hjorteland_ror2hjorteland_ror1hjorteland_ror3hjorteland_ror7hjorteland_ror6hjorteland_ror5hjorteland_ror4

Mandals lokale rørleggerfirma er alltid tilgjengelige

Med 24 timers service, kan lokalbefolkningen i Mandal og Lindesnes, være trygge på at den tradisjonsrike Mandals-bedriften Hjorteland Rør stiller opp.

Nåtidens teknologi og utvikling innen rør og sanitet, står i sterk kontrast til hvordan den lokale aktøren Hjorteland Rør startet opp for 67 år siden. Den gang var det enkle kår med en utstilling som kun bestod av et toalett, en vask og en varmtvannstank på veggen.


Vi møter daglig leder Espen Hjorteland, barnebarnet til grunnlegger Odd Hjorteland. Han overtok driften av familiefirmaet i 2017, og eier rørleggerfirmaet sammen med sine tre søsken.


– Vi er født og oppvokst her i lokalene og har vært her siden vi var små. Jeg begynte å jobbe her i 2001, og ellers var det etter skoletid og i alle ferier. Var man ikke ute på tur, så skulle man på jobb, sier Espen med glimt i øyet.



Rammeavtaler og ymse rørleggertjenester
Nedslagsfeltet strekker seg fra Søgne til Flekkefjord, og de tar seg av alt av rørleggertjenester innen hus, hytter, industri og næringstomter. De har dessuten en fast rammeavtale med Lindesnes kommune, i tillegg til samarbeidsavtaler med byggefirmaer.


– Det går mye i sanitærinstallasjoner i alle typer bygg; fra skole til barnehage, og vann- og kloakkrensing, service og vedlikehold på varmepumper, varme- og kjøleanlegg og sprinkler. Det er veldig bredt, forklarer Espen om tjenestene til Hjorteland Rør.


– Vi er en lokal aktør med et sterkt fotfeste i Mandal og Lindesnes, og mye av det vi gjør er fordi vi er tilgjengelige. Vi har 24 timers service, der folk kan ringe for å få hjelp, utdyper han.


Hjorteland Rør samarbeider dessuten med andre lokale aktører som elektrikere, flisleggere og malere, slik at kunden kun har én å forholde seg til ved større oppussingsoppdrag.



En støttende lokalbefolkning
I dag teller staben i Hjorteland Rør 14 ansatte, og Espen innrømmer at servicerørleggere ikke akkurat vokser på trær. Derfor skal de ganske snart ta inn flere lærlinger.


Trivsel på arbeidsplassen betyr mye for Espen, og han er svært opptatt av at Hjorteland Rør skal være en sikker og stabil arbeidsplass for de ansatte. Espen er samtidig også utrolig takknemlig over at lokalbefolkningen i Mandal og Lindesnes, har valgt å benytte seg av deres tjenester oppgjennom årene siden oppstarten i 1954.


– 2020 var et arbeidsmessig veldig bra år for oss. Lokalbefolkningen har vært vanvittig flinke til å bruke lokale håndverkere, skryter han.


– Vi i Mandal er heldige sånn sett. Netthandel var en ting for åtte til ti år siden, og det har egentlig gått vekk. Riktig produkt kan du ofte få billigere i riktig butikk, og så får du kompetansen. Det er ikke alltid at folk er inne og handler, men folk rådfører seg med oss og får hjelp med det de lurer på. Og råd og tips er alltid gratis, sier Espen med et smil.


Les mer...

2021-03-01 15.00

wimpel1

Effektivt produkt eliminerer kaldtrekk fra vinduer

Artikkel Wimpel er forhandler for Eltra AS - en varmelistprodusent som har utviklet kompakte varmelister som effektivt tar kaldraset fra vinduer i næringsbygg og private boliger. – Varmelistene stopper kaldraset...
safeline4

Smart teknologi gjør dette til framtidens heis

Artikkel SafeLine har levert heisalarmsystemer siden 90-tallet, og er en stor aktør i Europa med over 350 000 installasjoner. Nå lanseres SafeLine LYRA – enheten som digitaliserer heistrafikken, forutser vedlikehold...
Til hjemmesiden

    Kontaktinformasjon

    • HJORTELANDS AUTORISERTE RØRLEGGERFORRETNING AS
    • E-post
    • Hjemmeside
    • Facebook
    • Telefon:
      38 26 23 91
    • Adresse:
      Saggata 3, 4517 Mandal
    compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

    Farvel til tradisjonell leksehjelp?

    Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

    article1

    Beste stedene å campe i Norge

    Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

    93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

    Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

    Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

    Arkiv