183 017 wqe183 017 dsf183 017183  017 dsa

Norsk lørdagspizza til hverdags

Hos Miami Pizza er mottoet at pizzaen skal være like god som den de ville ha laget til seg selv.

Da Ajay Kumar kom til Norge i 1986, fikk han jobb på Peppes i Drammen. Der trivdes han godt, men drømmen var alltid å drive selv. I 1999 overtok han daværende City Pizza, og i dag er navnet Miami Pizza i Mjøndalen et kvalitetsstempel for alle pizzaelskende i området. Naturlig nok: Ethvert produkt som selges herfra, lager de som om det er sin egen pizza de skal kose seg med på en lørdagskveld.


183 017 dsf


– Vi er stolte over kvaliteten og servicen vi gir, og at vi kun bruker norske, godkjente leverandører. Og hvis jeg er stolt over mitt produkt, er det så mye enklere å kunne si til kunden at vi håper det smaker, smiler Kumar.


Han skryter kollegialt av sin første arbeidsgiver i Norge. Det han lærte hos Peppes Pizza om kundebehandling, service og om å gjøre kundene fornøyd, har han tatt med seg videre. Vennligheten utad går dessuten begge veier: En pizzeria har gjerne hurtig turnover i arbeidsstokken. Men slik er det ikke hos Miami Pizza. Etter snart to tiår i bransjen vet Kumar hvor mye trivselen betyr på en arbeidsplass hvor det er den gode smaken som skal selges.


– Vi har et utrolig godt miljø blant de ansatte, og de liker seg så godt. Jeg har en ansatt som har arbeidet her i 18 år. Hun var ansatt da jeg overtak i 1999, og hun er her fremdeles. Vi har hatt ansatte som har vært her i et par-tre år, som har sluttet – og som deretter har kommet tilbake til oss. Det er jo et tegn på at de trives! Og jeg tror selv at kundene våre liker seg hos oss nettopp fordi de ser hvordan de ansatte også trives i jobben, sier Kumar.


Hos Miami Pizza er det mye som ivaretar kundevennlighet og tilgjengelighet. Pizzastedet ligger sentralt, de har et telefonnummer det er lett å huske – og de har til og med sin egen parkeringsplass, hvor det er enkelt å kjøre inn og hente varene. Kumar satser på kundene sine. Miami Pizza er sponser av MIF-laget – og fremdeles har de faste kunder som har vært med siden oppstarten for snart nitten år siden.


– Vi har stamkunder som vi vet nøyaktig hva de vil ha: Når de ringer og sier navnet sitt i telefonen, vet vi akkurat hvilken pizza de ønsker, hvor den skal leveres – og når! Og er det noen som er misfornøyd, erstatter vi med alltid med ny pizza, smiler Ajay Kumar.


183  017 dsa

Les mer...

2018-05-09 14:15

194023w1

Miljøfokuset tar plass i malermesteryrket

Artikkel Stadig flere håndverkere og industribedrifter legger om til en mer miljøvennlig arbeidshverdag. Den Miljøfyrtårn-sertifiserte bedriften Malermester Buer i Drammen, har tatt flere grep for å verne om miljøet.
194026w2

Sliter du med muskelsmerter eller migrene? Da bør du oppsøke Cryoklinikken Porsgrunn!

Artikkel Hos Cryoklinikken Porsgrunn kan du få redusert både smerter, betennelser og fettceller, ved hjelp av en helt naturlig kuldebehandling.

    Kontaktinformasjon

    67532874

    Et plantebasert liv: For dyrene, miljøet og helsen

    Bransjemagasinet har gått i dybden på det vegetariske kostholdet og hvordan et plantebasert kosthold påvirker dyrene, vår helse og vårt klimaavtrykk her på jorda.

    51842405_2091095327636632_3517487299556278272_o

    Vi søker medieselgere!

    Har du en selger i magen og brenner for næringsliv og oppsøkende salg, kan det være deg vi leter etter!

    193w2

    Hytteliv på svenskekysten

    Idylliske Bohuslän lokker mange sol- og badelystne nordmenn over svenskegrensa – sommer etter sommer. Bransjemagasinet har pratet med to erfarne feriehus-meglere, som forteller at de stadig får henvendelser fra kjøpelystne nordmenn.

    Arkiv