vinterhager_sorlandet10vinterhager_sorlandet1vinterhager_sorlandet2vinterhager_sorlandet4vinterhager_sorlandet3vinterhager_sorlandet5vinterhager_sorlandet6vinterhager_sorlandet7vinterhager_sorlandet11vinterhager_sorlandet9vinterhager_sorlandet8

Vinterhagetrenden: Dette bør du tenke på før du investerer i en vinterhage

En vinterhage gir rom for rekreasjon og avslapning, og mange er ikke redde for å bruke både tid og penger på å skape sin egne drømmeoase utendørs. Vinterhager Sørlandet, forteller deg alt du trenger å vite før du går til anskaffelse av en vinterhage.

Joakim Johansen og Stian Omdalsmoen så tidlig et stort potensial for vinterhager og drivhus. De startet i det små for tre år siden, med å selge hagestuer på messer – som de monterte ute hos kundene. Slik opparbeidet de seg kapital for å oppfylle drømmen om et utsalgssted med god lagringsplass.  


– Vi visste at vi ville omsette mer hvis vi hadde en butikk der folk kunne komme å se, forteller daglig leder Joakim Johansen i Vinterhager Sørlandet.  Tåler norske forhold 
I løpet av årene med messesalg og montering av hagestuer og drivhus, vokste kunnskapen om produktene og kjennskapen til markedet, og i dag kan Vinterhager Sørlandet tilby de beste produktene og merkene på markedet.  


– Våre produkter tåler norske forhold. Vi har tidligere forsøkt oss på å selge et billigere merke, men det viste seg at folk var veldig bevisste og ønsket kvalitet istedenfor noe som går i stykker i vind og vær, forteller Joakim. 


Han forteller videre om Vinterhager Sørlandets produktutvalg:  


– Vi har vært i dialog med forskjellige fabrikker, og vært ute og montert sammen med andre montører for å bli kjent med produktene, før vi satt med sortimentet som vi sitter med nå og som vi vet er veldig bra.  


Snølastberegning som standard 
Vinterhager Sørlandet tilbyr dessuten en helt unik tjeneste, som de trolig er alene om i Norge. De kan nemlig snølastberegne bygg, slik at man slipper å bekymre seg for det store snøfallet som kanskje kommer når man er på juleferie.  – Vi forholder oss til de forskjellige snølastsonene i Norge, og tar utgangspunkt i de sonene uansett om kunden ber oss om det eller ikke. Det er en standard for oss, utdyper kontorsjef Stian Omdalsmoen.  


Vinterhager Sørlandet selger hagestuer, drivhus og alt av tilbehør i sin nettbutikk og fysiske butikk/showroom. Med nettbutikken kan de tilby frakt til hvor som helst i landet, etter den økte forespørselen på vinterhager og drivhus på landsbasis. De kan tilby en rekke tilbehør til drivhus – både til proff og privat; deriblant vekstlamper i mange ulike utførelser og styrker, varmeovner til flere forskjellige drivhus-størrelser, solskjerming og vanningsanlegg.   Joakim og Stian ser nå at den stadig økende vinterhus- og drivhustrenden går mot større drivhus av bedre kvalitet og vinterhager med trivsel i fokus. Vinterhager Sørlandet reiser ofte på befaring i forkant for å kartlegge forutsetningene, og har ekspertisen som trengs for et godt sluttresultat og et vinterhus du kommer til å stortrives i!   


– Vi foreslår ting og prøver å hjelpe kundene til å ta de riktige valgene, og så får det være opp til kunden å velge, sier Stian, som alltid blir like glad når han får fornøyde tilbakemeldinger fra kundene. 

Les mer...

2022-01-01 10.30

adio2

Møteromsløsninger optimaliserte for en digital arbeidshverdag

Artikkel Med konseptet Adiorom, hjelper Adio AS virksomheter mot en sømløs digital arbeidshverdag. Adiorom er et konsept for møterom hvor det i pakkene inkluderes møteromsskjermer og videokonferanseutstyr. – Vi...
2050trafikkskole1

Trafikkskolen med forståelse og tålmodighet i fokus

Artikkel 2050 Trafikkskole på Jessheim, legger stor vekt på et pedagogisk læringsforløp. Med trafikklærere som både forstår sine elever og har forståelse for at alle mennesker lærer seg i forskjellig takt, blir...
Til hjemmesiden

  Kontaktinformasjon

  compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

  Farvel til tradisjonell leksehjelp?

  Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

  article1

  Beste stedene å campe i Norge

  Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

  hytte

  Utnytt din gamle hyttes potensiale

  Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

  Arkiv