sullandsarpsborg8sullandsarpsborg1sullandsarpsborg2sullandsarpsborg3sullandsarpsborg4sullandsarpsborg5sullandsarpsborg6sullandsarpsborg7sullandsarpsborg11sullandsarpsborg10sullandsarpsborg9

Denne bilforhandleren ligger alltid et skritt foran

Med et stort fokus på miljø, kommende bilmodeller og et ettermarked som tar godt vare på kundene, er Sulland Sarpsborg en bilforhandler som er godt rigget for fremtiden.

Sulland Sarpsborg selger merkene BMW og Ford; to merker som er godt kjente for å være helt rå på elektrifisering. Og ifølge daglig leder Lasse Orring, kommer det stadig nye bilmodeller som folk inderlig har lyst på, til tross for at man må belage seg på å vente en god stund før man kan sette seg bak rattet.


– BMW i4 er det nesten ett års ventetid på nå, men folk står likevel i kø for å bestille den. Vi selger enormt med bil, selv om vi har lang ventetid! Men enkelte elektriske BMW-modeller kan vi levere samme uke, opplyser Lasse.Ingen grunn til å være skeptisk
Han legger til at Fords bestselger; Mustang Mach-e, som har vært en svært viktig modell for Sulland Sarpsborg, kan leveres på forholdsvis kort tid. Men selv om elektriske biler dominerer nybilutvalget, selger Sulland-avdelingen i Sarpsborg fortsatt vanlige fossilbiler til dem som ikke er helt klare for elektrifiseringen enda.– Det er ofte de eldre som er skeptiske over elbil, men det er faktisk litt morsomt, for den eldste kunden vår på 84 år kom inn hit for litt siden og ville ha seg elbil! Han ville kjøpe seg en helt ny, elektrisk ix3, og ville ha demobilen vår fordi han ikke klarte å vente, forteller Lasse om det uventede salget.


Selv om elbil-kunder i 80-årsalderen er en sjelden vare, er den typiske BMW-kjøperen ofte en kunde som vet hva han vil ha. Den bevisste BMW-kunden er faktisk et fenomen som Sulland opplever daglig.Det er pasjon for produktet, og vi ser at de som lenge har vært skeptiske til elbil, nå kommer og bestiller seg elbiler. Nå som BMW har kommet med SUV-er med en rekkevidde på inntil 60 mil og firehjulstrekk, så dekker man alle behovene, konstaterer Lasse.


Nå kommer også Ford med flere elektriske varebiler som man har stor tro på. Ford E-transit er på plass nå og nye E-Transit Custom kommer på nyåret. Dette er biler med god rekkevidde og lastekapasitet som vil bli volumbiler i nyttesegmentet.


Den nye folkebilen
BMW har hatt en fantastisk reise med de umåtelig populære modellene IX, ix3 og i4, og ganske snart kommer den lille, men kraftige SUV-en ix1.


– Den er bestillingsklar nå i juni, med produksjonsstart allerede på høsten, og levering i begynnelsen av 2023. ix1 er en bil som vi gleder oss stort til, og som vi allerede nå kaller for en folkebil. Det er en firehjulstrekker, og den er stor nok for en familie. Vi vet at den starter på 479 000 kroner, men da får du en bil med lang rekkevidde! Det blir en volummodell, som tikker av veldig mange bokser, fastslår han.– Det har endret seg veldig mye i forhold til hva folk er villige til å betale for en bil. Skal man ha en ny elektrisk bil med lang rekkevidde og stor størrelse, får man nesten ingenting for under 500 000 kroner. Mustangen begynner på 480 000, og da får du en rekkevidde på 44 mil og bra med utstyr, forteller han.


Bransjen har også endret seg til det bedre med tanke på miljø; en tankegang som gjennomføres i hele Sulland-konsernet når alle deres 37 avdelinger nå skal bli Miljøfyrtårn-sertifiserte.


– Vi skal være ledende innen miljø i vår bransje, det er noe vi har et stort fokus på, understreker Lasse, som selv sitter og setter opp klimaregnestykke for Sulland-avdelingen i Sarpsborg.


Glade medarbeidere skaper glade kunder
Hos Sulland Sarpsborg er fokuset på kundeservice stort.


– Det starter med fornøyde ansatte. For å få fornøyde kunder, så må du ha fornøyde ansatte. Det er ekstremt viktig at folk trives på jobb, og vi har lagt mye energi på å få folk til å trives, understreker Lasse.


Sulland Sarpsborg har nå hele fem dedikerte medarbeidere i kundemottaket; en bevisst taktikk fra Lasses side for å stille enda sterkere på fremtidige bilsalg.


– Det er en kostnad for oss, men jeg mener at vi må investere i det for å få bedre kundelojalitet og vekst. Det er som en av våre selgere her sa: du har ikke solgt en bil til en kunde før du har solgt bil nummer to, sier han med et glimt i øyet.


Med et stort merkeverksted og egen bilutleie, er det mulig med leiebil mens bilen er på service. Da er det enkelt å være kunde hos Sulland Sarpsborg.Avslutningsvis er Lasse forventningsfull over alt fremtiden har å by på, og han kan love at Sulland Sarpsborg er godt rigget for fremtiden og alt nytt som kommer i tiden fremover.


– Det kommer masse spennende, og mange nye bilmodeller som folk vil ha, og her er vi godt rigget med nok folk som har god kompetanse på det de holder på med, forsikrer Lasse med et smil.Les mer...

2022-06-09 14.45

byggmesterhaagensen1

Folk står i kø for å fornye badet sitt av «Norges hyggeligste tømrer»

Artikkel Byggmester og takstmann Roger Haagensen, er influenser-byggmesteren med 54 000 følgere på Instagram, som kan smykke seg med tittelen «Norges hyggeligste tømrer». Med et godt humør og en smittende entusiasme...
proxll4

Innovativ spesialist på grønn teknologi løser utfordringer med nytt håndløperkonsept

Artikkel Proxll har utviklet et nyskapende produkt til samferdsel og jernbane som løser tidligere utfordringer innen sikkerhet, kostnad og klima – på en smart og effektiv måte. – Det er vår største og seneste...
Til hjemmesiden

  Kontaktinformasjon

  article1

  Beste stedene å campe i Norge

  Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

  93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

  Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

  Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

  hellofresh

  Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

  For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

  Arkiv