204018w7204018w6204018w2204018w3204018w8204018w5204018w4204018w1

Innreder din drømmebolig ved hjelp av VR-briller

Din Boligstylist AS er én av de første interiørstylistene på Østlandet som tilbyr visualisering med VR-briller for deg som skal pusse opp, innrede, selge eller bygge bolig.

Det er mye som har skjedd siden sist vi snakket med Siri Haust. I 2013 drev hun Din Boligstylist som et enkeltmannsforetak helt i startfasen. Plutselig sa det bare «pang», og oppdragene ble flere og flere. Siri skrudde møbler for harde livet, og innredet boliger som skulle selges, og i dag – syv år senere – er Siri stolt gründer av boligstylist-firmaet, med 13 ansatte og over tusen oppdrag hvert år. Og den formidable veksten gikk ikke ubemerket hen.


Slo seg sammen med konkurrenten
Sommeren 2019 fikk hun en henvendelse fra én av konkurrentene om de ikke skulle fusjonere.


– Vi tenkte at vi like gjerne kunne slå oss sammen, for det kan vi tjene på begge to; å slå sammen møbellagrene og dele på kompetansen.


Med fusjonen ble de både én av Norges største boligstylist-firmaer, men også ett av de eldste. Konkurrenten Deko Interiør hadde nemlig drevet siden 2004.


Din Boligkonsulent – for deg som skal innrede ny bolig, pusse opp eller bygge nytt
Din Boligstylist AS fusjonerte med Deko Interiør AS i 2019, og kunne tidligere i år kunngjøre en helt ny tjeneste.


– Rett før koronaen slo til, lanserte vi Din Boligkonsulent, med egen nettside og nettbutikk, fordi vi allerede i fjor ved dette tidspunktet merket en veldig pågang fra kunder som ønsker vår hjelp til både farge- og materialvalg, møblering og innredning. Disse kundene skal innrede for å bo – og ikke for å selge bolig.


Siri utdyper:


– Vi prøver å være tydelig på å skille disse tjenestene: Din Boligstylist er for deg som skal selge bolig og ønsker at boligen skal appellere til flest mulige potensielle kjøpere, mens Din Boligkonsulent er for deg som skal pusse opp, innrede eller bygge bolig, forklarer hun og smiler.Se resultatet med VR-briller
– Har du store prosjekter, skal bygge hus, pusse opp eller gå i gang med innredning av et eller flere rom, tar du kontakt med oss. Og da har vi også mulighet til å visualisere det ved hjelp av VR-briller, forteller Siri.


3D-bilde av en prosjektert bolig som ikke er bygget enda.


– Med disse geniale brillene kan du se hvordan stuen din vil se ut før et eneste malingsspann er åpnet, eller et eneste møbel er kjøpt inn. 


Du hørte rett. Din Boligkonsulent tilbyr sine kunder en rundtur i en virtuell bolig, der alt kan visualiseres og deretter tilpasses den enkeltes smak i forhold til møbler, farger og løsninger.


Denne nye tjenesten gjør at du som kunde får et helt realistisk inntrykk av farger, kjøkkeninnredning, baderom, møbler og ikke minst romfølelse.

– Møbler og interiør er hentet direkte fra våre leverandører, og rett inn i vårt system, slik at du vil oppleve nøyaktig hvordan rommet blir innredet.


Denne tjenesten passer også ypperlig for boligutviklere og meglere som skal presentere ulike innredningsløsninger for sine kunder i forbindelse med salg av tomme boliger med stort oppussingspotensiale.

– Våre interiørdesignerne kan bistå og gjøre det mulig å vise ulike boligprosjekter ferdig innredet ved hjelp av VR-brillen og gode 3D-bilder. Vi kan komme inn og «pusse opp» boligen i VR-brillene. Og når folk går på visning, kan de koble telefonen sin til VR-brillene, og da ser man det hele for seg, sier en engasjert Siri.


3D-bilde av en prosjektert bolig som ikke er bygget enda.


– Men vi oppfordrer selvsagt uansett til å også style boligen før visning. Slik kan vi tilpasse både møblene både fysisk og virtuelt for en ekstra god opplevelse. Møblene ser du på visningen, men i brillene ser du hvordan det kan bli når det er ferdig pusset opp.


– Dette er rett og slett en brillefin løsning som vi gleder oss til å vise deg!


Alltid optimistisk og alltid på jobb
Din Boligstylist AS fikk Gaselleprisen i 2019. Vi lurer selvsagt på hva som er hemmeligheten bak den store framgangen.


– Det er bare hard jobbing!  Jeg har så mange tanker og ideer, er uredd, og bare gasser på. I tillegg har jeg fantastisk dyktige kollegaer som hele tiden inspirerer meg og hverandre til å bli bedre, og til enhver tid følge gjeldende interiørtrender.


– Også er jeg alltid optimistisk, og konstant på jobb egentlig. Og hele tiden jakter jeg på noe mer, smiler den drevne boligstylisten.

– Det er jo stylingene vi gjør av boliger som skal selges, som gjør at vi står med de resultatene vi ser i dag. Det at vi hele tiden fornyer møbellageret vårt etter trendene, leverer kvalitet på våre stylinger, har god struktur på hvordan selskapet driftes og hvem som har hvilke roller, gjør at vi stadig får nye oppdragsgivere.


Stue stylet i forbindelse med salg. Foto: Andreas Ericsson


– Sammen er vi et utrolig godt team, med ulik kompetanse innenfor interiør. Vi har både interiørarkitekter, interiørdesignere, dekoratører, grafisk designer og visuell merchandiser i vårt team. Vi styrker, inspirer og engasjerer hverandre og har det utrolig morsomt på jobb, avslutter Siri.

Les mer...

2020-10-01 18.00

grondalbilbutikken1

Derfor er Mustang Mach-e helt overlegen!

Artikkel – Bilen er så rå på spesifikasjon, pris, utstyr og kjøreegenskaper – alt stemmer, så vi må bare fastslå at den er en hit, forteller Anders Grøndal, salgssjef i Grøndal Bilbutikken.
visitflekkefjord2

Blir det Norgesferie igjen? I denne byen står spennende opplevelser i kø

Artikkel Smaabyen Flekkefjord, har vært en viktig bidragsyter i å gjøre den fantastiske sørlandsbyen Flekkefjord til en attraktiv plass å bo og besøke. Her kan du lese om noen av de spennende opplevelsene som den...

  Kontaktinformasjon

  solvangrevisjon1

  Statsautorisert revisor Asbjørn Solvang: – Revisor bør brukes til mer enn bare tall og regnskap

  Solvang Revisjon har en lang tradisjon med revisortjenester for små og mellomstore bedrifter.   – Det kan være nyttig å bruke en revisor til mer enn bare en som kontrollerer, opplyser Asbjørn Solvang, daglig leder i Solvang Revisjon AS.

  193w2

  Et hytteliv på svenskekysten

  Idylliske Bohuslän lokker mange sol- og badelystne nordmenn over svenskegrensa – sommer etter sommer. Bransjemagasinet har pratet med to erfarne feriehus-meglere, som forteller at de stadig får henvendelser fra kjøpelystne nordmenn.

  IKEA_HANTVERK_Kavitha_inthefield_PH163745

  IKEA forener verden

  Møbelgiganten IKEA fins representert i 52 land og har til sammen 430 varehus på verdensbasis. Kommunikasjonsrådgiver Troels N. Mathisen, forteller at IKEA jobber iherdig med å utvikle løsninger som skal forenkle våre liv og gjøre hjemmene våre mer funksjonelle.

  Arkiv