183085m183085gg183085p183085n183085183085j183085g183085u183085ø

Det unike produktet som gjør campinglivet mer komfortabelt

Det unike campingvogn-tilbygget VestCamp, revolusjonerer nordmenns campingliv ved å tilby mer plass, behagelig varme og endeløse muligheter.

Vi tok en tur til Gjesdal Blikk i Ålgård i troen om at vi skulle besøke en helt alminnelig blikkenslager, men der tok vi grundig feil. Isteden møtte vi en fremoverlent bedrift som imponerte oss stort med unike løsninger som boligventilasjon, skjøtefrie takrenner og ikke minst deres helt egne suksessprodukt: VestCamp.


Jeg er stort sett selvlært, og det kan du bli veldig god på, sier Oddbjørn Lovdahl og smiler stort.


Lovdahl er daglig leder i Gjesdal Blikk AS, som kunne feire ti år i 2016. I de siste årene har de knyttet til seg både ingeniør, teknisk tegner og blikkenslager, og de holder på med mye spennende i deres lokaler i Industriveien 12.


183085j


Varme tilbygg til kjølige kvelder
– Vi har et eget produkt som heter VestCamp. Det er et isolert tilbygg til campingvogner, som vi er en av de største i Norge på. Vi er både produsent og leverandør av produktet. Vi har produsert det i ti år og levert hundretalls rundt omkring i hele Norge, forteller Lovdahl med stort engasjement.


VestCamp er enkelt forklart en hytte du setter foran campingvogna, og som kan tilpasses etter egne ønsker. Det betyr at mulighetene er nærmest endeløse. Du kan få din VestCamp levert med innvendige vegger og dermed få et ekstra soverum, eller den kan bli installert med varmepumpe, strøm og vann for ultimat komfort. Uansett hva du velger, så slipper du i alle fall å fryse når gradestokken kryper nedover.


– Vi har tre forskjellige modeller du kan ta utgangspunkt i: Stamphuset, Veveriet og Storhuset.


Som en liten kuriositet forklarer Lovdahl at ideen til modellnavnene kom fra kommunale eldre bygg i Gjesdal.

– VestCamp er et veldig viktig produkt for oss, presiserer han med et forsiktig smil.


183085gg


Egen boligventilasjonsavdeling
En stor del av Gjesdal Blikks omsetning kommer derimot fra boligventilasjon. På huset har de nemlig en egen avdeling for nettopp dette, der de selger varmepumper. Og Rogaland er antagelig den plassen der varmepumpa gir best effekt i hele Norge, på grunn av temperaturen.


– Alle varmepumper kjøper vi av norske importører, vi importerer ingenting selv. Vi holder rene linjer, for da er garanti og alt sånt i orden.


– I dag kjøper ikke folk varmepumpe for at de skal spare strøm, i dag er det komfort. Folk skal kunne stå opp en vintermorgen og det skal være samme temperatur som når de gikk og la seg. De skal ikke stå opp til kaldt hus og holde på med å fyre opp, sier han med glimt i øyet.


Med nåtidens smarte løsninger, åpner det opp for lettvinte muligheter også på varmepumpe-fronten. De fleste pumper kan kobles opp mot nettet, og du kan med enkle tastetrykk styre varmepumpa rett fra mobilen.


183085p


Dyktige fagfolk og dyre maskiner
Og tro det eller ei, men Gjesdal Blikk har faktisk de mer tradisjonelle blikkenslagertjenestene også. Lovdahl ramser opp det ene etter det andre:


– Takrenner, beslag, pipebeslag - for alle piper lekker før eller senere, så det er veldig populært. Vi legger nye tak, båndtekking, sink, kobber, aluminium – you name it!


Hos Gjesdal Blikk kan du som kunde dessuten være trygg på at du får et kvalitetsprodukt, som garantert er nøye kontrollert, omhyggelig skrudd sammen og skreddersydd etter dine ønsker. Det sørger avanserte maskiner til en liten formue for, i kombinasjon med et knippe dyktige fagfolk.


Som eneforhandler for skjøtefrie takrenner fra Kaizer, gir det ytterligere fordeler for blikkenslagerfirmaet. De skjøtefrie takrennene leveres på rull, og kjennetegnes av sitt flotte utseende og gode kvalitet. De er ofte førstevalget når kundene kommer og bestiller ny takrenne.


– Det er alltid mange som sier at de ikke kan forstå at vi holder på med så mye. Men hadde vi ikke gjort det, hadde vi vært en del folk mindre, sier Lovdahl ettertenksomt.


183085n

Les mer...

2018-06-20 10:00

195033w3

Fasadeglass har appen som sikrer deg det perfekte resultatet til din bolig

Artikkel Rask levering, høy standard og vedlikeholdsfrie vinduer og glassrekkverk, er hovedfokuset til Fasadeglass. Nå har de også utviklet en app som sikrer deg det perfekte resultatet til din bolig.
201028w2

Utfordrer kjøkkenbransjen med møbler for en grønn fremtid

Artikkel Rotpunkt åpner butikk etter butikk i rekordfart, og utfordrer kjøkkenbransjen med sin tyske kvalitet og grønne drivlinje.

  Kontaktinformasjon

  51842405_2091095327636632_3517487299556278272_o

  Vi søker medieselgere!

  Har du en selger i magen og brenner for næringsliv og oppsøkende salg, kan det være deg vi leter etter!

  67532874

  Et plantebasert liv: For dyrene, miljøet og helsen

  Bransjemagasinet har gått i dybden på det vegetariske kostholdet og hvordan et plantebasert kosthold påvirker dyrene, vår helse og vårt klimaavtrykk her på jorda.

  IKEA_HANTVERK_Kavitha_inthefield_PH163745

  IKEA forener verden

  Møbelgiganten IKEA fins representert i 52 land og har til sammen 430 varehus på verdensbasis. Kommunikasjonsrådgiver Troels N. Mathisen, forteller at IKEA jobber iherdig med å utvikle løsninger som skal forenkle våre liv og gjøre hjemmene våre mer funksjonelle.

  Arkiv