begood.no2begoodny2begoodny1begood.no4begood.no3begood.no1begood.no9begoodny3begoodny4

Eier du en Tesla? Slik øker du komforten med det beste tilbehøret

Nettbutikken BeGood.no, er størst i Norge på tilbehør til alle Tesla-modellene. –Mange synes det er tryggere å bestille fra en norsk nettbutikk, sier gründer og daglig leder Petter Haldsrud.

Petter Haldsrud fikk ideen til nettbutikken BeGood.no etter at han startet en velbesøkt mobilreparasjonsbutikk på Majorstua med flere ansatte. Etter en stund fant han ut at han ville gjøre noe helt annet og startet en nettbutikk, som til å begynne med solgte alt mulig.


– Vi var nok én av de første i Norge som solgte elsparkesykler. Vi solgte de mest kjente merkene, men vi fant fort ut at det var for mye problemer med slike sparkesykler, så da faset vi det ut, forteller Petter.Stort marked for Tesla-tilbehør
Han forteller videre om hvordan en helt ny retning formet seg da han hadde bestilt en Tesla Model 3 i 2017, som én av de første i Norge. Teslaen skulle vise seg å bli veldig forsinket.


– På grunn av at Teslaen ble forsinket, begynte jeg å legge ut noen av disse produktene jeg hadde bestilt fra utlandet på BeGood.no, og de forsvant med en gang uten noen som helst markedsføring! Da tenkte jeg at her finnes det et marked, smiler Petter.


At Teslaen til Petter ble forsinket, skulle altså vise seg å være flaks i uflaks. Da Petters private Tesla-produkter ble revet vekk fra nettbutikken, tok han raskt inn flere produkter – som ble revet vekk like fort.– Det var ingen norske nettbutikker som hadde godt nok utvalg på den tiden, og veldig mange har mer lyst til å bestille fra en norsk nettside, siden mange synes det er tryggere å bestille fra en norsk nettbutikk, utdyper Petter.


I mars 2019 hadde BeGood.no gjort om hele nettbutikken på én måned, til å kun inneholde tilbehør til Tesla.Bestselger-produktet
Seks kvadratmeter ble fort til 120 kvadratmeter, og i 2021 flyttet de igjen, til nåværende lager og adresse på Skui i Bærum. Petter forteller at de for en stund siden også begynte med salg av tilbehør til andre elbil-merker, og BeGood.no´s nettbutikk bugner i dag over av tilbehør som matter, skvettlapper, ladeutstyr og hundebur til de fleste elbiler på markedet.


– Det vi selger klart mest av, er gulvmatter. Grunnen til at vi selger såpass mye gulvmatter er at bilene til Tesla kun blir levert med stoffmatter, som ikke passer så godt med norske vinterforhold. Og så er det faktisk veldig mange Tesla-ansatte som kjøper deler fra oss, avslører Petter muntert.Petter er ganske sikker på at de i dag er den største nettbutikken i Norge på tilbehør til Tesla. Og ved å fokusere på en utelukkende god kundeservice, har BeGood.no´s gode rykte spredt seg langt over landegrensene og resultert i kunder fra Canada, USA, Kroatia, Italia og Spania.


– Vi selger mye til andre land, og det er folk som bestiller fra vår norske nettside. Hvordan de finner oss vet jeg ikke, for vi har ikke noen markedsføring ut mot andre land!
Petter har en visjon om å skape en internasjonal nettbutikk med enda bedre logistikk for sine utenlandske kunder. Men når dette vil skje er ennå uvisst.


– Vi har hatt litt voksesmerter, så nå tenker vi å bygge mer stein for stein fremover, og ikke hele tiden tenke på å utvide, sier den drevne gründeren.


En lovende framtid 
Risikoen med å vokse for fort er at det skal gå ut over kundeoppfølging- og service.


– Vi er veldig opptatt av god kundeservice, og vi strekker oss ekstremt langt for at alle våre kunder skal bli fornøyde. Det gjenspeiler seg også på vår nettside, hvor vi bruker Trustpilot til å samle tilbakemeldinger. Per dags dato har vi 4,8 av 5 stjerner av rundt 900 anmeldelser og det er vi veldig fornøyde med, smiler Petter.


BeGood.no får ofte inn forespørsler fra kunder som ønsker seg et spesielt produkt, og av og til ser de at noen produkter faktisk mangler helt på markedet. Derfor er framtidsvisjonen til Petter å med tiden utvikle egne produkter som de ser et behov for i markedet – noe de faktisk gjorde med Tesla Model Y, som manglet et gitter som sikret bagasjeromlasten.– Da tok vi kontakt med én av våre leverandører, og ble den første i verden til å utvikle et lastgitter. Produktutvikling er helt klart noe vi kommer til å gjøre mer av fremover, og man må hele tiden følge med på det som skjer.


Det er ingen tvil om at BeGood.no har en lovende framtid, med både produktutvikling og planer om en internasjonal nettside. For Petter er hverdagen som daglig leder i en nettbutikk som er helt rett i tiden, alltid like spennende og innholdsrik.


– Det er ingen dager som er like, og det er alltid mye forskjellig som skjer, avslutter Petter med et smil.


Les mer...

2022-05-01 09.15

svanekjokkentrondheim2

Lang erfaring og lidenskap for faget sikrer deg kjøkkenet du drømmer om

Artikkel Svane Kjøkkenet Trondheim, er en faghandel som drives av en dedikert gjeng med et stort engasjement og lang erfaring i faget. Her får du kjøkkenet du drømmer om – og litt til.
toyotatrondheim3

Bransjens beste servicebedrift: Nordens største bilselskap satser stort i Trondheim

Artikkel Toyota Trondheim, har en lang og sterk historie – med en sterk merkevare i front. Nå satser Toyota stort, og det er en spennende reise vi har foran oss. – Det kommer veldig mange nyheter fra Toyota og...
Til hjemmesiden

  Kontaktinformasjon

  vidaxl

  Fem måter å nyte mer tid utendørs

  Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

  sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

  Digitale møter: Tips for nybegynnere

  Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

  compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

  Farvel til tradisjonell leksehjelp?

  Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

  Arkiv