begood.no2begoodny2begoodny1begood.no4begood.no3begood.no1begood.no9begoodny3begoodny4

Eier du en Tesla? Slik øker du komforten med det beste tilbehøret

Nettbutikken BeGood.no, er størst i Norge på tilbehør til alle Tesla-modellene. –Mange synes det er tryggere å bestille fra en norsk nettbutikk, sier gründer og daglig leder Petter Haldsrud.

Petter Haldsrud fikk ideen til nettbutikken BeGood.no etter at han startet en velbesøkt mobilreparasjonsbutikk på Majorstua med flere ansatte. Etter en stund fant han ut at han ville gjøre noe helt annet og startet en nettbutikk, som til å begynne med solgte alt mulig.


– Vi var nok én av de første i Norge som solgte elsparkesykler. Vi solgte de mest kjente merkene, men vi fant fort ut at det var for mye problemer med slike sparkesykler, så da faset vi det ut, forteller Petter.Stort marked for Tesla-tilbehør
Han forteller videre om hvordan en helt ny retning formet seg da han hadde bestilt en Tesla Model 3 i 2017, som én av de første i Norge. Teslaen skulle vise seg å bli veldig forsinket.


– På grunn av at Teslaen ble forsinket, begynte jeg å legge ut noen av disse produktene jeg hadde bestilt fra utlandet på BeGood.no, og de forsvant med en gang uten noen som helst markedsføring! Da tenkte jeg at her finnes det et marked, smiler Petter.


At Teslaen til Petter ble forsinket, skulle altså vise seg å være flaks i uflaks. Da Petters private Tesla-produkter ble revet vekk fra nettbutikken, tok han raskt inn flere produkter – som ble revet vekk like fort.– Det var ingen norske nettbutikker som hadde godt nok utvalg på den tiden, og veldig mange har mer lyst til å bestille fra en norsk nettside, siden mange synes det er tryggere å bestille fra en norsk nettbutikk, utdyper Petter.


I mars 2019 hadde BeGood.no gjort om hele nettbutikken på én måned, til å kun inneholde tilbehør til Tesla.Bestselger-produktet
Seks kvadratmeter ble fort til 120 kvadratmeter, og i 2021 flyttet de igjen, til nåværende lager og adresse på Skui i Bærum. Petter forteller at de for en stund siden også begynte med salg av tilbehør til andre elbil-merker, og BeGood.no´s nettbutikk bugner i dag over av tilbehør som matter, skvettlapper, ladeutstyr og hundebur til de fleste elbiler på markedet.


– Det vi selger klart mest av, er gulvmatter. Grunnen til at vi selger såpass mye gulvmatter er at bilene til Tesla kun blir levert med stoffmatter, som ikke passer så godt med norske vinterforhold. Og så er det faktisk veldig mange Tesla-ansatte som kjøper deler fra oss, avslører Petter muntert.Petter er ganske sikker på at de i dag er den største nettbutikken i Norge på tilbehør til Tesla. Og ved å fokusere på en utelukkende god kundeservice, har BeGood.no´s gode rykte spredt seg langt over landegrensene og resultert i kunder fra Canada, USA, Kroatia, Italia og Spania.


– Vi selger mye til andre land, og det er folk som bestiller fra vår norske nettside. Hvordan de finner oss vet jeg ikke, for vi har ikke noen markedsføring ut mot andre land!
Petter har en visjon om å skape en internasjonal nettbutikk med enda bedre logistikk for sine utenlandske kunder. Men når dette vil skje er ennå uvisst.


– Vi har hatt litt voksesmerter, så nå tenker vi å bygge mer stein for stein fremover, og ikke hele tiden tenke på å utvide, sier den drevne gründeren.


En lovende framtid 
Risikoen med å vokse for fort er at det skal gå ut over kundeoppfølging- og service.


– Vi er veldig opptatt av god kundeservice, og vi strekker oss ekstremt langt for at alle våre kunder skal bli fornøyde. Det gjenspeiler seg også på vår nettside, hvor vi bruker Trustpilot til å samle tilbakemeldinger. Per dags dato har vi 4,8 av 5 stjerner av rundt 900 anmeldelser og det er vi veldig fornøyde med, smiler Petter.


BeGood.no får ofte inn forespørsler fra kunder som ønsker seg et spesielt produkt, og av og til ser de at noen produkter faktisk mangler helt på markedet. Derfor er framtidsvisjonen til Petter å med tiden utvikle egne produkter som de ser et behov for i markedet – noe de faktisk gjorde med Tesla Model Y, som manglet et gitter som sikret bagasjeromlasten.– Da tok vi kontakt med én av våre leverandører, og ble den første i verden til å utvikle et lastgitter. Produktutvikling er helt klart noe vi kommer til å gjøre mer av fremover, og man må hele tiden følge med på det som skjer.


Det er ingen tvil om at BeGood.no har en lovende framtid, med både produktutvikling og planer om en internasjonal nettside. For Petter er hverdagen som daglig leder i en nettbutikk som er helt rett i tiden, alltid like spennende og innholdsrik.


– Det er ingen dager som er like, og det er alltid mye forskjellig som skjer, avslutter Petter med et smil.


Les mer...

2022-05-01 09.15

industriporter5

Porter til private og industri: Derfor er det viktig å benytte seg av en seriøs aktør

Artikkel Industriporter AS, både selger, monterer og utfører service på porter. De har en lang fartstid, mange faste kunder, og dekker et stort geografisk område med sitt imponerende brede utvalg av porter av alle slag!
metacon1

Landsdekkende stålentreprenør fyller 25 år

Artikkel Metacon AS, vokser seg stadig større med leveranser av stålentrepriser over hele Norge, takket være sin mangeårige kompetanse på stålbygg. – Vi har vokst veldig, sier Tony Øvrevik, daglig leder og ansvarlig...
Til hjemmesiden

  Kontaktinformasjon

  Picture1

  Hvilke typer stomi finnes? Få gode råd om stomiutstyr her!

  I Norge lever mange med stomi. Les om de 3 vanligste typene stomi: colostomi, ileostomi og urostomi.

  hellofresh

  Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

  For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

  article1

  Beste stedene å campe i Norge

  Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

  compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

  Farvel til tradisjonell leksehjelp?

  Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

  93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

  Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

  Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

  sport24

  Faktorer å tenke på ved valg av treningsklær

  Liker du å trene, men hater klærne du må ha på deg? Vel, du er ikke alene. Mange mennesker føler det slik. Derfor prøver sportsklærfirmaer alltid å komme opp med nye og innovative måter å gjøre klærne deres mer komfortable på.

  Arkiv