elbilgrossisten1elbilgrossisten2elbilgrossisten3

Har ladeløsningen som gjør det lekende lett å lade elbilen

Elbilgrossisten AS, skiller seg ut ved at de tilbyr en helhetlig ladepakke som rett og slett gjør det lekende lett for elbilkunden å lade elbilen sin!   – De store varehuskjedene har ikke i nærheten av samme oppfølging som oss, understreker eier og daglig leder Sang Huynh.

Sang Huynhs interesse for elbiler og ladeutstyr startet for fullt i 2015, da han og en kollega fikk sin første elbil. På daværende tidspunkt var vi begge misfornøyd med de eksisterende ladeløsningene, og vi bestemte seg for å ta inn utstyr fra utlandet sammen.


– Vi tenkte at det sikkert var andre enn oss som også kunne ha behov for det, så vi testet å legge ut produktene på Finn, og ble nedringt. Etter hvert kjøpte vi litt mer og prøvde en gang til, og det samme gjentok seg, forklarer Sang, som etter kort tid opprettet et AS sammen med kameraten.


Fikser alt
Elbilgrossisten AS var til å begynne med en slags hobbybedrift som de to kameratene sjonglerte ved siden av fulltidsjobber, men i 2018 hoppet de ut i det og flyttet inn i flotte, sentrale lokasjoner med utsalg, showroom og lager, ved Carl Berner i Oslo.Sang forteller at Elbilgrossistens hovedprodukt er ladebokser av ulike typer, med forskjellige utforminger og løsninger. Det overordnede målet er å tilby elbileiere et sikkert ladepunkt.


– Vi tilbyr ladeboks, kabler, tilbehør og installasjon – hele pakka! Vi samarbeider også godt med bilforhandlere, som sender over kundene til oss og så fikser vi alt. Det er utrolig praktisk ettersom det er inkludert i billånet, og kunden slipper å tenke på at de må ut med 20-30.000 kroner i etterkant for et ladepunkt, forklarer Sang.


Elbilgrossistens ladeløsninger har en universell utforming, med type 2-uttak som er blitt en felles standard i Europa og passer alle nye elbiler i dag. Sang forteller at de visuelt kan se annerledes ut, men at selve hoveduttaket er laget for å passe alle elbiler.Finner feilen
Elbilgrossisten samarbeider med et stort nettverk av installatører over hele Norge, og løser det meste av ladeinstallasjoner i hele landet. Med en stor kunnskap om lading av elbiler, har Elbilgrossisten dessuten mulighet til å feilsøke på distanse dersom ladingen ikke fungerer som den skal: Helt ypperlig for kunder som bare vil at det skal fungere, og som har liten kunnskap til å finne feilen selv!


– Vi trenger ofte bare serienummeret til boksen, det hjelper oss ganske langt på vei. Siden flere av produsentene leverer med 4G oppkobling, så kan vi se feilmeldinger og kommunikasjonen mellom bilen og ladeboksen, sier Sang. Det kan være en jordfeil eller at det er noe galt med ladekabelen, og da kan vi basert på den informasjonen dytte kunden i den retningen hvor feilen trolig ligger, utdyper han.


– Vi har mange gode og lojale kunder som montører og elektrikere, og vi kan bistå dem ganske kjapt, legger Sang til.


Elbilgrossistens store fordel, er at kundene ikke trenger å bekymre seg over merkostnader i tilfelle noe skulle skje med ladeboksen og man trenger service og reparasjon. Det er nå mulig å gjøre dette selv og en behøver ikke montør for å bytte enheten. Det er nå klikk-og-lade system.


– Det er inkludert når du handler fra oss, og det gjør at vi skiller oss ut fra våre konkurrenter. De store varehuskjedene har ikke i nærheten av samme oppfølging som oss, fastslår Sang og smiler.

Les mer...

2022-12-01 13.45

adeptconcept1

KI-revolusjonen: Lysende fremtid for norskutviklet, innovativ regelverksoppfølging for bedrifter

Artikkel KI, Kunstig intelligens, revolusjonerer styringssystem og compliance. Adept Concept AS benytter seg av fremtidens teknologi til å holde seg oppdatert på reviderte regelverk gjennom den skybaserte applikasjonen...
ilder3

Omdefinerer teknologi med nyskapende teknologiløsninger

Artikkel Ilder AS i Bergen er en teknologibedrift som utvikler digitale løsninger for nasjonale og internasjonale selskaper. Med et åpent sinn for ukonvensjonelle løsninger og nye bruksområder, jobber Ilder tett...

  Kontaktinformasjon

  • Elbilgrossisten AS
  • Telefon:
   23 90 55 15
  • Adresse:
   Stockholmgata 20, 0566 Oslo
  93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

  Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

  Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

  hellofresh

  Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

  For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

  article1

  Beste stedene å campe i Norge

  Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

  Arkiv