201018w1201018w2201018w3201018w7201018w6201018w5201018w4

Har oppdaget hemmeligheten bak et godt kundeforhold

Kverneland Bil har vært på hugget i 50 år, og slutter aldri å imøtekomme behovene til fremtidens bileier.

Bilforhandleren Kverneland Bil, kom til Bryne i 1970 som en Ford-forhandler. I dag - 50 år senere - er bilforhandleren i toppskiktet når det gjelder kvalitet, service og kundeoppfølging, og tilbyr i dag de trygge og høyt elskede bilmerkene Mazda, Ford og Volvo. 


Følger med i utviklingen

Det har allerede rukket å bli fem år siden vi besøkte Arve Edland. Den daglige lederen ved Kverneland Bil Bryne, har hatt mye å henge fingrene i siden sist. Han jobber blant annet med å utvikle et nytt verkstedsystem som skal automatisere og effektivisere kundebehandlingen. Kverneland Bil Bryne, liker seg nemlig best når de får ligge ett skritt foran i utviklingen. 


– Du må ville utvikle deg, for her står det ikke stille! Nye biler er i stadig utvikling med ny teknologi og nye systemer for sikkerhet for både de som er i bilen og de som er utenfor. Sikkerhet, brukervennlighet og miljø er det som står i fokus i dag for utvikling av nye produkter. Derfor er det helt avgjørende at vi utvikler oss videre i kompetanse og løsninger som er best for kunden. Vi skal gjøre bilholdet enkelt for kunden.– Vi utvikler oss hele tiden i takt med kunden, og sørger for at vi klarer å gjøre kunden fornøyd ut ifra behovene kunden har. Kundene i dag stiller også flere krav til hvordan de vil ha det. Du skal bli godt ivaretatt når du kommer til oss; enten du benytter verkstedet vårt, eller kjøper en ny eller brukt bil.


Godt utvalg med Ford, Mazda og Volvo

Her hos Kverneland Bil på Bryne, er utvalget godt og spennvidden stor. 


– Vi har vært Fordforhandler på Bryne i snart 50 år, og i den perioden har både vi og bilene vært igjennom en enorm utvikling, særlig i forhold til teknologi. Ford er fortsatt et svært viktig produkt for oss og nå vi nå er inne i 2020 blir det et enormt spennende år med svært mange nye biler med elektrifisering i sentrum. Introduksjonen av Ford sin nye helelektriske bil; Ford Mustang Mach E, blir en elektrisk vinner med gunstig pris og lang rekkevidde.


I dag er Kverneland Bil Bryne forhandler for Ford, Mazda og Volvo og har derved et stort spekter av produkter og dyktige fagfolk på alle merkene ved deres verksteder. Med egen bilskadeavdeling, serviceverksteder, deleavdeling og salg, jobber 60 utdannede fagfolk innen sine respektive felt i bygget på Bryne.


– Ford er trolig den bilprodusenten som nå har størst fokus på miljømessige gode løsninger. Det går på gjenvinning av produkter som brukes i bilene og miljømessige gode løsninger og elektrifisering. Mazda er et japansk bilmerke som startet for 100 år siden og som i dag leverer flotte biler med moderne design og gode, miljømessige løsninger. Også Mazda lanserer nå sin første helelektriske bil MX 30, med en svært gunstig pris. Denne forventer vi mye av når pris er ekstra viktig. En fantastisk flott bil!


– Kverneland Bil Bryne, er stolte over at de bruker lærlinger, som de rekrutterer via bilbransjens opplæringskontor og egne praksisplasser. Det har høstet mange gode ansatte i mange år.


Stolt Volvo-forhandler

Med sine 31 år i bilbransjen, gleder Arve seg over den spennende utviklingen som skjer i bilbransjen. Han forteller engasjert om Volvos store sikkerhetssatsing og deres fantastiske visjon om null dødsulykker i deres biler innen 2025.


