204018w7204018w6204018w2204018w3204018w8204018w5204018w4204018w1

Innreder din drømmebolig ved hjelp av VR-briller

Din Boligstylist AS er én av de første interiørstylistene på Østlandet som tilbyr visualisering med VR-briller for deg som skal pusse opp, innrede, selge eller bygge bolig.

Det er mye som har skjedd siden sist vi snakket med Siri Haust. I 2013 drev hun Din Boligstylist som et enkeltmannsforetak helt i startfasen. Plutselig sa det bare «pang», og oppdragene ble flere og flere. Siri skrudde møbler for harde livet, og innredet boliger som skulle selges, og i dag – syv år senere – er Siri stolt gründer av boligstylist-firmaet, med 13 ansatte og over tusen oppdrag hvert år. Og den formidable veksten gikk ikke ubemerket hen.


Slo seg sammen med konkurrenten
Sommeren 2019 fikk hun en henvendelse fra én av konkurrentene om de ikke skulle fusjonere.


– Vi tenkte at vi like gjerne kunne slå oss sammen, for det kan vi tjene på begge to; å slå sammen møbellagrene og dele på kompetansen.


Med fusjonen ble de både én av Norges største boligstylist-firmaer, men også ett av de eldste. Konkurrenten Deko Interiør hadde nemlig drevet siden 2004.


Din Boligkonsulent – for deg som skal innrede ny bolig, pusse opp eller bygge nytt
Din Boligstylist AS fusjonerte med Deko Interiør AS i 2019, og kunne tidligere i år kunngjøre en helt ny tjeneste.


– Rett før koronaen slo til, lanserte vi Din Boligkonsulent, med egen nettside og nettbutikk, fordi vi allerede i fjor ved dette tidspunktet merket en veldig pågang fra kunder som ønsker vår hjelp til både farge- og materialvalg, møblering og innredning. Disse kundene skal innrede for å bo – og ikke for å selge bolig.


Siri utdyper:


– Vi prøver å være tydelig på å skille disse tjenestene: Din Boligstylist er for deg som skal selge bolig og ønsker at boligen skal appellere til flest mulige potensielle kjøpere, mens Din Boligkonsulent er for deg som skal pusse opp, innrede eller bygge bolig, forklarer hun og smiler.Se resultatet med VR-briller
– Har du store prosjekter, skal bygge hus, pusse opp eller gå i gang med innredning av et eller flere rom, tar du kontakt med oss. Og da har vi også mulighet til å visualisere det ved hjelp av VR-briller, forteller Siri.


3D-bilde av en prosjektert bolig som ikke er bygget enda.


– Med disse geniale brillene kan du se hvordan stuen din vil se ut før et eneste malingsspann er åpnet, eller et eneste møbel er kjøpt inn. 


Du hørte rett. Din Boligkonsulent tilbyr sine kunder en rundtur i en virtuell bolig, der alt kan visualiseres og deretter tilpasses den enkeltes smak i forhold til møbler, farger og løsninger.


Denne nye tjenesten gjør at du som kunde får et helt realistisk inntrykk av farger, kjøkkeninnredning, baderom, møbler og ikke minst romfølelse.

– Møbler og interiør er hentet direkte fra våre leverandører, og rett inn i vårt system, slik at du vil oppleve nøyaktig hvordan rommet blir innredet.


Denne tjenesten passer også ypperlig for boligutviklere og meglere som skal presentere ulike innredningsløsninger for sine kunder i forbindelse med salg av tomme boliger med stort oppussingspotensiale.

– Våre interiørdesignerne kan bistå og gjøre det mulig å vise ulike boligprosjekter ferdig innredet ved hjelp av VR-brillen og gode 3D-bilder. Vi kan komme inn og «pusse opp» boligen i VR-brillene. Og når folk går på visning, kan de koble telefonen sin til VR-brillene, og da ser man det hele for seg, sier en engasjert Siri.


3D-bilde av en prosjektert bolig som ikke er bygget enda.


– Men vi oppfordrer selvsagt uansett til å også style boligen før visning. Slik kan vi tilpasse både møblene både fysisk og virtuelt for en ekstra god opplevelse. Møblene ser du på visningen, men i brillene ser du hvordan det kan bli når det er ferdig pusset opp.


– Dette er rett og slett en brillefin løsning som vi gleder oss til å vise deg!


Alltid optimistisk og alltid på jobb
Din Boligstylist AS fikk Gaselleprisen i 2019. Vi lurer selvsagt på hva som er hemmeligheten bak den store framgangen.


– Det er bare hard jobbing!  Jeg har så mange tanker og ideer, er uredd, og bare gasser på. I tillegg har jeg fantastisk dyktige kollegaer som hele tiden inspirerer meg og hverandre til å bli bedre, og til enhver tid følge gjeldende interiørtrender.


– Også er jeg alltid optimistisk, og konstant på jobb egentlig. Og hele tiden jakter jeg på noe mer, smiler den drevne boligstylisten.

– Det er jo stylingene vi gjør av boliger som skal selges, som gjør at vi står med de resultatene vi ser i dag. Det at vi hele tiden fornyer møbellageret vårt etter trendene, leverer kvalitet på våre stylinger, har god struktur på hvordan selskapet driftes og hvem som har hvilke roller, gjør at vi stadig får nye oppdragsgivere.


Stue stylet i forbindelse med salg. Foto: Andreas Ericsson


– Sammen er vi et utrolig godt team, med ulik kompetanse innenfor interiør. Vi har både interiørarkitekter, interiørdesignere, dekoratører, grafisk designer og visuell merchandiser i vårt team. Vi styrker, inspirer og engasjerer hverandre og har det utrolig morsomt på jobb, avslutter Siri.

Les mer...

2020-10-01 18:00

204017w1

Isolerer et helt hus på to dager

Artikkel Blåseisolering er et tidsbesparende og miljøvennlig alternativ til den tradisjonelle isolasjonen. – Entreprenørene går bare rundt og smiler, sier daglig leder i Isobygg Sør, Astor Vidringstad.
204019w4

Volvo tar innersvingen på konkurrentene med sin nye elbil

Artikkel Splitter nye Volvo XC40 er en rå elbil som forventes å ta innersvingen på konkurrentene. – Interessen for bilen er ekstremt stor, sier John Skjelvaag, plassjef i Bilia Drammen.

  Kontaktinformasjon

  NaimJosefiw4

  Superdesigner

  Design, teknologi og industri - Naim Josefi skaper magi med stor M.

  Norskkunsthandverk

  Norsk design – en kulturarv av de sjeldne

  Designbutikken Norway Designs i Stortingsgaten 28 i Oslo, selger nordiske småskalaprodukter - i stor skala. Norway Designs vil at vi omgir oss med norske kvalitetsprodukter, og har en god forklaring til hvorfor.

  51842405_2091095327636632_3517487299556278272_o

  Vi søker medieselgere!

  Har du en selger i magen og brenner for næringsliv og oppsøkende salg, kan det være deg vi leter etter!

  Arkiv