172062mmdmm172062d172062mmd172062e172062dmm172062md172062.mm172062dn172062nleemd172062mm

Her er alle firbeinte i trygge hender!

Hos Dyreklinikken Bergen Vest blir du møtt av faglig dyktige ansatte som kan hjelpe din firbente venn. Her kan både du og Fido være trygg på at den beste behandlingen blir gitt på best mulig måte - uansett om det er behov for vaksiner, en seniorsjekk eller større operasjoner.

Dyreklinikken Bergen Vest startet opp i 2001 og eies og drives av veterinær Jannicke Jæger. Med seg har hun en stab på 19 dyktige ansatte, deriblant seks veterinærer, flere dyrepleiere og en fysioterapeut.

- Vi er grundige i arbeidet vårt og ser både pasientens og kundens behov. En stor fordel er at vi har alt i eget hus. Dette gjør at vi tidlig kan sette en diagnose og følge opp med riktig behandling.

- Klinikken er veldig godt utrustet med topp moderne utstyr, og alle veterinærene våre har spesialkompetanse innenfor ulike felt. Som smådyrklinikk har vi inne mest hunder og katter, men også andre dyr som gnagere, fugler osv. Det første vi gjør er å ha en konsultasjon hvor vi undersøker dyret, og i samråd med eier kommer vi fram til hvilken behandling dyret skal ha, forklarer Jæger.


172062nlmd


De har en lang liste over tjenester som utføres og dyreklinikken kan sammenlignes med et sykehus for mennesker. Her utføres alt fra helsekontroller, vaksiner, indremedisinske utredninger, hjerteutredninger, tannbehandling, ortopediske operasjoner, kikkhullskirurgi til nedfrysing/oppbevaring av sæd for avl. I tillegg er også Dyreklinikken Bergen Vest ansvarlige veterinærer for Akvariet i Bergen og geitene på Fløyen.

Dyreklinikken holder til i trivelige lokaler i Tennebekk næringspark i Bergen Vest, med god parkering og egen inngjerdet kunstgressbane. Her trener man hund og går på kurs. Driver du med hundetrening og ønsker å trene agility, lydighet, rallylydighet, spesialsøk/smeller, er dette stedet for deg. De holder kurs fra valp til voksen.

Klinikken har også en stor butikk med salg av fôr og utstyr til dyrene.

- Jeg anbefaler alle å ta en årlig helsesjekk på dyrene sine. Alle aldersstadier har sine skade- og sykdomsforløp, og dyrene er ofte flinke til å skjule symptomer. Her kan vi, sammen med eier som kjenner dyret sitt best, komme fram til en diagnose, behandling eller tips/veiledning om dyrehold og forebygging av sykdom og skade. Sykdommer og skader oppstår ofte uforutsett og det kan derfor være lurt å tegne forsikring på kjæledyrene sine. Slik kan man få dekket store deler av utgiftene som kan påløpe.


172062dn


Hundeglad dyrlege

Jæger drømte om å bli dyrlege allerede som barn. Hun har alltid vært opptatt av samspillet mellom hund og fører. Selv har hun drevet med jakthunder og hundekjøring. Hun har også jobbet som løpsveterinær på flere store trekkhundløp, som for eksempel Femundløpet. Disse hundene kan man sammenligne med toppidrettsutøvere. Jæger og mannen som er fysioterapeut, har lang erfaring med behandling og trening av disse. De har nå en militær tjenestehund i trening, i tillegg til fire barn.


172062md


I staben har de også en dyktig ortoped og dermed er mange av kundene deres i tillegg til jakt- og trekkhunder, også fra politiet, forsvaret og redningshundene.

Jæger brenner også for reproduksjon av hund, og Dyreklinikken har Vestlandets eneste sædbank.

På spørsmål om hva som gjør dem unike, trenger hun ikke lang betenkningstid.

- "Et steg foran med et helhetlig helsetilbud". Dette er Dyreklinikken Bergen Vest sitt slogan og vi lever opp til dette. Vi holder oss oppdatert, har topp utstyr og fornyer oss fortløpende, både veterinærer, dyrepleiere og vår fysioterapeut. Vi var de første som begynte med single port kikkhullskirurgi og rehabilitering av hund i Norge, forteller Jæger.

I en tid hvor mange av de større klinikkene i Norge har blitt kjøpt opp av Svenskeide kjeder, er Dyreklinikken Bergen Vest en stor privateid klinikk, og er stolte av å være lokale og norskeide.


172062mm


- Alle veterinærene og dyrepleierne våre er faglig dyktige og dekker de fleste fagfelt. Siden klinikken startet opp for 15 år siden har vi fått mange stamkunder. Kundene er stort sett fra nærområdet, men vi har også mange som kommer langveisfra. Når man finner den rette klinikken eller veterinæren, så reiser man gjerne et stykke. Det er bare å ta kontakt, alle dere som har dyr!


172062nleemd


172062.,.m,.,.


172062mmdmmLes mer...

2017-06-15 14:15

195011w5

Škodas ny elbil gir deg mye bil for pengene

Artikkel – Det er mye bil for pengene – da har du alt, forteller Škodas salgssjef om den kommende elbilen.
 

Rettelse i publiseringen i sakene om Tall Ships Races og Fredrikstad og Hvaler!

Artikkel

  Kontaktinformasjon

  • Dyreklinikken Bergen Vest
  • Mail
  • Hjemmeside
  • Facebook
  • Telefon:
   55 51 59 00
  • Adresse:
   Lyderhornsveien 295, 5171 Loddefjord
  51842405_2091095327636632_3517487299556278272_o

  Vi søker medieselgere!

  Har du en selger i magen og brenner for næringsliv og oppsøkende salg, kan det være deg vi leter etter!

  193w2

  Hytteliv på svenskekysten

  Idylliske Bohuslän lokker mange sol- og badelystne nordmenn over svenskegrensa – sommer etter sommer. Bransjemagasinet har pratet med to erfarne feriehus-meglere, som forteller at de stadig får henvendelser fra kjøpelystne nordmenn.

  67532874

  Et plantebasert liv: For dyrene, miljøet og helsen

  Bransjemagasinet har gått i dybden på det vegetariske kostholdet og hvordan et plantebasert kosthold påvirker dyrene, vår helse og vårt klimaavtrykk her på jorda.

  Arkiv