vinterhager_sorlandet10vinterhager_sorlandet1vinterhager_sorlandet2vinterhager_sorlandet4vinterhager_sorlandet3vinterhager_sorlandet5vinterhager_sorlandet6vinterhager_sorlandet7vinterhager_sorlandet11vinterhager_sorlandet9vinterhager_sorlandet8

Vinterhagetrenden: Dette bør du tenke på før du investerer i en vinterhage

En vinterhage gir rom for rekreasjon og avslapning, og mange er ikke redde for å bruke både tid og penger på å skape sin egne drømmeoase utendørs. Vinterhager Sørlandet, forteller deg alt du trenger å vite før du går til anskaffelse av en vinterhage.

Joakim Johansen og Stian Omdalsmoen så tidlig et stort potensial for vinterhager og drivhus. De startet i det små for tre år siden, med å selge hagestuer på messer – som de monterte ute hos kundene. Slik opparbeidet de seg kapital for å oppfylle drømmen om et utsalgssted med god lagringsplass.  


– Vi visste at vi ville omsette mer hvis vi hadde en butikk der folk kunne komme å se, forteller daglig leder Joakim Johansen i Vinterhager Sørlandet.  



Tåler norske forhold 
I løpet av årene med messesalg og montering av hagestuer og drivhus, vokste kunnskapen om produktene og kjennskapen til markedet, og i dag kan Vinterhager Sørlandet tilby de beste produktene og merkene på markedet.  


– Våre produkter tåler norske forhold. Vi har tidligere forsøkt oss på å selge et billigere merke, men det viste seg at folk var veldig bevisste og ønsket kvalitet istedenfor noe som går i stykker i vind og vær, forteller Joakim. 


Han forteller videre om Vinterhager Sørlandets produktutvalg:  


– Vi har vært i dialog med forskjellige fabrikker, og vært ute og montert sammen med andre montører for å bli kjent med produktene, før vi satt med sortimentet som vi sitter med nå og som vi vet er veldig bra.  


Snølastberegning som standard 
Vinterhager Sørlandet tilbyr dessuten en helt unik tjeneste, som de trolig er alene om i Norge. De kan nemlig snølastberegne bygg, slik at man slipper å bekymre seg for det store snøfallet som kanskje kommer når man er på juleferie.  



– Vi forholder oss til de forskjellige snølastsonene i Norge, og tar utgangspunkt i de sonene uansett om kunden ber oss om det eller ikke. Det er en standard for oss, utdyper kontorsjef Stian Omdalsmoen.  


Vinterhager Sørlandet selger hagestuer, drivhus og alt av tilbehør i sin nettbutikk og fysiske butikk/showroom. Med nettbutikken kan de tilby frakt til hvor som helst i landet, etter den økte forespørselen på vinterhager og drivhus på landsbasis. De kan tilby en rekke tilbehør til drivhus – både til proff og privat; deriblant vekstlamper i mange ulike utførelser og styrker, varmeovner til flere forskjellige drivhus-størrelser, solskjerming og vanningsanlegg.   



Joakim og Stian ser nå at den stadig økende vinterhus- og drivhustrenden går mot større drivhus av bedre kvalitet og vinterhager med trivsel i fokus. Vinterhager Sørlandet reiser ofte på befaring i forkant for å kartlegge forutsetningene, og har ekspertisen som trengs for et godt sluttresultat og et vinterhus du kommer til å stortrives i!   


– Vi foreslår ting og prøver å hjelpe kundene til å ta de riktige valgene, og så får det være opp til kunden å velge, sier Stian, som alltid blir like glad når han får fornøyde tilbakemeldinger fra kundene. 

Les mer...

2022-01-01 10.30

anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.
dynamicengineering2

Dynamic Engineering AS: Revolusjonerer oppdrettsnæringen med sitt Dynamic FishEye kontrollsystem

Artikkel
Til hjemmesiden

    Kontaktinformasjon

    93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

    Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

    Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

    vidaxl

    Fem måter å nyte mer tid utendørs

    Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

    hellofresh

    Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

    For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

    Arkiv