184023184023nyeø184023nyej184023nyejk184023nyeki184023pø184023nyedas184023nyede184023nyedr184023nyeew184023nyejdd184023nyep184023nyer184023nye184023nyed

Ta med mormors sosekjøtt hjem

Hjemmelaget sosekjøtt på gammelmåten som takeaway? Osdals Catering AS i Volda frister med både nye retter og tradisjonsrik mat. – Det er enkle smaker, men det er veldig godt!

– Jeg prøver meg på et konsept som ikke alle andre har – mye nytt og spennende, men samtidig den tradisjonelle maten som mormor lagde på den skikkelige måten. Alt lager jeg med stolthet og leverer profesjonell kvalitetsmat, sier eier og daglig leder av Osdals Catering AS, Stian Osdal. 


Etter endt skolegang var Osdal innom utelivsbransjen og jobbet flere år for Studentsamskipnaden, men hadde alltid en liten drøm om å drive med catering på heltid.


– Jeg har alltid vært rastlaus i sjelen og ønsket å gjøre noe annet og bidra med noe i samfunnet.


I fjor ble beslutningen tatt – nå var tiden for å satse. Den gamle Shellstasjonen på Rotset i Volda huset de perfekte lokalene til å starte opp cateringvirksomhet med stor kjøl og fryser og lett å få varer inn og ut.


– Bygget her er som skapt for formålet, og etter vi tok over lokalene i fjor sommer bygget vi litt om og stod klar til start i september 2017.

På menyen står det tapas, koldtbord, snitter og smørbrød og hovedretter med mer. Osdal leverer selskapsmat til enhver anledning som bryllup, konfirmasjoner, julebord, barnedåp, gravferder og årslag.


– Jeg er borti alle slags anledninger, fra de tristeste som begravelse til den lykkeligste dagen i folks liv som bryllup eller bursdager. Det er viktig for meg at det skal være skikkelig og at folk skal kose seg.


184023nyejk


Osdal snekrer gjerne sammen en meny på forespørsel eller kundene kan velge fra menyen på hjemmesiden.

– Snakk med meg, kom med ønsker og vi kan tilpasse oss og syr i hop det folk ønsker.


Daglig leder trives med å prøve nye smaker og retter, men har samtidig fokus på å ta vare på de gode, gamle rettene fra lokalsamfunnet.


– Vi må være stolt av maten vår og Vestlandet. Vi må ta vare på mattradisjoner og ta innover oss det nye, men ikke glem det gamle, sier han.

Tilknyttet virksomheten, tilbyr også Osdals Catering butikkutsalg på den tidligere Shellstasjonen. Der kan folk komme innom og kjøpe med seg mat hjem. Her finnes salatbar, påsmurt, hjemmebakst, og dagens middag. På torsdager er det fast potetball på menyen, og ellers sender Osdal ut ny meny hver søndag med ukens tilbud.


– Dette er et tilbud for de som er i tidsklemma, de som er alene eller de som bare vil unne seg noe godt, sier han.


Osdal forteller at middagene kan kjøpes for flere eller én person. Du også kan få en halv porsjon for de som er småspist. Man kan også kjøpe en hel porsjon og dele den i to måltider, siden maten egner seg bra til å bli varmet opp igjen dagen etter. Som mottoet deres sier – kunden skal alltid bli mett!


– For de som ikke er fristet av dagens rett, har jeg en egen hjemmelaget hamburger – en kombinasjon av karbonader og kjøttdeig og løk med poteter og gode saker med min egen vri, sier han.


184023nyeki


Bedriftsmarkedet er en stor kunde for Osdals Catering, og han tilbyr overtidsmat til entreprenører og andre bedrifter i nærområdet. Kunder tar kontakt med Osdal for avtale, og de kjører ut med maten til kunden der de er.


– Vi tilbyr selvsagt levering – skulle arbeiderne ha hentet maten ville de ha tapt verdifull effektiv arbeidstid. Kunden ringer eller sender oss en SMS, forteller oss om antall og eventuelle allergener og vi pakker med mat og bestikk. De får gjort jobben sin samtidig som de blir mette og de får i seg noe skikkelig mat.

Positive tilbakemeldinger har ikke latt vente på seg, noe som får en flau Osdal til å vri seg litt i stolen.


– Jeg får så mye gode tilbakemeldinger at jeg nesten blir litt brydd. Det blir veldig mye, men jeg synes det er fole kjekt selvsagt, ler han.


Osdal understreker at all tilbakemelding er verdifull, også kritikk.


– Er det noe folk ikke er fornøyd med, så er det viktig å gi tilbakemelding, både positivt og negativt. Om jeg ikke vet om det negative, så har jeg heller ikke mulighet for å endre på det.


Osdal har hatt et godt og travelt år til nå, og ser lyst på fremtiden for butikken og selskapsmaten. Som en ihuga volding med lidenskap for bygdene, oppmuntrer han til godt engasjement for lokalsamfunnet.


–Jeg er veldig opptatt av Volda og Ørsta, bygdene og lokalsamfunnet, og at vi må stå samlet og ha et felles mål. Når vi ønsker ungene, venner og familie skal trives her, så må det være tilbud på alle typer tjenester og dette et av mine bidrag. God mat for man aldri nok av.


184023pø

Les mer...

2018-08-01 15:45

195033w3

Fasadeglass har appen som sikrer deg det perfekte resultatet til din bolig

Artikkel Rask levering, høy standard og vedlikeholdsfrie vinduer og glassrekkverk, er hovedfokuset til Fasadeglass. Nå har de også utviklet en app som sikrer deg det perfekte resultatet til din bolig.
201028w2

Utfordrer kjøkkenbransjen med møbler for en grønn fremtid

Artikkel Rotpunkt åpner butikk etter butikk i rekordfart, og utfordrer kjøkkenbransjen med sin tyske kvalitet og grønne drivlinje.

  Kontaktinformasjon

  • Osdals Catering AS
  • E-post
  • Hjemmeside
  • Telefon:
   900 18 324
  • Adresse:
   Rotsetgeila 13, 6100 Volda
  IKEA_HANTVERK_Kavitha_inthefield_PH163745

  IKEA forener verden

  Møbelgiganten IKEA fins representert i 52 land og har til sammen 430 varehus på verdensbasis. Kommunikasjonsrådgiver Troels N. Mathisen, forteller at IKEA jobber iherdig med å utvikle løsninger som skal forenkle våre liv og gjøre hjemmene våre mer funksjonelle.

  67532874

  Et plantebasert liv: For dyrene, miljøet og helsen

  Bransjemagasinet har gått i dybden på det vegetariske kostholdet og hvordan et plantebasert kosthold påvirker dyrene, vår helse og vårt klimaavtrykk her på jorda.

  51842405_2091095327636632_3517487299556278272_o

  Vi søker medieselgere!

  Har du en selger i magen og brenner for næringsliv og oppsøkende salg, kan det være deg vi leter etter!

  Arkiv