wimpel1wimpel3wimpel2wimpelny

Effektivt produkt eliminerer kaldtrekk fra vinduer

Wimpel er forhandler for Eltra AS - en varmelistprodusent som har utviklet kompakte varmelister som effektivt tar kaldraset fra vinduer i næringsbygg og private boliger. – Varmelistene stopper kaldraset og minimerer også strømforbruket til totaloppvarmingen i rom og lokaler, presiserer daglig leder Pål Wimpel.

Å håndtere trekk og kaldras fra store vindusflater, samtidig som man ønsker å opprettholde både komfort og estetikk, er en kjent utfordring for mange huseiere. Wimpel er en anerkjent norsk forhandler av varmeprodukter, deriblant varmelistene fra varmelistprodusenten Eltra AS.  


Smart produkt med en rekke fordeler
Som salgsansvarlig for Eltras varmelister i Norge, tilbyr Wimpel profesjonell veiledning for å sikre riktig produktvalg og installasjon. 

 

– Et av våre primære varmeprodukter er Eltras smale varmelister som stopper kaldtrekk fra alle typer vinduer i næringsbygg og i private boliger. Varmelistene er beregnet til å ligge i vindusnisjer eller på gulv langs vinduer. De kan brukes enten liggende i vinduskarm, rett på gulv og som en fotlist eller nedfelt i vinduskarm og nedfelt i gulv. Eltra varmelistene stopper kaldraset og minimerer strømforbruket til totaloppvarmingen i rom og lokaler, forklarer Pål Wimpel.  




Varmelistene passer ypperlig for private boliger og næringsbygg, og fås kjøpt gjennom elektrikere og el-grossistene. Den skreddersydde kaldrassikringen fra Eltra produseres på kundens centimeter-mål i lengder fra 50 centimeter til 500 centimeter og kan skjøtes i det uendelige.


– Stadig flere velger dessuten å få varmelistene lakkert i sin egen farge, som den siste prikken over i’en, forteller Pål Wimpel. 


Enkel montering 
Eltra varmelistene har flere fordelaktige egenskaper: Varmelistene fra Eltra er konstruert for å gi en imponerende effekt på 100 watt, 200 watt eller 400 watt per meter. Dette gir optimal kaldraseliminering uten å overskride 60 grader overflatetemperatur. Varmelistene regulerer seg automatisk ned ved tildekking, de er vanntette og vandalsikre.  



Enebolig i Narvik: Eltra varmelist som nedfelt, bygger kun 2,2 centimeter ned. E-100 med ramme, 200 watt per meter. 


Pål kan fortelle at varmelistene tåler stor vektbelastning og man kan problemfritt tråkke og gå på dem. De er ideelle for steder der det er begrenset plass for annen type oppvarming, og de kan brukes like godt i næringsbygg som i private boliger og andre områder med store vindusflater. 


Varmelistene er vedlikeholdsfrie og dessuten vanntette, og kan rengjøres på samme måte som gulv og vinduskarmer. 


Produsenten Eltra har designet varmelistene med tanke på enkel montering. Listene kan legges rett på alle typer underlag. I tillegg kan de felles ned i underlaget for å sikre et sømløst utseende og gå i ett med gulv og vinduskarmer.  


Leilighet i Oslo: Eltra varmelist som fotlist, bygger kun 2 centimeter ut fra vegg. E-100 uten ramme, 200 watt per meter. 


– Eltra varmelister har etter hvert tatt seg opp til å bli et populært produkt hos elektrikere, men vi håper at enda flere privatpersoner skal få øynene opp for det energieffektive produktet, konstaterer Pål. Disse selges nemlig ikke på kjedene som Elkjøp og Power.

 

Et produkt for fremtiden 

Wimpel ser lyst på fremtiden til Eltras varmelister i Norge. Salget av varmelistene er oppadgående som følge av en kald vinter og stadig flere bygg med store glassflater. Wimpel har dessuten en stor produktportefølje med øvrige produkter, først og fremst varmeprodukter for inne- og utebruk. 


Villa i Holmestrand: Eltra varmelist som utenpåliggende, bygger kun 2 centimeter opp. Eltra 100 uten ramme, 200 watt per meter.

 

Wimpel har hatt gleden av å ha flere store prosjekter som Pål er stolt over.  

 

– Ett av våre siste referansebygg er Kjell Inge Røkkes Aker Tech-bygg på Fornebu. Der er det lagt inn over to kilometer med varmelister, kan Pål fortelle. 

 

Eltras varmelister er uten tvil et produkt for fremtiden, og et toppvalg for dem som søker optimal varmebalanse og elegante, skreddersydde kaldrasstoppere som gjør lite ut av seg. Med tanke på varmelistenes mange fordeler, er det ingen tvil om at det ligger et stort potensial i Norge og resten av Norden for den effektive og estetisk tiltalende løsningen som bekjemper kaldtrekk fra store vindusflater.

Les mer...

2024-03-08 08.30

bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...
preftek4

Konkurransedyktig prefabrikkeringsaktør leverer effektive løsninger til offentlige bygg

Artikkel Preftek AS, er Norges ledende leverandør av prefabrikkerte løsninger for energisentraler og rørtekniske rom – skreddersydde løsninger og produkter av høy kvalitet for kunder med ulike behov. – Det er...
Til hjemmesiden

    Kontaktinformasjon

    hytte

    Utnytt din gamle hyttes potensiale

    Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

    sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

    Digitale møter: Tips for nybegynnere

    Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

    article1

    Beste stedene å campe i Norge

    Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

    Arkiv