185054w5185054w1185054w4185054w6185054w8185054w7185054w9185054w2185054w3

RAV4 i ny revolusjonerende modell

Tidligere Toyota Sandefjord gjør seg klar under nytt navn, Funnemark Sandefjord, til å lansere blant annet femte generasjon RAV4. 2019 blir et spennende år!

Funnemark har utvidet teamet med en sterk medspiller – Funnemark Sandefjord ble realitet i mai og tok over navnet i oktober i år.


– Mottagelsen var veldig bra fra både kunder og ansatte i og med at vi driver på samme måte så passer vi godt sammen, sier daglig leder Erik Bostrøm.


Funnemark har solgt biler siden1914 og Toyota siden 1972 og har til sammen 7 avdelinger. Bostrøm forteller at sammenslåingen har gjort fordelene ennå større for både firmaet og kunder.


– Nå har vi mange medspillere vi kan spille på lag med og som gjør oss sterkere, sier han.


Under samme måte å drive på understreker daglig leder at begge parter har hatt et sterkt fokus på serviceinnstilling og kundetilfredshet.


– Vi har et bra rykte i Sandefjord til å være veldig serviceinnstilt og vi kommer med en gang det er noe. Hos oss kan du forvente hyggelige mennesker som slår av en prat og gir tett oppfølging etter du har kjøpt bilen. Jevnlig oppfølging etter bruk og verkstedbesøk er viktig for oss, sier han.


185054w2


– Flying start på salget
På trappen til 2019 står flere spennende nyheter i vente hos Funnemark Sandefjord. Både Yaris Hybrid, nye Corolla Hybrid, nye Camry Hybrid og ikke minst Prius 4WD, 


står på listen som er alle gode selgere hos Toyota, men salgssjef Tom Gulliksen spår femte generasjon RAV4 til å toppe popularitetslisten.


– Nå i slutten av november skal vi ha en visning for utvalgte kunder i Fornebu og lager litt happening rundt det da, smiler Gulliksen.


RAV4 har vært en gedigen suksess fra det at den kom i 94’ og har stadig utviklet seg til å bli bedre. Nå med den nye TNGA-plattformen (Toyota New Global Architecture) er den litt breiere og litt lengre med en romslig kupé der man garantert finner en ideell sittestilling.        


– Vi kjører inn med buss fra Sandefjord og Larvik og får gitt en grundig introduksjon av de nye modellene lenge før disse er kommet til butikken. Prislistene blir tilgjengelig om kort tid, sier salgssjefen.


Ivrige faste tilhengere som har ventet lenge forhåndskjøper allerede nå, forteller Gulliksen som forventer en flying start på salget av alle de nye, revolusjonerende modellene.


185054w5


Helt SUV og Hybrid
Med den nye RAV4 tilbys høyere nivå på både ytelser og fremkommelighet, men også sikkerhet. Takket være den nye, kraftfulle 2,5 l Dynamic Force bensinmotoren og hybridsystemet, behersker RAV4 alle slags vei- og føreforhold.
– I forhold til utslipp er den nye RAV4 veldig snill på NOx og partikkelutslipp/mg.


Vi satser på at hybriddrivlinjen vil selge mest for den kommer også mest gunstig ut i forhold til den vanlige tradisjonelle toliter-bensinmotor, sier Gulliksen.


Fra forrige modells 197 hester øker den nye RAV4 til 222 hester.


– Dette er en av våre bestselgere her i Sandefjord, så vi forventer at mange vil kjøpe den nye også.
Modellen er tilgjengelig med både tohjulstrekk i februar og firehjulstrekk i april.

Passert Volkswagen
Hittil i år har de også gått forbi markedsandelen på personbil med 15,5 prosent mot Volkswagen sine 15,2 prosent. 

– Vi har ingen rene elbiler men klarer oss godt i et tøft marked, noe vi takker våre trofaste kunder for, legger daglig leder Bostrøm til.


– Dette synes vi jo er veldig gøy og ikke minst inspirerende for våre ansatte.


Funnemark Sandefjord ønsker å fortsette å skåre høyt på målingen av kundetilfredshet.


–Toyota er meget stolte av å ha de mest fornøyde kundene i bilbransjen, avslutter Erik Bostrøm.


185054w6

Les mer...

2018-12-05 08.45

flytentreprenor2

Store vekstambisjoner for fremoverlent entreprenørselskap

Artikkel Flyt Entreprenør er totalentreprenøren som vektlegger trivsel og kompetanseutvikling blant sine ansatte. Med en sterk bedriftskultur, er entreprenøren godt rustet for videre vekst med sine to avdelinger...
float1

Trendy utendørsaktivitet kombinerer velvære med det sosiale

Artikkel FLOAT sauna AS tilbyr en velværeopplevelse utenom det vanlige. Både turister og innbyggere valfarter til den populære utendørsbadstuen som ligger ved gjestebrygga på Granholmen i Sandefjord. – Det er en...

  Kontaktinformasjon

  • Funnemark Sandefjord
  • Hjemmeside
  • Facebook
  • Telefon:
   33 48 96 00
  • Adresse:
   Pindsleveien 15,
   3221 Sandefjord
  compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

  Farvel til tradisjonell leksehjelp?

  Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

  hellofresh

  Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

  For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

  hytte

  Utnytt din gamle hyttes potensiale

  Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

  Arkiv