elbilgrossisten1elbilgrossisten2elbilgrossisten3

Har ladeløsningen som gjør det lekende lett å lade elbilen

Elbilgrossisten AS, skiller seg ut ved at de tilbyr en helhetlig ladepakke som rett og slett gjør det lekende lett for elbilkunden å lade elbilen sin!   – De store varehuskjedene har ikke i nærheten av samme oppfølging som oss, understreker eier og daglig leder Sang Huynh.

Sang Huynhs interesse for elbiler og ladeutstyr startet for fullt i 2015, da han og en kollega fikk sin første elbil. På daværende tidspunkt var vi begge misfornøyd med de eksisterende ladeløsningene, og vi bestemte seg for å ta inn utstyr fra utlandet sammen.


– Vi tenkte at det sikkert var andre enn oss som også kunne ha behov for det, så vi testet å legge ut produktene på Finn, og ble nedringt. Etter hvert kjøpte vi litt mer og prøvde en gang til, og det samme gjentok seg, forklarer Sang, som etter kort tid opprettet et AS sammen med kameraten.


Fikser alt
Elbilgrossisten AS var til å begynne med en slags hobbybedrift som de to kameratene sjonglerte ved siden av fulltidsjobber, men i 2018 hoppet de ut i det og flyttet inn i flotte, sentrale lokasjoner med utsalg, showroom og lager, ved Carl Berner i Oslo.Sang forteller at Elbilgrossistens hovedprodukt er ladebokser av ulike typer, med forskjellige utforminger og løsninger. Det overordnede målet er å tilby elbileiere et sikkert ladepunkt.


– Vi tilbyr ladeboks, kabler, tilbehør og installasjon – hele pakka! Vi samarbeider også godt med bilforhandlere, som sender over kundene til oss og så fikser vi alt. Det er utrolig praktisk ettersom det er inkludert i billånet, og kunden slipper å tenke på at de må ut med 20-30.000 kroner i etterkant for et ladepunkt, forklarer Sang.


Elbilgrossistens ladeløsninger har en universell utforming, med type 2-uttak som er blitt en felles standard i Europa og passer alle nye elbiler i dag. Sang forteller at de visuelt kan se annerledes ut, men at selve hoveduttaket er laget for å passe alle elbiler.Finner feilen
Elbilgrossisten samarbeider med et stort nettverk av installatører over hele Norge, og løser det meste av ladeinstallasjoner i hele landet. Med en stor kunnskap om lading av elbiler, har Elbilgrossisten dessuten mulighet til å feilsøke på distanse dersom ladingen ikke fungerer som den skal: Helt ypperlig for kunder som bare vil at det skal fungere, og som har liten kunnskap til å finne feilen selv!


– Vi trenger ofte bare serienummeret til boksen, det hjelper oss ganske langt på vei. Siden flere av produsentene leverer med 4G oppkobling, så kan vi se feilmeldinger og kommunikasjonen mellom bilen og ladeboksen, sier Sang. Det kan være en jordfeil eller at det er noe galt med ladekabelen, og da kan vi basert på den informasjonen dytte kunden i den retningen hvor feilen trolig ligger, utdyper han.


– Vi har mange gode og lojale kunder som montører og elektrikere, og vi kan bistå dem ganske kjapt, legger Sang til.


Elbilgrossistens store fordel, er at kundene ikke trenger å bekymre seg over merkostnader i tilfelle noe skulle skje med ladeboksen og man trenger service og reparasjon. Det er nå mulig å gjøre dette selv og en behøver ikke montør for å bytte enheten. Det er nå klikk-og-lade system.


– Det er inkludert når du handler fra oss, og det gjør at vi skiller oss ut fra våre konkurrenter. De store varehuskjedene har ikke i nærheten av samme oppfølging som oss, fastslår Sang og smiler.

Les mer...

2022-12-01 13.45

pelly9

Pelly Butikkinnredning AS – bærekraftige løsninger for hver kunde

Artikkel Pelly Butikkinnredning AS er totalleverandør av butikkinnredninger til butikker, restauranter og kiosker. Målbevisst på bærekraft, leverer Pelly spennende butikkonsepter og med stor kompetanse og engasjement,...
everlite1

Satser stort på det norske markedet med nyutviklede overlys og skreddersydde røykluker

Artikkel Med egne produksjonslokaler og mer enn 50 års erfaring, leverer Everlite skreddersydde løsninger innen overlys, røykluker og rekkverk. Kundegruppen omfatter alt fra entreprenører og arkitekter til varehus...

  Kontaktinformasjon

  • Elbilgrossisten AS
  • Telefon:
   23 90 55 15
  • Adresse:
   Stockholmgata 20, 0566 Oslo
  hytte

  Utnytt din gamle hyttes potensiale

  Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

  vidaxl

  Fem måter å nyte mer tid utendørs

  Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

  93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

  Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

  Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

  Arkiv