174017ås174017de174017174017e

Midt i smørauget på Sunnmøre

Melshorn Hotell på Hareid er lokalisert midt i smørauget på Sunnmøre. Her får du varm og intim atmosfære. Du får ei god seng å sove i, og vaknar opp til ein kjempegod heimelaga frukost. Hotellsjefen ønskjer personleg nye og gamle kundar hjarteleg velkomen.

Det Norske Bransjemagasinet blir møtt av Linda Haddal Røssevoll når vi ein solrik haustdag kjem på besøk til Melshorn Hotell på Hareid. Eit steinkast frå ferjekai og hurtigbåt ligg det heimekoselige hotellet. Hotellsjefen er i dag resepsjonist, men er gjerne innom alle funksjonar eit lite, intimt hotell med særpreg skal innehalde i løpet av ein arbeidsdag.


– Det er ein livsstil å drive hotell på Hareid, smiler Linda og skjenker i kaffi til oss.


Sentral plassering

Med kort veg frå alle kantar av Sunnmøre, ligg hotellet veldig sentralt med tanke på konferanser og møter.  


174017e


–Vi har hatt landsmøter, og mange bruker oss til både fylkesmøter og meir lokale møter, seier hotellsjefen. Med reiseavstand på under timen frå flyplassen på Vigra i Ålesund og Volda Ørsta Lufthamn, er det mange som ser på hotellet på Hareid som eit naturleg val for sine møter.


– Vi har alle fasiliteter for gode møter. I tillegg kan vi sy saman pakkar for den enkelte, opplyser ho. Dei fleste kundane til hotellet er likevel bedriftene og forretningsreisande i vekene.


Puben i kjellaren har vore leigd ut siste året, men har stor aktivitet i helgane. Ein gong i månaden er det også populær quiz på puben.    


Oppgradering   

Hotellet har fått fin oppgradering siste året. Både bad, dusj og toalett er nye og oppgraderte.


– Nye fjernsyn på 43 tommar er på plass i alle rom. Kanalpakken er også oppgradert, som i dag også inneheld populære fotballkampar, seier hotellsjefen. Ho veit at mange av gjestane likar å få med seg fotball på fjernsyn når dei sjekkar inn på Melshorn Hotell.


174017ås


Restauranten er open på bestilling for selskap, bryllup, barnedåp, minnestund med meir, og hotellet kan by på alle rettigheiter i baren kvar einaste dag.


– Vi opnar gjerne restauranten til lag av alle slag, men må ha minst ein dags varsel. Dette for å få på plass personalet og råvarene vi treng, seier Linda. Ho tilpasser seg etter behovet, og likar å lage maten frå grunnen av. Dette gjeld også heimbaks til møter og konferanser.


– Til frukost er det egg frå frittgåande høner frå eigen heim, og honning frå faren sine bier! Meir nærmat er det vanskelig å få det, smiler Linda. Ho fortel at det naturlegvis blir egg og bacon til frukost, med nysteikte brød med grove og fine rundstykke på bordet.


– Vi ønskjer både nye og gamle kundar hjarteleg velkomne til oss på Melshorn Hotell, smiler hotellsjef Linda Haddal Røssevoll.



   

 

 

Les mer...

2017-10-26 15.00

saiv1

Nøyaktig, pålitelig og kontinuerlig vannmåling gir forskere og oppdrettere et riktigere «bilde» av tilstander i vannmassene

Artikkel Bergensbedriften SAIV AS, har utviklet et automatisk profilerende CTD-system (APB5 Bøye); et CTD-instrument som måler temperatur, dybde og saltholdighet i havet – med tilleggssensorer som detekterer og...
fremst7

Elektrorådgivere som setter kunden Fremst

Artikkel Fremst AS leverer rådgivning innen elektroteknikk og prosjekterer løsninger som fungerer i praksis. For Fremst handler suksessen om mer enn teknisk rådgivning – det handler om å være en kunnskapspartner...

    Kontaktinformasjon

    hytte

    Utnytt din gamle hyttes potensiale

    Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

    compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

    Farvel til tradisjonell leksehjelp?

    Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

    hellofresh

    Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

    For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

    Arkiv