211011w6211011w1211011w2211011w5211011w4211011w3

Løsningsorientert bilforhandler satser stort på næring

Toyota Fredrikstad AS, har tatt flere grep for å ivareta behovene til sine næringskunder.

Vi er til stede hos én av de eldste Toyota-forhandlerne i Norge.Toyota Fredrikstad AS, er frittstående og familieeid, og har blitt drevet av familien Gustavsen siden tidlig på 60-tallet.


Lokasjonene har forandret seg opp gjennom årene, men her i sentrumsnære Mosseveien, har firmaet hatt tilhold siden slutten av 80-tallet. I dag arbeider både 2. og 3. generasjon av familien Gustavsen i Toyota Fredrikstad, med Bjørn Gustavsen som daglig leder.


– Jeg begynte i firmaet i 1976, så jeg begynner å få litt fartstid, sier Bjørn med et lunt smil.



– På huset er vi 30 ansatte. I tillegg til salgsavdeling har vi en egen karosseriavdeling, dekkavdeling og et stort verksted. Vi har en grunnstamme med ansatte som har vært hos oss veldig lenge, og dette fundamentet gjør at det blir langsiktig, trygt og bra.


Fokus på næringskunder
Toyota Fredrikstad er kjent for å være svært løsningsorienterte, og har satt mer fokus på sine næringskunder i forbindelse med koronasituasjonen.


– Næringskunder er avhengig av driftssikre biler, men hvis det oppstår problemer så strekker vi oss langt. Vi har lånebil og leiebil om det trengs. Vi kan også kjøre ut og bytte bil med kundene. Vi gir god service, og kundene blir fornøyde, forteller salgssjef Michael Torp.


– Det er ansatt en ny næringsselger som er dedikert mot næring. Han skal ivareta våre nåværende og nye næringskunder, og oppsøke kundene ved behov. Han skal være opplest på sentralavtaler som er inngått med Toyota Norge, slik at alle næringskunder får de beste betingelsene.


Solgt mer enn forventet
Selv om 2020 har vært et spesielt år, er Bjørn Gustavsen godt fornøyd med salgstallene, og det er solgt mer enn forventet. Lageret av bruktbiler ble nesten utsolgt i en periode. Verkstedet ble også godt besøkt til tross for pandemien.


– Den ladbare hybriden Rav 4, ble introdusert i koronamåneden mars, og vi var veldig spente på hvordan salget ville bli. 


Til firmaets store glede kjøpte mange bilen både uprøvd og usett, og den ble en bestselger!


– Du lader den raskt opp med en “om bord-lader" i bilen, og det at den kan kjøre 75 kilometer på strøm, dekker veldig mange av behovene lokalt, forteller Michael. 


– Leveringstiden blir noe utfordrende, men den som venter på noe godt, venter jo ikke forgjeves, sier Bjørn og smiler.


Flere nye bilmodeller.

Bjørn forteller at mange holder seg oppdatert på kommende bilmodeller på sosiale medier. Modellene Highlander og Yaris Crossover som blant annet skulle vært lansert i første halvår 2021, er blitt utsatt til andre halvdel.


– Nå er vi i ferd med å lansere Proace Electric, og vi har også Proace Verso, som er personbilutgaven. Den kommer i første kvartal av 2021. I tillegg vil Proace City, også komme i elektrisk utgave.



Toyota satser dessuten stort på hydrogen, og neste år lanseres en splitter ny Toyota Mirai med en rekkevidde på 650 kilometer. Dette er også et satsningsområde for regjeringen.


– Hilux og Landcruiser kommer også med oppdaterte motorer i 2021, kan Michael tillegge.


– For håndverksbransjen er dette populære biler. Både Landcruiser og Hilux får økt hengervekt og nye motorer på 204 hestekrefter.



Kurses i problemløsning og kundeservice
Bjørn og Michael ser spennende muligheter for framtiden, i en solid og familieeid bedrift som stadig kurser sine ansatte i problemløsning og service.


– Vi er jo et veletablert selskap som har satt vårt fotavtrykk i byen gjennom den servicen vi yter, smiler Bjørn avslutningsvis.


Les mer...

2021-01-01 19.45

safeline4

Smart teknologi gjør dette til framtidens heis

Artikkel SafeLine har levert heisalarmsystemer siden 90-tallet, og er en stor aktør i Europa med over 350 000 installasjoner. Nå lanseres SafeLine LYRA – enheten som digitaliserer heistrafikken, forutser vedlikehold...
mestertak2

Best på fremdrift: Denne taktekkerbedriften får til det umulige

Artikkel Mestertak AS er stolt av å være ditt foretrukne taktekkerfirma som betjener både bedrifter og private.
Til hjemmesiden

    Kontaktinformasjon

    compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

    Farvel til tradisjonell leksehjelp?

    Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

    hytte

    Utnytt din gamle hyttes potensiale

    Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

    article1

    Beste stedene å campe i Norge

    Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

    Arkiv