204009w1204009w2204009w6204009w5204009w4204009w3204009w7204009w8204009w9204009w10

Realistisk, nyskapende og engasjerende e-læring til fagfolk

I Trainors virtuelle verden; Electri City, trer fagfolk inn i en realistisk verden med lærerike scenarioer for en ytterst engasjerende opplæring.

Trainor Elsikkerhet AS, er med kommunikasjonsansvarlig Eva Nordskogs egne ord, et selskap med holdninger og mennesker i fokus. De jobber med e-læring på nye og moderne måter, og har oppgjennom årene sikret seg et solid forsprang i fagopplæringsbransjen med sine gjennomtenkte og nyskapende læremetoder.


Foto: Heidi Storm Middleton


30 år med sikkerhet i høysetet
Trainor startet med opplæring av fagfolk allerede tidlig på 80-tallet, og har over 30 års erfaring med opplæring i elsikkerhet.

– Vi er opptatt av sikkerhet, og vi pleier å si om oss selv at vi er dedikert til sikkerhet - på alle måter, og at vi tilbyr veiledning og kompetanse som trygger. Grunntanken til Trainor er at du skal vite at du får den veiledningen du trenger for å jobbe sikkert. Vi driver med opplæring for fagfolk – laget av fagfolk, forsikrer Eva Nordskog.


Foto: Heidi Storm Middleton


De ønsker å være en foretrukken leverandør av fagteori innen offshore, maritim, industri- og energimarkedet, både i og utenfor Norge. Med 70 000 kursdeltagere i året og en ledende posisjon innen elsikkerhet, levnes det ingen tvil om at de har lykkes.

– En trygghet for kundene våre er at de vet at de som står bak innholdet i kursene, selv har hatt hjelmen på, de har koblet i skapene og kjent hvor skoen trykker, forteller Eva engasjert.


Electri City – din virtuelle arbeidsplass
Daglig leder Stian Martinsen, sier at de formidler fagteorien gjennom historie og reelle situasjoner. Slik får kursdeltagerne de beste forutsetningene for å lære seg teorien og tilegne seg informasjonen – på en engasjerende og morsom måte. Velkommen til Electri City; en virtuell arbeidsplass i 3D, der alt kan skje.


– Det skal være virkelighetsnært. Det hadde ikke vært det samme hvis vi hadde vist industriarbeidsplasser fritt for støv og skitt, for sånn er det jo ikke! Du skal føle at «her kunne jeg stått og jobbet», påpeker Eva.


Foto: Amanda van Til


Sertifisering og sikkerhetsopplæring i ny drakt
Hun forteller videre om Trainors største kurslansering i 2020; en ny versjon av kurset «Varme arbeider». Her får kursdeltagerne den nødvendige sertifiseringen og sikkerhetsopplæringen de trenger, for å kunne jobbe i yrker der man jobber med utstyr som potensielt kan starte en brann. Sertifiseringsordningen er utformet av Norsk Brannvernforening og forsikringsselskaper.

– Det nye «Varme arbeider»-kurset er laget i Electri City-universet, der aktiv storytelling og filmatiske virkemidler skaper gjenkjennelige miljø for kursdeltakeren. I arbeidet med kurset har det vært viktig for oss å lytte til bransjen for å kunne tilby den beste mulige opplæringen i «Varme arbeider».


Foto: Heidi Storm Middleton


Fleksibel og kostnadsbesparende
Opplæringen ligner et dataspill i utformingen, og det er ingen tilfeldighet. Electri City er nemlig utviklet av en kreativ gjeng med bakgrunn fra spillutvikling. I Electri City, kan Trainor endre stemningen i form av dårlig vær og tåke, og tilpasse markedet og kunden med for eksempel kundens logo og egne moduler, samtidig som opplæringen kan fås med tekst for hørselsskadde og utenlandske deltagere. Stian og Eva er storfornøyd med satsingen.

– Det er kostnadsbesparende, og du kan ta kurset når det passer deg! Du slipper reisekostnader og hotell, og det er veldig fleksibelt, avslutter Stian.


Bildene i saken er tatt av Heidi Storm Middleton. Bildene fra VR-opplæringen er tatt av produksjonsansvarlig ved Trainor, Amanda van Til.
Les mer...

2020-09-30 10.15

anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.
preftek4

Konkurransedyktig prefabrikkeringsaktør leverer effektive løsninger til offentlige bygg

Artikkel Preftek AS, er Norges ledende leverandør av prefabrikkerte løsninger for energisentraler og rørtekniske rom – skreddersydde løsninger og produkter av høy kvalitet for kunder med ulike behov. – Det er...
Til Trainors presserom

    Kontaktinformasjon

    93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

    Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

    Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

    hellofresh

    Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

    For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

    vidaxl

    Fem måter å nyte mer tid utendørs

    Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

    Arkiv