182055182055pag182055p

Begravelsesbyrå i Bærum skaper trygghet fra første kontakt

Viken Begravelsesbyrå på Jar i Bærum er det lille og personlige begravelsesbyrået som er der for deg i sorgen ved å miste noen du elsker.

Begravelsesbyrået består av daglig leder Roar Østvand og Toril M. Ekeli, og de har på fire år rukket å bygge seg opp et godt renommé i Asker- og Bærumsområdet.


Ekeli hadde vært i bransjen siden 2001 og Østvand kom ti år etter. De fant ut at et begravelsesbyrå egentlig var noe de kunne drive selv istedenfor å være ansatt et sted, og det har gitt begravelsesbyrået uante fordeler i bransjen. Et lite firma fører til et sterkere personlig forhold til kundene og ikke minst tettere oppfølging.

– Kunden blir fulgt opp på telefon og e-post, og kjenner seg trygg og godt ivaretatt. Sender du en e-post på kvelden, får du svar med en gang. Alt vi gjør sender vi korrektur på til familie slik at de er trygge på at alt blir riktig og som vi ble enige om. Vi sender korrektur på alt fra teksten på sløyfene til programmet og dødsannonser, forsikrer Ekeli.

– Ja, vi får gode tilbakemeldinger fra våre kunder, og det er det som driver oss. Vi ønsker at kunden skal få noe mer hos oss enn andre steder, legger Østvand til.


182055p


Viken Begravelsesbyrå legger sin stolthet i at de hjelper pårørende gjennom alt. Trenger kundene støtte fra Nav tar de seg av den biten og søker på vegne av familien.  De får også skryt for hvordan de svarer i telefonen.  –  Vi skaper trygghet allerede gjennom første kontakt, sier Ekeli.


– Vi har valgt våre samarbeidspartnere med omhu, for da er vi trygge på at alt blir bra. Det vi også tenker veldig på er å få familien til å finne ut av hva de egentlig ønsker, slik at seremonien blir riktig for dem og at det blir et fint minne i ettertid, forteller Østvand.


Begravelsesbyrået tilbyr uten kostnad for sine kunder en minneside hvor folk kan skrive en hilsen og tenne et symbolsk lys. Her kan man bestille blomster til seremonien, eller gi donasjoner hvis det er aktuelt.  Dødsannonsen vil også ligge her, samt informasjon med kart over hvor seremonien er.


På seremonidagen kommer Østvand og Ekeli tidlig til kirken eller kapellet for å forsikre seg om at alt er helt klart når familien kommer.  Vi er også tilstede gjennom hele seremonien, og det har vi fått veldig positive tilbakemeldinger på, for det er det ikke alle begravelsesbyråene som gjør!


Som en ekstratjeneste tar de dessuten bilder av alle blomster – også der det kun er kort – slik at de pårørende faktisk kan se hvem de har fått blomstene av.

Kundene til Viken Begravelsesbyrå kan ringe døgnet rundt. Tar de ikke telefonen, ringer de raskt tilbake – uansett tidspunkt på døgnet.


– Det blir en livsstil det vi holder på med, sier Østvand med et ydmykt smil.


182055pag



Les mer...

2018-04-17 13.30

dynamicengineering2

Dynamic Engineering AS: Revolusjonerer oppdrettsnæringen med sitt Dynamic FishEye kontrollsystem

Artikkel
anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.

    Kontaktinformasjon

    sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

    Digitale møter: Tips for nybegynnere

    Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

    national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

    Å jobbe som vikar

    Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

    vidaxl

    Fem måter å nyte mer tid utendørs

    Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

    Arkiv