svanekjokkentrondheim2svanekjokkentrondheim1svanekjokkentrondheim3

Lang erfaring og lidenskap for faget sikrer deg kjøkkenet du drømmer om

Svane Kjøkkenet Trondheim, er en faghandel som drives av en dedikert gjeng med et stort engasjement og lang erfaring i faget. Her får du kjøkkenet du drømmer om – og litt til.

Da venninnene Nina Zahl-Johansen og Hilde Bøe kom over Svanes stilrene kvalitetskjøkken, var det kjærlighet ved første blikk, og de to var enige om at Svane var noe som manglet i Trondheim. I 2018 slo de opp dørene til Svane Kjøkkenet Trondheim.


– Vi tenkte nok begge to at Svane Kjøkkenet var noe vi bare måtte få til Trondheim! Her ble vi heldigvis tatt imot med åpne armer, og folk var veldig begeistret over at Svane kom hit. Vi får ofte høre at butikken vår er fantastisk, og mange synes det er fint at vi startet en annen type butikk enn det som har vært her før, forteller medeier i Svane Kjøkkenet Trondheim, Nina Zahl-Johansen.Unik atmosfære
Svane Kjøkkenet Trondheim er allerede inne i sitt femte driftsår, og har hatt en formidabel reise fra de startet og frem til nå. I dag er de en munter gjeng på syv ansatte, med en felles lidenskap for kjøkken og kundebehandling.


– Vi får veldig mye skryt for atmosfæren i lokalene våre, og jeg vil si at atmosfæren er en kombinasjon av lokalet, produktene og vi menneskene som jobber her, utdyper Hilde Bøe.


– Alle som jobber her har et lidenskapelig forhold til kjøkken og jobben sin, og engasjementet vårt smitter over på kundene våre. Vi synes jo selv at vi har Trondheims – og kanskje Norges – fineste kjøkkenbutikk, og kundene våre blir litt bergtatt av det, konstaterer Nina med et stort smil.


En stor del av suksessfaktoren til Svane Kjøkkenet Trondheim kan tilskrives den store evnen å jobbe sammen som et team og hjelpe hverandre med å komme frem til den beste mulige løsningen for kunden.


Fra 1. mai 2023 har Nina og Hilde ansatt en prosjektleder som skal jobbe mer aktivt mot prosjektmarkedet, og Svane Kjøkkenet Trondheim er derfor leveringsdyktige også når det gjelder større prosjekt.


– Prosjektmarkedet er spennende, og vi ser for vår del at det er viktig å ha flere bein å stå på – privat og prosjekt er to forskjellige verdener, understreker Hilde.


Over 100 års erfaring med kjøkkenløsninger
Svane Kjøkkenet har flere gode samarbeidspartnere når det gjelder montering. Her stiller den drevne faghandelen høye krav, og for å øke servicegraden ytterligere et hakk mot kundene sine, har man ansatt en egen service- og monteringsleder som skal serve etter markedet.


Både Nina og Hilde er tydelige på at kjøkken er et fag og ikke noe lettvint man bare selger over disk. Riktig kjøkkenløsning til riktig kunde krever en god erfaring innen kjøkken, form og farge. Her hos Svane Kjøkkenet Trondheim har de ansatte til sammen over 100 års erfaring med kjøkkenløsninger.– Vi blir jo også interiørarkitekter på en måte, så det er viktig at vi har et godt øye for detaljer og farge siden vi tegner ferdige rom med vegger, gulv og lamper til kundene våre. Vi tegner så mye mer enn kjøkken, poengterer Nina, som legger til at de bruker 3D og fotorealisme når de skal visualisere og presentere kjøkken for kundene sine.


– Vi kan tegne inn peis, trapper og alt kunden vil, og det er mange kunder som får en «wow»-faktor når de ser bildet og lurer på om det er et ekte bilde, legger Hilde til.


Svane er dessuten kjent for å være en innovativ kjøkkenleverandør med et stort fokus på miljø. Dette gjenspeiles blant annet i kjøkkenserien INFINITY, som består av hele 90 prosent resirkulert materiale. INFINITY-serien preges av et kult utseende og spreke farger, og er blant annet spesielt populær blant utbyggere og arkitekter på grunn av seriens miljøvennlige profil.


Leveringsdyktighet på 99 prosent
Men Svane er så mye mer enn bare kjøkken. Mange er ikke klar over at de også har baderoms- og garderobeløsninger, i tillegg til at de kan tilby et bredt sortiment av møbler som barkrakker, skjenker, nattbord og spisebord.


– Mange ønsker en rød tråd i hele huset. Alle kjøkkenfrontene våre kan dessuten brukes til bad, så der er det mange valgmuligheter! Vi kan også levere en komplett pakke til kunden, med lamper og innredning fra andre aktører for dem som er ute etter litt unike ting, opplyser Nina og Hilde.


Med en leveringsdyktighet på imponerende 99 prosent, kan kundene stole på å få kjøkkenet sitt levert til avtalt tid. Nina fastslår at leveringssikkerheten er unik i kjøkkenbransjen, og er stolt av å kunne tilby en slik trygghet til kundene sine.


– Svane har et enormt bredt sortiment og en leveringsdyktighet som veldig få aktører har. Det er en god kjede å jobbe i, og det er ikke minst et veldig artig produkt å jobbe med! Når du kommer til oss får du «det lille ekstra», og du får ofte mer enn du forventer deg, avslutter Nina med et varmt smil.


Les mer...

2023-09-01 14.45

Shyer3

Øker sikkerhetsnivået med uproblematiske IT-tjenester

Artikkel Med en personlig vri på tradisjonelle IT-tjenester, skiller IT-leverandøren Shyer seg ut ved å tilby en effektiv brukeropplevelse – med IT-løsninger som ikke bare løser umiddelbare utfordringer for sine...
aritma3

Fra Telepay til ISO 20022: Dette er løsningen for en sømløs overgang

Artikkel Aritma AS er en betydelig aktør innen finansiell infrastruktur. Aritma tar seg av datakonverteringen og gjør betalingsprosessen mer forutsigbar og smidig for bedrifter i møte med bankenes overgang fra...
Til hjemmesiden

  Kontaktinformasjon

  sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

  Digitale møter: Tips for nybegynnere

  Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

  article1

  Beste stedene å campe i Norge

  Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

  93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

  Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

  Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

  Arkiv