sullandsarpsborg8sullandsarpsborg1sullandsarpsborg2sullandsarpsborg3sullandsarpsborg4sullandsarpsborg5sullandsarpsborg6sullandsarpsborg7sullandsarpsborg11sullandsarpsborg10sullandsarpsborg9

Denne bilforhandleren ligger alltid et skritt foran

Med et stort fokus på miljø, kommende bilmodeller og et ettermarked som tar godt vare på kundene, er Sulland Sarpsborg en bilforhandler som er godt rigget for fremtiden.

Sulland Sarpsborg selger merkene BMW og Ford; to merker som er godt kjente for å være helt rå på elektrifisering. Og ifølge daglig leder Lasse Orring, kommer det stadig nye bilmodeller som folk inderlig har lyst på, til tross for at man må belage seg på å vente en god stund før man kan sette seg bak rattet.


– BMW i4 er det nesten ett års ventetid på nå, men folk står likevel i kø for å bestille den. Vi selger enormt med bil, selv om vi har lang ventetid! Men enkelte elektriske BMW-modeller kan vi levere samme uke, opplyser Lasse.Ingen grunn til å være skeptisk
Han legger til at Fords bestselger; Mustang Mach-e, som har vært en svært viktig modell for Sulland Sarpsborg, kan leveres på forholdsvis kort tid. Men selv om elektriske biler dominerer nybilutvalget, selger Sulland-avdelingen i Sarpsborg fortsatt vanlige fossilbiler til dem som ikke er helt klare for elektrifiseringen enda.– Det er ofte de eldre som er skeptiske over elbil, men det er faktisk litt morsomt, for den eldste kunden vår på 84 år kom inn hit for litt siden og ville ha seg elbil! Han ville kjøpe seg en helt ny, elektrisk ix3, og ville ha demobilen vår fordi han ikke klarte å vente, forteller Lasse om det uventede salget.


Selv om elbil-kunder i 80-årsalderen er en sjelden vare, er den typiske BMW-kjøperen ofte en kunde som vet hva han vil ha. Den bevisste BMW-kunden er faktisk et fenomen som Sulland opplever daglig.Det er pasjon for produktet, og vi ser at de som lenge har vært skeptiske til elbil, nå kommer og bestiller seg elbiler. Nå som BMW har kommet med SUV-er med en rekkevidde på inntil 60 mil og firehjulstrekk, så dekker man alle behovene, konstaterer Lasse.


Nå kommer også Ford med flere elektriske varebiler som man har stor tro på. Ford E-transit er på plass nå og nye E-Transit Custom kommer på nyåret. Dette er biler med god rekkevidde og lastekapasitet som vil bli volumbiler i nyttesegmentet.


Den nye folkebilen
BMW har hatt en fantastisk reise med de umåtelig populære modellene IX, ix3 og i4, og ganske snart kommer den lille, men kraftige SUV-en ix1.


– Den er bestillingsklar nå i juni, med produksjonsstart allerede på høsten, og levering i begynnelsen av 2023. ix1 er en bil som vi gleder oss stort til, og som vi allerede nå kaller for en folkebil. Det er en firehjulstrekker, og den er stor nok for en familie. Vi vet at den starter på 479 000 kroner, men da får du en bil med lang rekkevidde! Det blir en volummodell, som tikker av veldig mange bokser, fastslår han.– Det har endret seg veldig mye i forhold til hva folk er villige til å betale for en bil. Skal man ha en ny elektrisk bil med lang rekkevidde og stor størrelse, får man nesten ingenting for under 500 000 kroner. Mustangen begynner på 480 000, og da får du en rekkevidde på 44 mil og bra med utstyr, forteller han.


Bransjen har også endret seg til det bedre med tanke på miljø; en tankegang som gjennomføres i hele Sulland-konsernet når alle deres 37 avdelinger nå skal bli Miljøfyrtårn-sertifiserte.


– Vi skal være ledende innen miljø i vår bransje, det er noe vi har et stort fokus på, understreker Lasse, som selv sitter og setter opp klimaregnestykke for Sulland-avdelingen i Sarpsborg.


Glade medarbeidere skaper glade kunder
Hos Sulland Sarpsborg er fokuset på kundeservice stort.


– Det starter med fornøyde ansatte. For å få fornøyde kunder, så må du ha fornøyde ansatte. Det er ekstremt viktig at folk trives på jobb, og vi har lagt mye energi på å få folk til å trives, understreker Lasse.


Sulland Sarpsborg har nå hele fem dedikerte medarbeidere i kundemottaket; en bevisst taktikk fra Lasses side for å stille enda sterkere på fremtidige bilsalg.


– Det er en kostnad for oss, men jeg mener at vi må investere i det for å få bedre kundelojalitet og vekst. Det er som en av våre selgere her sa: du har ikke solgt en bil til en kunde før du har solgt bil nummer to, sier han med et glimt i øyet.


Med et stort merkeverksted og egen bilutleie, er det mulig med leiebil mens bilen er på service. Da er det enkelt å være kunde hos Sulland Sarpsborg.Avslutningsvis er Lasse forventningsfull over alt fremtiden har å by på, og han kan love at Sulland Sarpsborg er godt rigget for fremtiden og alt nytt som kommer i tiden fremover.


– Det kommer masse spennende, og mange nye bilmodeller som folk vil ha, og her er vi godt rigget med nok folk som har god kompetanse på det de holder på med, forsikrer Lasse med et smil.Les mer...

2022-06-09 14.45

anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.
dynamicengineering2

Dynamic Engineering AS: Revolusjonerer oppdrettsnæringen med sitt Dynamic FishEye kontrollsystem

Artikkel
Til hjemmesiden

  Kontaktinformasjon

  hytte

  Utnytt din gamle hyttes potensiale

  Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

  vidaxl

  Fem måter å nyte mer tid utendørs

  Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

  national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

  Å jobbe som vikar

  Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

  Arkiv