jemo8jemo1jemo2jemo3jemo4jemo5jemo6jemo7jemo9

Entreprenenør i Grenland bygger for fremtiden med ekspertise og lidenskap

JEMO Entreprenør AS fra Skien, består av et dedikert team med dyktige fagarbeidere/medarbeidere som brenner for å levere godt håndverksmessig arbeid. Med lang erfaring, god kvalitet og en umiskjennelig nøyaktighet i høysetet, utfører entreprenøren varierte oppdrag innen alt fra nybygg til rehabilitering og ombygging av lokaler.

I 2018 blJEMO Entreprenør AS etablert med Jørn Egil Heidenreich-Riis som daglig leder2020 kom Knut Tverråen inn i selskapet som innleid prosjektleder for et stort prosjekt, og i fjor ble han tildelt rollen som daglig leder. 


– Knut og jeg kjenner hverandre godt og har jobbet sammen i rundt 20 år, sier Jørn Egil Heidenreich-Riissom legger til at de alltid har hatt et godt samarbeid 

Siden oppstarten for seks år siden, har den kvalitetsbevisste entreprenøren med base i Skien, vært gjennom en spennende og ekspansiv reise. De fikk sin første store entreprise allerede i 2018 hvor de utførte en rehabilitering/ombygging av Hollenderiet på Klosterøya for Petter Øygardens Bratsberg Gruppen samt en tre års avtale for Betanien sykehus, med utskiftning av alle vinduer og renovering av fasaden. 

– Det gav oss en god start og et solid grunnlag, forteller Jørn om den ekspansive oppstarten.   

Da firmaet tok på seg de store oppdragene i 2018, var de kun to ansatte i bedriften. Men med økt kapital etter sine første prosjekt, kunne de raskt ekspandere, og ansatte tre håndverkere det samme året.  

– Siden den gang har det gått slag i slag for oss, og vi består i dag av 15 ansatte. For tiden har vi mye å gjøre og får i tillegg hjelp av ni innleide i en periode fremover. 

Leverer god kvalitet 
JEMO Entreprenør spesialiserer seg på rehab/ombygginger og nybygg for å ha flere muligheter i et tøft marked. De tar gjerne på seg totalentrepriser for byggeprosjekter av ulik størrelse og kompleksitet – hele veien fra planlegging til ferdigstillelse. 

Etter mange år i bransjen, har både Knut og Jørn opparbeidet seg en lang erfaring innen rehabilitering. På referanselisten til JEMO Entreprenør finner man store prosjekter som Diplom-Is’ gamle bygg i Brevik som ble bygget om og totalrenovert i 2023 som samspillsentreprise, og Nybygg Pindsle veien AS, som var en totalentreprise med oppbygging av flere butikker (totalt areal cirka 8500 m2 inkludert store utenomhusområder) som ble ferdigstilt i april 2023.  


– Per i dag har vi en del borettslag og kontorlokaler som vi ominnreder, og akkurat nå holder vi på med et kontorbygg på tusen kvadratmeter i Porsgrunn, og holder samtidig på med krematoriet i Vestfold. Vi skal også for Statsbygg, i gang med siste del av vinduskifte på Sem fengsel. Dette er en kontrakt som har gått over fire år. Vi er også i oppstarten av å bytte ut 900 vinduer og dører i et borettslag, og har dessuten rammeavtaler med flere borettslag og Statsbygg, utdyper Knut, som understreker at de utfører det aller meste innen nybygg og rehabilitering 


JEMO Entreprenør har fått mange gode tilbakemeldinger etter alle vellykkede prosjekter, og ble i fjor tildelt Gaselleprisen på bakgrunn av en svært positiv vekst de siste årene.  

– Vi leverer god kvalitet og har en solid prosess og en god gjennomføringsplan sammen med byggherren, og da sitter de igjen med ett bra produkt konstaterer Jørn og smiler. Vi tar også miljø på alvor og ble i fjor sertifisert som en miljøfyrtårnbedrift. 

– Vi er serviceinnstilte og er aldri negative til utfordringer. Vi ordner alltid opp. Vi pleier aldri å si at vi har et problem, men en utfordring, poengterer Knut  

Eierne i JEMO Entreprenør er medeiere i boligbyggerselskapet TVB Bolig AS og HRL. Dtre selskapene både samarbeider og hjelper hverandre på tvers av bedriftene. Og selv om boligsalget anno 2024 går litt tregere, har Jørn stor tro på at etterspørselen etter nye boliger og leiligheter vil øke så fort renten går ned.  

– Rentetoppen håper vi nå er nådd, og da blir usikkerheten borte for de fleste. Eiendomsmeglere som vi har snakket med, merker allerede at aktiviteten er blitt litt høyere, sier Jørn.  

På jakt etter flinke snekkere 
Til tross for en formidabel vekst, har JEMO Entreprenør ingen ambisjoner om å bli veldig store. Isteden ønsker de å ligge på et stabilt nivå og en arbeidsstokk som de kan trives med.  

– Vi er fornøyde med å ha en omsetning på rundt 100 millioner, 17 ansatte og en trygg arbeidsplass –det er det som er målet vårt. Samtidig er vi bestandig på jakt etter flinke snekkere, gjerne med god erfaringutdannelse og fagbrev, avslutter Jørn, og oppfordrer til å ta kontakt.


Les mer...

2024-05-01 13.15

Glasspapersolutions1

Norskutviklet GRC-system imponerer: Skybasert plattform integrerer risikostyring og compliance

Artikkel Den norske teknologileverandøren Glasspaper Solutions AS, har utviklet en skybasert løsning for ambisjonsrike selskaper som forenkler det daglige arbeidet. Plattformen Kamude, gir en samlet oversikt over...
sympa2

Helhetlig HR-system forenkler hverdagen til HR-avdelingen

Artikkel Med en samlet oversikt over sine ansatte, får både bedriftsledelse og HR en helt ny arbeidshverdag med det digitale HR-systemet til Sympa. – Det hjelper hele bedriften til å ta avgjørelser basert på...
Til hjemmesiden

  Kontaktinformasjon

  compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

  Farvel til tradisjonell leksehjelp?

  Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

  hellofresh

  Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

  For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

  93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

  Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

  Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

  Arkiv