174028åfr174028174028dd174028de174028dsdrg174028dsds174028dsdsqwqw174028dspsd174028frg174028fspåo174028prf174028åpøg

Regnskap er ferskvare

Ever AS er et regnskapsbyrå som bruker teknologi aktivt. Selskapet har over 5 års erfaring med skybasert regnskap og har opparbeidet seg svært god kompetanse på feltet.

Jonas Knedal er bedriftsrådgiver i Ever AS, som er et av Saltens største regnskapsbyråer. Selskapet har oppdragsgivere både lokalt, regionalt og nasjonalt og tilbyr tjenester innenfor regnskap og rådgivning. Ever har avdelinger i Bodø og Trondheim med tilsammen over 40 ansatte.

– Vi digitaliserer hele regnskapet til kunder uansett type virksomhet og bransje; Bygg og anlegg, arkitekter, konsulenter, bakeri, elektrikere, IT og mange flere. Vi har også forretningsførsel for mange eiendomsselskap, sameier og borettslag, forteller Knedal.


174028de


Fordelen med et skybasert regnskap er at regnskapet føres i sanntid og ikke etterskuddsvis. For at regnskapet skal være et relevant styringsverktøy må det gi svar med én gang. Med skybasert regnskap har man styring i nuet.


– Hos Ever er regnskap ferskvare og kunden har løpende oppdaterte rapporter i vårt skybaserte regnskapssystem. På denne måten kan kunden jobbe med bedriftens økonomi hvor som helst og når som helst. Systemet er svært brukervennlig og er tilgjengelig på pc, mobil og nettbrett. Det er fire ord som skal beskrive regnskapet for kunden: Tilgjengelig, oppdatert, enkelt, alltid.


174028dd


– For Ever som regnskapsbyrå, gir oppdaterte tall en stor mulighet til å få solgt inn mer rådgivning mot våre kunder. Det er fordi vi kan være til stede for våre kunder når de trenger det. Mange ledere er veldig operative i den daglige driften. Det blir derfor liten tid til å se på egen forretningsdrift og forbedringspotensial. Det er viktig å få hjelp til å kunne se om det finnes nye forretningsmuligheter eller muligheter for kostnadsbesparelser basert på nøkkeltallsanalyser. Vi hjelper kunden til å se bedriftens liv fra et litt annet synspunkt. Vi har lang erfaring med rådgivning og er en god sparringspartner, sier Knedal engasjert.


174028dsdrg


Selskapet tilbyr rådgivning for at kunden skal drive trygt og mest mulig lønnsomt. De har alltid fokus på kunden og kundens behov. De tilbyr rådgivning innen budsjettering, skatt og avgifter, personale, salg og marked, offentlige støtteordninger, for å nevne noen.

– Vi merker god optimisme i markedet og vi har en strategi om å være en foretrukken samarbeidspartner for gründere. Vi er behjelpelig fra ideen oppstår til virksomheten er en realitet, og kan bistå med å formalisere både forretningsplan og søknader til Innovasjon Norge og Skattefunn, avslutter Knedal.

Les mer...

2017-11-23 09.45

anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.
safeline4

Smart teknologi gjør dette til framtidens heis

Artikkel SafeLine har levert heisalarmsystemer siden 90-tallet, og er en stor aktør i Europa med over 350 000 installasjoner. Nå lanseres SafeLine LYRA – enheten som digitaliserer heistrafikken, forutser vedlikehold...

    Kontaktinformasjon

    93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

    Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

    Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

    national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

    Å jobbe som vikar

    Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

    sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

    Digitale møter: Tips for nybegynnere

    Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

    Arkiv