vinterhager_sorlandet10vinterhager_sorlandet1vinterhager_sorlandet2vinterhager_sorlandet4vinterhager_sorlandet3vinterhager_sorlandet5vinterhager_sorlandet6vinterhager_sorlandet7vinterhager_sorlandet11vinterhager_sorlandet9vinterhager_sorlandet8

Vinterhagetrenden: Dette bør du tenke på før du investerer i en vinterhage

En vinterhage gir rom for rekreasjon og avslapning, og mange er ikke redde for å bruke både tid og penger på å skape sin egne drømmeoase utendørs. Vinterhager Sørlandet, forteller deg alt du trenger å vite før du går til anskaffelse av en vinterhage.

Joakim Johansen og Stian Omdalsmoen så tidlig et stort potensial for vinterhager og drivhus. De startet i det små for tre år siden, med å selge hagestuer på messer – som de monterte ute hos kundene. Slik opparbeidet de seg kapital for å oppfylle drømmen om et utsalgssted med god lagringsplass.  


– Vi visste at vi ville omsette mer hvis vi hadde en butikk der folk kunne komme å se, forteller daglig leder Joakim Johansen i Vinterhager Sørlandet.  Tåler norske forhold 
I løpet av årene med messesalg og montering av hagestuer og drivhus, vokste kunnskapen om produktene og kjennskapen til markedet, og i dag kan Vinterhager Sørlandet tilby de beste produktene og merkene på markedet.  


– Våre produkter tåler norske forhold. Vi har tidligere forsøkt oss på å selge et billigere merke, men det viste seg at folk var veldig bevisste og ønsket kvalitet istedenfor noe som går i stykker i vind og vær, forteller Joakim. 


Han forteller videre om Vinterhager Sørlandets produktutvalg:  


– Vi har vært i dialog med forskjellige fabrikker, og vært ute og montert sammen med andre montører for å bli kjent med produktene, før vi satt med sortimentet som vi sitter med nå og som vi vet er veldig bra.  


Snølastberegning som standard 
Vinterhager Sørlandet tilbyr dessuten en helt unik tjeneste, som de trolig er alene om i Norge. De kan nemlig snølastberegne bygg, slik at man slipper å bekymre seg for det store snøfallet som kanskje kommer når man er på juleferie.  – Vi forholder oss til de forskjellige snølastsonene i Norge, og tar utgangspunkt i de sonene uansett om kunden ber oss om det eller ikke. Det er en standard for oss, utdyper kontorsjef Stian Omdalsmoen.  


Vinterhager Sørlandet selger hagestuer, drivhus og alt av tilbehør i sin nettbutikk og fysiske butikk/showroom. Med nettbutikken kan de tilby frakt til hvor som helst i landet, etter den økte forespørselen på vinterhager og drivhus på landsbasis. De kan tilby en rekke tilbehør til drivhus – både til proff og privat; deriblant vekstlamper i mange ulike utførelser og styrker, varmeovner til flere forskjellige drivhus-størrelser, solskjerming og vanningsanlegg.   Joakim og Stian ser nå at den stadig økende vinterhus- og drivhustrenden går mot større drivhus av bedre kvalitet og vinterhager med trivsel i fokus. Vinterhager Sørlandet reiser ofte på befaring i forkant for å kartlegge forutsetningene, og har ekspertisen som trengs for et godt sluttresultat og et vinterhus du kommer til å stortrives i!   


– Vi foreslår ting og prøver å hjelpe kundene til å ta de riktige valgene, og så får det være opp til kunden å velge, sier Stian, som alltid blir like glad når han får fornøyde tilbakemeldinger fra kundene. 

Les mer...

2022-01-01 10.30

visitflekkefjord2

Blir det Norgesferie igjen? I denne byen står spennende opplevelser i kø

Artikkel Smaabyen Flekkefjord, har vært en viktig bidragsyter i å gjøre den fantastiske sørlandsbyen Flekkefjord til en attraktiv plass å bo og besøke. Her kan du lese om noen av de spennende opplevelsene som den...
mspa.no2

Boblebadkongen på Kolbotn

Artikkel Mspa.no er Norges største leverandør av utendørs boblebad og spabad. Bedriften har over 75 000 aktive kunder. Dette er suksesshistorien om hvordan «boblebadkongen» på Kolbotn gjorde rimelige spa- og boblebad...
Til hjemmesiden

  Kontaktinformasjon

  193w2

  Et hytteliv på svenskekysten

  Idylliske Bohuslän lokker mange sol- og badelystne nordmenn over svenskegrensa – sommer etter sommer. Bransjemagasinet har pratet med to erfarne feriehus-meglere, som forteller at de stadig får henvendelser fra kjøpelystne nordmenn.

  freshinteriør3

  Unike kjøkkenforretninger er først ute med trender

  Opptatt av trender og alltid på jakt etter det nyeste? Da bør du stikke innom Fresh Interiør! – Leverandørene våre skaper ofte trender istedenfor å kopiere de, forteller daglig leder Morten Winterstad.

  solvangrevisjon1

  Statsautorisert revisor Asbjørn Solvang: – Revisor bør brukes til mer enn bare tall og regnskap

  Solvang Revisjon har en lang tradisjon med revisortjenester for små og mellomstore bedrifter.   – Det kan være nyttig å bruke en revisor til mer enn bare en som kontrollerer, opplyser Asbjørn Solvang, daglig leder i Solvang Revisjon AS.

  Arkiv