wimpel1wimpel3wimpel2wimpelny

Effektivt produkt eliminerer kaldtrekk fra vinduer

Wimpel er forhandler for Eltra AS - en varmelistprodusent som har utviklet kompakte varmelister som effektivt tar kaldraset fra vinduer i næringsbygg og private boliger. – Varmelistene stopper kaldraset og minimerer også strømforbruket til totaloppvarmingen i rom og lokaler, presiserer daglig leder Pål Wimpel.

Å håndtere trekk og kaldras fra store vindusflater, samtidig som man ønsker å opprettholde både komfort og estetikk, er en kjent utfordring for mange huseiere. Wimpel er en anerkjent norsk forhandler av varmeprodukter, deriblant varmelistene fra varmelistprodusenten Eltra AS.  


Smart produkt med en rekke fordeler
Som salgsansvarlig for Eltras varmelister i Norge, tilbyr Wimpel profesjonell veiledning for å sikre riktig produktvalg og installasjon. 

 

– Et av våre primære varmeprodukter er Eltras smale varmelister som stopper kaldtrekk fra alle typer vinduer i næringsbygg og i private boliger. Varmelistene er beregnet til å ligge i vindusnisjer eller på gulv langs vinduer. De kan brukes enten liggende i vinduskarm, rett på gulv og som en fotlist eller nedfelt i vinduskarm og nedfelt i gulv. Eltra varmelistene stopper kaldraset og minimerer strømforbruket til totaloppvarmingen i rom og lokaler, forklarer Pål Wimpel.  
Varmelistene passer ypperlig for private boliger og næringsbygg, og fås kjøpt gjennom elektrikere og el-grossistene. Den skreddersydde kaldrassikringen fra Eltra produseres på kundens centimeter-mål i lengder fra 50 centimeter til 500 centimeter og kan skjøtes i det uendelige.


– Stadig flere velger dessuten å få varmelistene lakkert i sin egen farge, som den siste prikken over i’en, forteller Pål Wimpel. 


Enkel montering 
Eltra varmelistene har flere fordelaktige egenskaper: Varmelistene fra Eltra er konstruert for å gi en imponerende effekt på 100 watt, 200 watt eller 400 watt per meter. Dette gir optimal kaldraseliminering uten å overskride 60 grader overflatetemperatur. Varmelistene regulerer seg automatisk ned ved tildekking, de er vanntette og vandalsikre.  Enebolig i Narvik: Eltra varmelist som nedfelt, bygger kun 2,2 centimeter ned. E-100 med ramme, 200 watt per meter. 


Pål kan fortelle at varmelistene tåler stor vektbelastning og man kan problemfritt tråkke og gå på dem. De er ideelle for steder der det er begrenset plass for annen type oppvarming, og de kan brukes like godt i næringsbygg som i private boliger og andre områder med store vindusflater. 


Varmelistene er vedlikeholdsfrie og dessuten vanntette, og kan rengjøres på samme måte som gulv og vinduskarmer. 


Produsenten Eltra har designet varmelistene med tanke på enkel montering. Listene kan legges rett på alle typer underlag. I tillegg kan de felles ned i underlaget for å sikre et sømløst utseende og gå i ett med gulv og vinduskarmer.  


Leilighet i Oslo: Eltra varmelist som fotlist, bygger kun 2 centimeter ut fra vegg. E-100 uten ramme, 200 watt per meter. 


– Eltra varmelister har etter hvert tatt seg opp til å bli et populært produkt hos elektrikere, men vi håper at enda flere privatpersoner skal få øynene opp for det energieffektive produktet, konstaterer Pål. Disse selges nemlig ikke på kjedene som Elkjøp og Power.

 

Et produkt for fremtiden 

Wimpel ser lyst på fremtiden til Eltras varmelister i Norge. Salget av varmelistene er oppadgående som følge av en kald vinter og stadig flere bygg med store glassflater. Wimpel har dessuten en stor produktportefølje med øvrige produkter, først og fremst varmeprodukter for inne- og utebruk. 


Villa i Holmestrand: Eltra varmelist som utenpåliggende, bygger kun 2 centimeter opp. Eltra 100 uten ramme, 200 watt per meter.

 

Wimpel har hatt gleden av å ha flere store prosjekter som Pål er stolt over.  

 

– Ett av våre siste referansebygg er Kjell Inge Røkkes Aker Tech-bygg på Fornebu. Der er det lagt inn over to kilometer med varmelister, kan Pål fortelle. 

 

Eltras varmelister er uten tvil et produkt for fremtiden, og et toppvalg for dem som søker optimal varmebalanse og elegante, skreddersydde kaldrasstoppere som gjør lite ut av seg. Med tanke på varmelistenes mange fordeler, er det ingen tvil om at det ligger et stort potensial i Norge og resten av Norden for den effektive og estetisk tiltalende løsningen som bekjemper kaldtrekk fra store vindusflater.

Les mer...

2024-03-08 08.30

bildetilartikkel1

Veien til drømmekarrieren

Artikkel Naviger jungelen av muligheter med en karriereprøve.
stedarkitektur3

Arkitektkontor i Skien løser arkitektoniske utfordringer med en kreativ tilnærming

Artikkel STED Arkitektur består av fagkyndige arkitekter med lang og variert erfaring, som løser utfordringer på en kreativ og nyskapende måte. – Kreativitet er en stor del av faget vårt, konstaterer daglig leder...
Til hjemmesiden

  Kontaktinformasjon

  vidaxl

  Fem måter å nyte mer tid utendørs

  Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

  national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

  Å jobbe som vikar

  Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

  93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

  Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

  Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

  Arkiv