185054w5185054w1185054w4185054w6185054w8185054w7185054w9185054w2185054w3

RAV4 i ny revolusjonerende modell

Tidligere Toyota Sandefjord gjør seg klar under nytt navn, Funnemark Sandefjord, til å lansere blant annet femte generasjon RAV4. 2019 blir et spennende år!

Funnemark har utvidet teamet med en sterk medspiller – Funnemark Sandefjord ble realitet i mai og tok over navnet i oktober i år.


– Mottagelsen var veldig bra fra både kunder og ansatte i og med at vi driver på samme måte så passer vi godt sammen, sier daglig leder Erik Bostrøm.


Funnemark har solgt biler siden1914 og Toyota siden 1972 og har til sammen 7 avdelinger. Bostrøm forteller at sammenslåingen har gjort fordelene ennå større for både firmaet og kunder.


– Nå har vi mange medspillere vi kan spille på lag med og som gjør oss sterkere, sier han.


Under samme måte å drive på understreker daglig leder at begge parter har hatt et sterkt fokus på serviceinnstilling og kundetilfredshet.


– Vi har et bra rykte i Sandefjord til å være veldig serviceinnstilt og vi kommer med en gang det er noe. Hos oss kan du forvente hyggelige mennesker som slår av en prat og gir tett oppfølging etter du har kjøpt bilen. Jevnlig oppfølging etter bruk og verkstedbesøk er viktig for oss, sier han.


185054w2


– Flying start på salget
På trappen til 2019 står flere spennende nyheter i vente hos Funnemark Sandefjord. Både Yaris Hybrid, nye Corolla Hybrid, nye Camry Hybrid og ikke minst Prius 4WD, 


står på listen som er alle gode selgere hos Toyota, men salgssjef Tom Gulliksen spår femte generasjon RAV4 til å toppe popularitetslisten.


– Nå i slutten av november skal vi ha en visning for utvalgte kunder i Fornebu og lager litt happening rundt det da, smiler Gulliksen.


RAV4 har vært en gedigen suksess fra det at den kom i 94’ og har stadig utviklet seg til å bli bedre. Nå med den nye TNGA-plattformen (Toyota New Global Architecture) er den litt breiere og litt lengre med en romslig kupé der man garantert finner en ideell sittestilling.        


– Vi kjører inn med buss fra Sandefjord og Larvik og får gitt en grundig introduksjon av de nye modellene lenge før disse er kommet til butikken. Prislistene blir tilgjengelig om kort tid, sier salgssjefen.


Ivrige faste tilhengere som har ventet lenge forhåndskjøper allerede nå, forteller Gulliksen som forventer en flying start på salget av alle de nye, revolusjonerende modellene.


185054w5


Helt SUV og Hybrid
Med den nye RAV4 tilbys høyere nivå på både ytelser og fremkommelighet, men også sikkerhet. Takket være den nye, kraftfulle 2,5 l Dynamic Force bensinmotoren og hybridsystemet, behersker RAV4 alle slags vei- og føreforhold.
– I forhold til utslipp er den nye RAV4 veldig snill på NOx og partikkelutslipp/mg.


Vi satser på at hybriddrivlinjen vil selge mest for den kommer også mest gunstig ut i forhold til den vanlige tradisjonelle toliter-bensinmotor, sier Gulliksen.


Fra forrige modells 197 hester øker den nye RAV4 til 222 hester.


– Dette er en av våre bestselgere her i Sandefjord, så vi forventer at mange vil kjøpe den nye også.
Modellen er tilgjengelig med både tohjulstrekk i februar og firehjulstrekk i april.

Passert Volkswagen
Hittil i år har de også gått forbi markedsandelen på personbil med 15,5 prosent mot Volkswagen sine 15,2 prosent. 

– Vi har ingen rene elbiler men klarer oss godt i et tøft marked, noe vi takker våre trofaste kunder for, legger daglig leder Bostrøm til.


– Dette synes vi jo er veldig gøy og ikke minst inspirerende for våre ansatte.


Funnemark Sandefjord ønsker å fortsette å skåre høyt på målingen av kundetilfredshet.


–Toyota er meget stolte av å ha de mest fornøyde kundene i bilbransjen, avslutter Erik Bostrøm.


185054w6

Les mer...

2018-12-05 08.45

bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...
preftek4

Konkurransedyktig prefabrikkeringsaktør leverer effektive løsninger til offentlige bygg

Artikkel Preftek AS, er Norges ledende leverandør av prefabrikkerte løsninger for energisentraler og rørtekniske rom – skreddersydde løsninger og produkter av høy kvalitet for kunder med ulike behov. – Det er...

    Kontaktinformasjon

    • Funnemark Sandefjord
    • Hjemmeside
    • Facebook
    • Telefon:
      33 48 96 00
    • Adresse:
      Pindsleveien 15,
      3221 Sandefjord
    article1

    Beste stedene å campe i Norge

    Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

    sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

    Digitale møter: Tips for nybegynnere

    Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

    compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

    Farvel til tradisjonell leksehjelp?

    Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

    Arkiv