto S Notodden selger nemlig alt fra bobiler til campingvogner, båter og snøscootere. Her får du hjelp med det meste. I underetasjen finner du dessuten den tilknyttede forhandleren Auto S Motor og Marine som hovedsakelig driver med Yamaha og bobil, der Ole Johnny er daglig leder sammen med Eilef.


Lidenskap og kompetanse
Omsetnings- og resultatmessig, har Auto S Notodden fått en stor og velfortjent vekst oppgjennom årene. Det har de fått på bakgrunn av en stor lidenskap for kjøretøy og en imponerende kompetanse innen det de holder på med.


– Du blir jo god på det du liker! På en måte har vi klart å befinne oss på riktig plass til riktig tid. Vi har fått det til å fungere fordi vi har så mange bein å stå på, konkluderer Ole Jonny.


– Vi begynte med brukte bobiler som jeg importerte selv. Men så var det noen som begynte med bybobiler; en helårsbil tilrettelagt for norske forhold. Vi startet med det, fikk sansen for det og brukte den mye selv.Han kan røpe at suksessen de opplever, er et resultat av de mange ulike områdene de har kompetanse på. Auto S Notodden mestrer dessuten det mange betegner som et uoppnåelig kunststykke: å være like gode på alt!


– Vi har kunnskap om det vi holder på med. Vi gikk hardt ut med Yamaha og ATV-er den første tiden, og har hatt service og vedlikehold på båter hele veien. Bobiler har vi kunnskap om langt tilbake i tid, siden vi har kjøpt skadede bobiler av forsikringsselskaper som vi har reparert. Og det er ikke et kurs i verden som gir oss den kompetansen som å kjøpe skadede biler og sette de sammen igjen, fastslår Ole Johnny muntert.


Den unike fagkunnskapen om reparasjon av bobiler, har gjort Auto S Notodden til et kjent navn blant forsikringsselskaper. Ole Johnny mener at det er altfor få som tilbyr denne type kunnskap. 


Kjøretøy for alle aldersgrupper
Her hos Auto S Notodden, finnes det kjøretøy for alle og enhver. Liker du fartsfylt spenning, kan en motocross-sykkel kanskje være noe for deg, men setter du heller pris på rekreasjon og avslapning, kan en campingvogn eller bobil være midt i blinken. For en familie, der smaken ofte er vidt forskjellig, har Auto S Notodden mye å by på. I dag er sortimentet dessuten blitt utvidet med utstyr og deler, for å komplettere den stadig økende motocross-delen.– Vi selger campingvogner, bobiler, ATV-er, snøscootere, mopeder, MX cross, båter og vannscootere. Jeg har flere kunder som har flere produkter de har kjøpt nytt av oss; en har både campingvogn, ATV og vannscooter, og en annen har snøscooter på vinteren og en ATV på sommeren, forteller Ole Johnny.


De tilbyr også vedlikehold av påhengsbåtmotorer, og har fokusert på kvalitetsmerket Yamarin, som er eid av Yamaha.


– Det var litt tilfeldig at vi valgte det merket, men Yamaha hadde flest sesonger i ett merke! Det var viktig for oss å ha få å forholde seg til, for oss som er små. I tillegg har Yamaha en fantastisk teknisk support og bra kvalitet.


Vil være den foretrukne leverandøren
Yamahas gode kvalitet, er helt i linje med Auto S Notoddens egne kvalitet på alt de leverer. De har fokus på alle aldersgrupper, er fleksible, og er både dønn seriøse og upretensiøse på samme gang.– Vi vil være den foretrukne aktøren; en seriøs aktør med glimt i øyet! Vi skal ikke være helt A4 heller, men en litt humørspreder. Det har vært veldig viktig, for sånn er jeg og Eilef. Og så er vi arbeidsmaur – ikke like gode på tall og budsjett, men de som får til noe litt annerledes, utdyper Ole Johnny med et smil.


Nedslagsfeltet til Auto S Notodden, er Vestfold og Telemark samt Buskerud.


– Vi har truffet veldig bra på understellsbehandling. Alle bybobiler og karosseribobiler, blir levert ferdig med understellsbehandling inkludert i prisen. Det er vi stolte av. Vi har blant annet en kunde fra Møre og Romsdal som kjører forbi tre andre forhandlere for å komme hit for en understellsbehandling, forteller Ole Johnny, og legger til at de ofte får henvendelser fra bobil-eiere som ikke har kjøpt bobilen sin hos dem, men som likevel spør etter den berømte understellsbehandlingen.


– Kundeservice er alfa og omega! Eilef, som er lakkerer og eier, er siste mann som forlater bygget her hver dag. Folk som kjører forbi, ser at det lyser her til alle døgnets tider, og sånn har han holdt på i mange år, bare for å gjøre arbeidsplassen solid år etter år. Han er hovedgrunnen til at Auto S Notodden har et bra rykte, skryter Ole Johnny om makkeren.


Les mer...

2021-05-01 09.30

premani2

3D-visualisering skaper en lettere hverdag for boligutbyggere

Artikkel Med slagordet «effektivitet skaper kreativitet», skaper den kreative duoen i Premani AS en komplett visualisering i 3D. Den forenkler salgsprosessen for en utbygger – enten målet er å søke om byggetillatelse,...
newtracksny6

Realiser gründerdrømmen med produktutvikling som imponerer investorer

Artikkel NewTracks AS, hjelper bedrifter og personer med å realisere et produkt – fra idé til serieproduksjon, og kan levere et presentabelt produkt med strøken emballasje.
Til hjemmesiden

  Kontaktinformasjon

  national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

  Å jobbe som vikar

  Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

  compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

  Farvel til tradisjonell leksehjelp?

  Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

  vidaxl

  Fem måter å nyte mer tid utendørs

  Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

  Arkiv