174004ny174004o174004osa174004os174004opis174004osd174004oseg174004rrr

En butikk med sykepleiere

Kundene hos helsebutikkene til Ødegaard Engros AS kan nytte godt av kompetansen til de ansatte, som er utdannet sykepleiere med mange års erfaring fra helsesektoren.

– Vi er helsepersonell med bred kompetanse. I bunn og grunn er vi sykepleiere som driver en butikk. Når kunden kommer til oss for å handle, møter de mer enn en vanlig butikkansatt; hos oss møter de alltid fagpersoner med bred fagkompetanse, forteller butikksjef Ingrid Kaldahl.


174004o


Etter overtakelsen av to bandagistbutikker i 2014 i Levanger og Steinkjer, setter Norengros Ødegaard Engros AS fokuset på helse. Helsebutikkene formidler og leverer blåreseptvarer blant annet innen inkontinens, stomi, ernæring, kateter og ulike produkter innen sårbehandling og kompresjon. Unikt ved tilbudet i Ødegaard Engros' helsebutikker, er at de ansattes kompetente kunnskap er gjort tilgjengelig for kundene. De syv butikkansatte og to kundeservicemedarbeiderne har solid kunnskap med over ti års arbeidserfaring fra åpen omsorg og sykehus som sykepleiere.

Og ikke minst: de har tid til kunden.

– Vi har et eget samtalerom der de kan ha en prat i fred og ro om deres situasjon og utfordringer. Vi har taushetsplikt, og alle opplysninger hos oss vil bli behandlet konfidensielt.

Yter ekstra service
Butikksjefen forteller at Helsebutikkene er for alle, ikke bare dem som er syke og har et problem. Det handler like mye om velvære og forebygging som det å lindre og behandle.  Kundegruppen er fra 0-100 år. I løpet av en dag møter de kunder med ulike utfordringer, der de gir råd og veiledning i valg av produkter og hjelpemidler.  I mange tilfeller må de råde dem til å oppsøke en spesialist for videre hjelp som for eksempel lege eller en stomisykepleier.


174004osa


Kundene ved helsebutikkene har ikke alltid mulighet til å ta turen til butikkene, da yter butikkmedarbeiderne ekstra service og byr på hjemmebesøk. Kaldahl forteller at de ansatte observerer sammen med hjemmesykepleien og gir råd og hjelp. Om det er en stomibruker som har utfordringer med lekkasje, kan de gjøre en vurdering i samarbeid med kunden og hjemmetjenesten.

Konkurransedyktige priser 

I butikkene er det viktigste salget av blåreseptvarer, men de fører også helseprodukter og vanlige relaterte handelsvarer som blant annet hudpleieprodukter, førstehjelpsutstyr, kompresjonsstrømper, ortoser, tempur og sårpleieprodukter.


174004x

Av ergonomisk fottøy har helsebutikkene et godt utvalg. Kaldahl og hennes medarbeidere er alltid behjelpelige med å gi kundene gode råd og personlig veiledning i jakten på bekvemt fottøy og fotpleieprodukter som passer kundenes behov.
 
– Og vi har gode priser på de fleste produkter, legger Kaldahl til.

Hun påpeker at de handler varer og produkter direkte fra leverandører, og uten ekstraledd i prosessen gjør dette produktene rimeligere.

Basert på produktnyheter driver de også med kursing for brukergrupper og hjemmetjenesten, sier butikksjefen. Hun forteller at de arrangerer fagkvelder og seminarer for helsepersonell ute i distriktet.


174004oseg


– Vi er også ute og bistår helsesektoren med kurs og produktveiledning, og vi arrangerer flere temakvelder både til helsepersonell og pasientgrupper. Det siste seminaret hadde vi nå i høst for hjemmetjeneste, legekontorer, tannleger, dyrleger og sykehjem. Vi fikk god respons, det hever kompetansen og vi ser et tydelig behov for slike arrangement ute til de som jobber med vår kundegruppe.

Utvidet forbrukstilbud
Ødegaard Engros AS, som opprinnelig er fra Ålesund, ble en del av Norengros kjeden i 1986. Totalleverandøren er Norges største leverandør av forbruksvarer til privat og offentlig sektor. Norengros Ødegaard Engros AS har til sammen fem forbruksvarebutikker og utvidet tilbudet fra forbruksvarer til å bli en fullsortiments-grossist i alle fylkene de representerer med kjøpet av helsebutikkene fra Medipro AS med lager og kontor i Levanger. Grossisten selger til blant annet sykehus, legekontor, dyrleger, tannleger og privatbrukere, og har tilgang på det meste av helseartikler.


174004ny


– Helsebutikkene er stadig i vekst og vi ser lyst på fremtiden. Jeg er veldig stolt av mine dyktige ansatte som hver dag bidrar til å gjøre en forskjell for våre fantastiske kunder, avslutter Kaldahl.

Les mer...

2017-11-16 13.30

newtracksny6

Realiser gründerdrømmen med produktutvikling som imponerer investorer

Artikkel NewTracks AS, hjelper bedrifter og personer med å realisere et produkt – fra idé til serieproduksjon, og kan levere et presentabelt produkt med strøken emballasje.
anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.

    Kontaktinformasjon

    vidaxl

    Fem måter å nyte mer tid utendørs

    Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

    sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

    Digitale møter: Tips for nybegynnere

    Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

    national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

    Å jobbe som vikar

    Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

    Arkiv