Overlat jobben til seriøse fagfolk

Kilen Rør AS i Sandefjord utfører alle typer jobber innen rør. Hovedområdet er rehabilitering av bad, men som kunde får du også god faglig hjelp med installasjon av gulvvarme, varmepumper og VVS-løsninger.

Rørleggerbedriften startet opp sommeren 2015. De tre grunnleggerne Gjermund Aasrum, Frode Hasås og Einar Thommesen var kolleger i et annet VVS-firma da de bestemte seg for å starte eget. Kilen Rør AS er i dag fem ansatte, og tar hovedsakelig oppdrag i hjembyen Sandefjord og omegn.


- Mange kunder har kommet til oss da vår tidligere arbeidsgiver gikk konkurs. Det er mest private, men vi er også med på oppdrag på en del næringsbygg. Vi har blant annet en bedriftskunde som eier mange næringsbygg, og der er det vaktmesterne som ringer oss når de trenger hjelp.


172063,


Kilen Rør AS har i tillegg en rammeavtale med Nøtterøy kommune, og er medlemmer av kjeden Varme og Bad. VB er landsdekkende, og har mer enn 1000 rørleggere under paraplyen. Dette er dyktige og erfarne rørleggere som står klare til å hjelpe kundene, enten det er i eneboliger, på hytta eller i kontorbygget.


- I dag er det mange som pusser opp badene sine. Da er det viktig å ha et seriøst firma som gjør jobben. Da får man én å forholde seg til, som kan styre jobben og ha kontakten med alle de andre som er involvert, som snekkere og trikkere. Da er det prosjektlederen som er bindeleddet mellom kunden og håndverkerne.


Selv var han rørlegger-lærling tilbake i 1985, og gjennom årene har han opparbeidet seg mye og variert erfaring. De to første driftsårene til Kilen Rør AS har gått greit, forteller han. Fremtidsplanene går ut på å fortsette som i dag, med et mål om å øke kundebasen.


- Alle guttene som er ute hos kundene har veldig mange års erfaring, så vi vet hva vi driver på med. Og skulle det oppstå noen problemer mens vi er ute hos kunden, må vi løse det der og da. For kunden skal bli fornøyd, det er det viktigste.


172063..

Les mer...

2017-05-30 16.15

ttbygg3

Derfor bør du unne deg en snekker

Artikkel Totalentreprenøren T&T Bygg AS, tilbyr et bredt spekter av oppussingstjenester for bolig og næring i Vestfold.
bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...

Kontaktinformasjon

  • Kilen Rør AS
  • E-post:
  • Hjemmeside:
  • Telefon:
    452 96 661
  • Adresse:
    Vesterøyveien 2, 3235 Sandefjord
hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

article1

Beste stedene å campe i Norge

Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

Arkiv