182004pips182004182004o182004pa182004pafr182004pd182004phg182004s182004ss182004ås182004pi182004pihri182004pio182004pit

Tror du at du vet hva god indisk mat er?

Fersk, ferskere, ferskest! Er du sulten på indisk mat av beste kvalitet med gode, sunne ingredienser? Velkommen til lunsj og middag hos Jaipur Indian Restaurant.

Saftig kjøtt som grilles over kull i en egen tandoor-ovn. Hjemmelaget nanbrød fylt med hvitløk. Søt og herlig mangopudding til dessert. Det er mange grunner til å legge turen innom Jaipur neste gang du er på besøk i hovedstaden.


Den tradisjonsrike restauranten ligger i paradegata Karl Johan i Oslo, og drives av Surjinder Singh Brar og kona Sarabjit.


– Hos oss er det nord-indisk mat som er spesialiteten. Vi har Norges kanskje billigste lunsj som serveres som en buffe fra kl. 11 til 14.30. Da får man forskjellige kjøtt- og grønnsaksretter laget med ferske ingredienser. Da kan du spise så mye du vil for 99 kroner, forklarer Brar.


182004ås


Lunsj-buffeen hos Japiur er svært populær, og drar mange faste gjester som kommer igjen og igjen. Til middag kommer det både lokale Oslo-folk, folk som jobber i området og turister som er på besøk i hovedstaden.


– Indisk mat er ganske sunn, for vi bruker blant annet mye fersk ingefær og hvitløk. Indisk mat gjør deg varm i kroppen, og det passer godt til det norske, kalde klimaet. Men det er en myte at det er så sterkt. Det stemmer ikke.


– I motsetning til mange andre, koker vi ikke kjøttet. I stedet blir alt kjøtt hos oss stekt på en indisk tandoor-grill med grillkull. Dette er en av våre spesialiteter, og det er ingen andre i Oslo som gjør det på denne måten. Slik blir rettene både smaksrike og sunne også, for du unngår det fettet som oppstår når du koker kjøtt.


182004phg


I tillegg til kjøtt grillet over kull, er Jaipur kjent for sine mange mangoretter og ikke minst for sitt fantastisk gode nanbrød.


– Mange kunder skryter og sier at de aldri har smakt et så godt nanbrød før. Brødene våre er ikke så tykke, men heller ganske tynne. Vi begynner å lage brødet fra det sekundet kunden har bestilt det. Når det kommer på bordet, er det helt ferskt. Vi lager også glutenfrie varianter, for det er det mange som etterspør.


Brar har drevet Jaipur i over 20 år, og vet et og annet om kvalitet. Han forteller at det er ganske mye konkurranse, og mange gode indiske restauranter i Oslo. Det er med andre ord ikke lett å overleve med dårlig kvalitet.


– Vårt mål er rimelig og god kvalitet for å trekke kunder. Vi jobber hardt og leverer bra mat samtidig som vi holder prisen på et nivå slik at vanlige folk kan komme. Jaipur er en folkelig restaurant!

Les mer...

2018-03-19 16.00

bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...
newtracksny6

Realiser gründerdrømmen med produktutvikling som imponerer investorer

Artikkel NewTracks AS, hjelper bedrifter og personer med å realisere et produkt – fra idé til serieproduksjon, og kan levere et presentabelt produkt med strøken emballasje.

    Kontaktinformasjon

    sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

    Digitale møter: Tips for nybegynnere

    Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

    hellofresh

    Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

    For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

    article1

    Beste stedene å campe i Norge

    Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

    Arkiv