finedesign3finedesign1finedesign2finedesign7finedesign6finedesign5finedesign4

Norges største hagemøbelspesialist satser nå også på proffmarkedet

Fine Design er en annerledes hagemøbelleverandør som har spesialisert seg på unike design hagemøbler av god kvalitet siden 2006. Nå skal de satse på proffmarkedet. – Proffkundene får veldig mye for pengene, understreker daglig leder Marianne Aanerød.

Hagemøbelspesialisten Fine Design er en moderne og annerledes leverandør av unike hagemøbler og hagetilbehør. Ved å spesialisere seg på innkjøp direkte fra produsenten, kan Fine Design levere et stort utvalg av hagemøbler fra anerkjente kvalitetsmerker – helt uten fordyrende mellomledd.


– Fine Design ble etablert i 2006, som et alternativ til de tradisjonelle kjedebutikkene – og spesielt målrettet mot de kundene som er opptatt av god design til en gunstig pris. Hos oss i Fine Design får du kjøpt unike hagemøbler, med et stort utvalg av tilbehør som du ikke finner andre steder, forteller daglig leder Marianne Aanerød om konseptet.



Trygg leverandør av hagemøbler
Med hele 17 års erfaring i hagemøbelbransjen, har de opparbeidet seg en solid kompetanse som kommer kundene til gode. Her finner man kun hagemøbler fra profesjonelle produsenter som har kvalitet som kjennetegn, og Fine Design har derfor fått et rykte på seg for å være en trygg og solid leverandør som man kan stole på.


Bak Fine Design står eks-ekteparet Marianne og Kjetil Aanerød. Kjetil er godt bevandret i møbelbransjen og har en spisskompetanse innen salg og kundebehandling, mens Marianne har lang erfaring med innkjøp og produktutvikling.


– Vi kan med stolthet formidle vår visjon: «Alle skal ha råd til god design!» Vi brenner for god design; hagemøblene skal se bra ut og samtidig være funksjonelle møbler som er gode å sitte i. Kvalitet er alltid moderne, så vi selger tidløse hagemøbler du kan ha i årevis, konstaterer Marianne med et smil.



Proffmarkedet; et tydelig marked
Etter flere suksessrike år som hagemøbelleverandør til privatmarkedet, har Fine Design nå bestemt seg for å satse for fullt på proffmarkedet – for aller første gang.


– Vi har ikke satset på det tidligere, så det blir helt nytt og veldig spennende! Når man sammenligner oss med aktører som bare henvender seg til bedrifter, så får proffkundene veldig mye for pengene, understreker Marianne.


Fine Design opplever i dag en stor interesse fra sameier og borettslag som ønsker hagemøbler til fellesarealer. Ifølge Marianne var den økende interessen for vedlikeholdsfrie utemøbler av høy kvalitet, en stor del av grunnen til storsatsningen på hagemøbler til proffmarkedet og det offentlige rom.


– Proffkundene har allerede kommet til oss, så der er det et tydelig marked. Da kan vi selge ti bord pluss stoler til én kunde, istedenfor å få ti forskjellige kunder som skal ha det samme, sier Marianne. Slike kunder vil også ha vedlikeholdsfrie møbler som ikke krever så mye, og hos oss kan man finne vedlikeholdsfrie møbler og puter som kan ligge ute – pluss griller, forteller hun videre.


Fine Design er forhandler av OFYR; luksuriøse griller som de beste kokkene og fineste hotellene har forbarmet seg over til grilling utendørs.


– Grillene er såpass bra at kokker på utesteder eller hoteller kjøper de og bruker de når de skal grille ute. Farris Bad og Son Spa har disse grillene, og de ser nesten ut som et kunstverk, utdyper Marianne om grillene med det iøynefallende designet.


Årets hagenyheter
Fine Design har den siste tiden sett en mer bevisst tilnærming til forbruk og handling. Både med tanke på økonomi og krav til at produktene man kjøper overholder en viss standard. Marianne er glad for at kvalitet består, og med de beste hagemøbelprodusentene på lag er Fine Design dessuten alltid oppdatert på nye og kommende trender på hagefronten.



– I år ser vi mye jordtoner i fargeskalaen, gjerne ton i ton. Det naturlige, beige og brune. Selvsagt er det ikke revolusjonerende endringer i hagemøbeltrendene fra i fjor til i år, i hvert fall ikke for oss som fører utemøbler i et moderne og klassisk uttrykk. Men vi merker et større fokus på det lyse, duse og beige, kan Marianne fortelle.


De siste årene har de solgt mest av kullsorte møbler, som ifølge Marianne passer perfekt inn i det naturlige uttrykket de nå ser. Men i år har de tatt inn flere lysere puter, i tillegg til en ny utesofaserie med beige rammer.


– Disse hagemøblene fremstår noe lettere i uttrykket enn de sorte – og så får de en lekker ton i ton-effekt, som jeg allerede har nevnt, påpeker Marianne og smiler.


Det dedikerte og kunnskapsrike teamet i Fine Design setter personlig kundeservice høyt, og hjelper mer enn gjerne kundene sine med å finne hagemøbler som passer perfekt til akkurat sin uteplass.



– Enten du har stor hage, terrasse eller en liten balkong, har vi utendørsmøblement som vil bidra til å gjøre uteplassen innbydende og komfortabel. Skap din drømmeuteplass med hagemøbler som varer, år etter år!


– Her er vi mange med lang erfaring i å lage både små og store uteplasser, og vi vet hva som er praktisk i det norske klimaet, avslutter Marianne Aanerød.

Les mer...

2023-05-05 14.45

e2solutions1

Slik kan e-handelaktører spare opptil 40 prosent på sin frakt

Artikkel IT-selskapet Konsept-IT, står bak Shopify-partneren E2 Solutions’ app for nettbutikker. Med appen CargonizE2, kan en e-handelaktør få tilgang til eksterne fraktavtaler og få en skreddersydd totalpakke...
wimpel1

Effektivt produkt eliminerer kaldtrekk fra vinduer

Artikkel Wimpel er forhandler for Eltra AS - en varmelistprodusent som har utviklet kompakte varmelister som effektivt tar kaldraset fra vinduer i næringsbygg og private boliger. – Varmelistene stopper kaldraset...
Til nettsiden

    Kontaktinformasjon

    vidaxl

    Fem måter å nyte mer tid utendørs

    Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

    93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

    Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

    Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

    hellofresh

    Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

    For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

    Arkiv