211002w1211002w7211002w6mesterhus5211002w4211002w3211002w2211002w7

Slik realiserer du husdrømmen

Å realisere husdrømmen, er enklere enn mange tror. Ifølge Mesterhus Tønsberg, er det en misforståelse at det å bygge eget skreddersydd, istedenfor et kataloghus, er dyrere.

Kunderådgiver Leif-Erik Østhagen, informerer oss om at det snart er 28 år siden fem Mesterhus-byggmestere gikk sammen om å danne salgskontoret vi befinner oss på i dag; Mesterhus Tønsberg.


Mesterhus Tønsberg har ansatt 130 snekkere fordelt på de fem byggmesterne, og her på kontoret er de fem ansatte som tar imot kunder og realiserer deres drømmer. Enten du har en egen tomt eller du ønsker å bygge en bolig på én av Mesterhus sine egne tomtearealer, er du hjertelig velkommen for en hyggelig prat med erfarne kunderådgivere!


– Du kan komme hit og få hjelp til å realisere husdrømmen din! 95 prosent av henvendelsene vi får, er spesial og skreddersydd; vi kan bygge hva som helst - nesten akkurat hva kundene vil ha, smiler kunderådgiver Leif-Erik.


Trygt, solid og forutsigbart
Mesterhus-kjeden er en solid kjede med et godt rykte på seg. Den velrenommerte boligkjeden er kjent for å tilby trygghet til sine kunder, samtidig som de innfrir forutsigbarhet og stabilitet overfor bankene. 


– Vi er godt anerkjent hos banker, og det er blitt viktigere og viktigere. Dette med byggelån er ikke en lett skuring. Bankene vil ikke risikere noe i en byggeprosess eller gå inn i en usikker prosess uten økonomisk forutsigbarhet, sier Leif-Erik. 


Han poengterer at det selvfølgelig også er viktig å ha dyktige håndverkere som kan jobben sin.


Faktisk er hele 95 prosent av håndverkerne i Mesterhus Tønsberg, faste ansatte med en gjennomsnittlig ansiennitet på rundt 15 år. Slik vet de akkurat hva de leverer og kan gå god for kvaliteten.


– Mange av dem har gått læretida her hos oss, og blir her til de pensjonerer seg. Det er lite gjennomtrekk av folk, forteller Trine-Lise Varpe, daglig leder i Mesterhus Tønsberg.


De legger vekt på å gjøre alt riktig, med kontrakter som følger bustadsføringsloven.


– Du betaler i takt med fremdrift, og betaler ingenting før du har gjort noe – det elsker banken, smiler Leif-Erik.Vil bli kvitt ferdighus-stempelet
Mesterhus Tønsberg tar seg gjerne av søknadsbiten og papirarbeid for kundene som har tomt selv, og ønsker å bygge sitt drømmehus. Ifølge Leif-Erik, ønsker de helst å bli kvitt det noe uflatterende ferdighus-stempelet.


– Fordelen med Mesterhus, er at du har tilgang til katalogen. Men i disse tider beveger vi oss stadig mer vekk fra katalogen. Det er ikke nødvendigvis dyrere å bygge eget designet istedenfor et kataloghus, kvadratmeterprisen er den samme, fastslår Leif-Erik om den vanlige misforståelsen.


De kan oppfylle alle husdrømmer, alt fra moderne til mer tradisjonelle hus. De kartlegger hva kunden liker og ønsker, og realiserer drømmehuset for deg.Mesterhus Tønsberg, omfatter områdene Tønsberg, Nøtterøy, Tjøme, Re og Sandefjord, og beveger seg noe mot Åsgårdstrand, Horten og Larvik.


– Vi har mye å gjøre – heldigvis, sier Leif-Erik med lettelse i blikket.


Investerer i hjemmekontoret
Koronasituasjonen har nemlig ikke påvirket deres bransje i negativ retning, snarere motsatt. Når vi er mer hjemme, investerer vi også mer i interiør og bolig. Mange med hjemmekontor er ikke lenger nødt til å bo i Oslo, og det å ha et dedikert kontor i boligen vil bli normen nå under korona - og sikkert etterpå også.


– Mange sitter på åttende måneden med hjemmekontor, og mange får beskjed om at det kan de bare fortsette med! Hvorfor skal du da sitte på 75 kvadratmeter på Bislett, når du kan få over 130 kvadratmeter på solkysten til samme pris? Vi er kjempeprivilegerte!– Det å bygge nytt kontra og kjøpe noe gammelt du må pusse opp, er noe vi er opptatt av i forhold til bankene som setter begrensninger for hva du kan låne. Bygger du nytt er det mer miljøvennlig da det er mindre behov for oppvarming og strøm, og man sparer inn penger på det i lengden, forklarer Trine-Lise.


– Det er et godt argument når en kunde kommer inn og vurderer om de skal bygge nytt eller kjøpe noe gammelt, fastslår hun med et smil.  

Les mer...

2021-01-01 11.15

fairtradeeksperten2

Vet du hva favorittsjokoladen din egentlig inneholder?

Artikkel FairtradeEksperten AS, fører de Fairtrade-sertifiserte merkene Divine og Cafédirect – to merker som er helt fri for utnyttelse, barnearbeid og slaveri. – Problemet med kakaoindustrien er at det er masse...
industriporter5

Porter til private og industri: Derfor er det viktig å benytte seg av en seriøs aktør

Artikkel Industriporter AS, både selger, monterer og utfører service på porter. De har en lang fartstid, mange faste kunder, og dekker et stort geografisk område med sitt imponerende brede utvalg av porter av alle slag!
Til hjemmesiden

  Kontaktinformasjon

  93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

  Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

  Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

  Picture1

  Hvilke typer stomi finnes? Få gode råd om stomiutstyr her!

  I Norge lever mange med stomi. Les om de 3 vanligste typene stomi: colostomi, ileostomi og urostomi.

  compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

  Farvel til tradisjonell leksehjelp?

  Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

  article1

  Beste stedene å campe i Norge

  Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

  hellofresh

  Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

  For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

  sport24

  Faktorer å tenke på ved valg av treningsklær

  Liker du å trene, men hater klærne du må ha på deg? Vel, du er ikke alene. Mange mennesker føler det slik. Derfor prøver sportsklærfirmaer alltid å komme opp med nye og innovative måter å gjøre klærne deres mer komfortable på.

  Arkiv