– Jeg tror på økt sikkerhet i tiden fremover. Bilene får mer og mer sikkerhetsteknologi, og har blant annet en funksjon som kan varsle om ulykker i neste sving, slik at du rekker å reagere før du ser det selv. Det er en enorm utvikling på sikring, og det blir stadig tryggere å kjøre i dag! Vi er stolt over å også være Volvo-forhandler, et skandinavisk bilmerke i sterk utvikling med stort fokus på sikkerhet og miljø. 
Fra Volvos side er butikken på Bryne designet slik de ønsker det sentralt, og verkstedkonseptet deres skiller seg ut i forhold til andre bilmerker. Deres tekniske fagfolk på verkstedet skal ha direkte kontakt med kundene deres. Kundebarometeret er på topp når de er blitt målt på Volvo, og kundene setter pris på den gode oppfølgingen de får av de Volvo-spesialiserte medarbeiderne på Kverneland Bil Bryne. Kundeoppfølging generelt, er utmerkende ved Bryne-bedriften, og Arve setter sin stolthet i å gjøre alle fornøyde.


– Jeg tror jeg alltid har hatt evnen til å sette meg inn i kundens situasjon og se det fra kundens side. I dialog med kunden er det viktig å virkelig forstå kunden: Hvorfor er ikke kunden fornøyd slik det er blitt, og hvor gikk det feil? Da finner vi en løsning som passer kunden. Akkurat det har jeg fått til å gjennomsyre hele bedriften, forteller den ydmyke daglige lederen. 


Store på firmabiler

Selgerne hos Kverneland Bil Bryne, blir kurset jevnlig, og har egne kurs og opplæringsopplegg innen de forskjellige produktene og bilmerkene. De har til og med egne medarbeidere som er spesialisert på nyttekjøretøy, og som oppsøker bedrifter for å presentere sine løsninger for firmabiler både innen nyttekjøretøy og for personbiler.– Det er arbeidsplassen til mange, og derfor skal det være kvalitet og god komfort, fastslår Arve, som mener at de er godt rustet til å serve firmaer med ekstra gode nyttekjøretøy fra Ford.


På bilsiden tilbyr Kverneland Bil på Bryne, et knippe elbiler – både plugin-hybrider og helelektriske. Volvo kommer snart med modellen XC 40 som plugin-hybrid og helelektrisk, som passer godt inn på Volvos elektriske og futuristiske drivlinje. 


– Volvo har et spekter med fantastisk gode biler, med teknologi og sikkerhet i fremsetet. Kjøreopplevelsen til en Volvo, er for meg utrolig flott, sier Arve med et bekreftende smil.


Spennende nyheter

Mazda følger den elektriske trenden, og kommer snart med en helelektrisk bil MX30. For 250 000 kroner, får du en rimelig og flott bil med kapasitet på opptil 20 mil. Modellene CX30 og storebroren CX5, har blitt en suksess i markedet. 


– Jeg hadde nettopp en introduksjon av den elektriske Ford Mustang, og den er helt rå! Den kan kjøre opp til 60 mil, og vi har fått veldig mange forhåndsbestillinger på den allerede – selv om den ikke er leveringsklar før i november, smiler Arve.Les mer...

2020-02-28 22.45

sullandindreostfold2

Distriktets beste Toyotaforhandler slår salgsrekord

Artikkel Sulland Indre Østfold AS i Mysen og Askim, har vært lokal Toyotaforhandler siden oppstarten i 1974, og årets formidable salgsrekord beviser at Toyota fortsatt har en solid «standing» hos lokalbefolkningen...
flip2

Raskt, billig og bra: – Unik oppussingstjeneste blir landsdekkende

Artikkel Flip er en helt ny og innovativ aktør som har revolusjonert bestillingen og gjennomføringen av enklere oppussingstjenester for privatpersoner og eiendomsfirmaer. Snart dekker de hele Norge.
Til hjemmesiden

  Kontaktinformasjon

  national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

  Å jobbe som vikar

  Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

  article1

  Beste stedene å campe i Norge

  Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

  compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

  Farvel til tradisjonell leksehjelp?

  Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

  Arkiv