spotmarked1spotmarked2spotmarked3spotmarked4

Her finner du overskuddsvarer av god kvalitet til en billig pris

Spotmarked AS i Larvik, bugner over av overskuddsvarer til en særdeles god pris. Nå skal suksesskonseptet videreutvikles med flere butikker. – Vi ønsker å ha fem butikker om fem år, sier daglig leder Stephan Andreassen.

Når matvarene stiger i pris og lommeboka er litt tommere enn vanlig for de fleste, er det godt å vite at det finnes et sted hvor man får mer for pengene.


Spotmarked er et supermarked-konsept med kraftig rabatterte matvarer og diverse annet, som ble startet i 2020. Siden januar 2023 er butikken i Larvik frontet av den erfarne og drevne daglige lederen Stephan Andreassen, som har jobbet lenge i matvarebransjen.– Jeg har jobbet i Meny-, Ultra- og Norgesgruppen-systemet siden 2009. Jeg har gått gradene og har blant annet vært butikksjef i Meny og distriktssjef i Deli De Luca før jeg startet her i januar, forteller Stephan innledningsvis.


Fem butikker om fem år
Siden det populære butikkonseptet med overskuddsvarer til en billig penge ble lansert i Larvik, har butikken gått i pluss og hatt en fin utvikling. Nå ser man på lokasjoner i Oslo- og Drammensområdet, og Stephan mener at Spotmarked har et stort potensial også utenfor Larvik.


– Vi ser at dette er interessant å kunne gjøre noe enda større med, smiler Stephan. Vi ønsker å ha fem butikker om fem år, og så får vi se hvordan det funker og hvor skal vi være plassert, sier han videre.


Spotmarkeds konsept går ut på å selge rimelige overskuddsvarer til sluttforbrukeren; varer som av en eller annen grunn ikke kan selges i vanlig butikk.


– Vi får varer rett fra leverandører, som enten har for mye på lager eller har sesongprodukter som skal ut. Noen ganger får vi varer fra butikker som har konkursbo, eller som har hatt en brann slik at de må selge ut resten av lageret sitt. Det kan være overskudd både innenfor dato, brekkasje eller sesong, som gjør at vi kan selge det rimeligere, forklarer Stephan om det geniale konseptet.Forsvinner fort
Kundene til Spotmarked kommer ofte igjen, og Stephan forteller at de har mange faste kunder som kommer innom for å kjøpe brød eller bare vil se om de har fått inn noe nytt. Her er det nemlig førstemann til mølla, for varene kommer ofte i begrensede partier og forsvinner fort.


– Vi kan tilby produkter som er vesentlig billigere for kunden enn i vanlige butikker, og her varierer jo sortimentet veldig i forhold til hva som er tilgjengelig. Noen produkter har vi i lengre tid, og andre ting har vi bare i en uke før det er borte, poengterer han.


«Annerledesbutikken» Spotmarked, kan friste med et variert utvalg av spennende matvarer fra inn- og utland, som blant annet ferske grønnsaker, nybakt brød, fryste delikatesser, økologisk te og mye annet.


– Vi prøver å ha en del lokale leverandører som lokale bakere og gårder, for det er det mange av kundene våre som er interessert i. Vi har bra tilgang til varer, men vi jobber hele tiden for å få kontakt med flere leverandører slik at vi får en større varestrøm inn. Nå prøver vi for eksempel noen partier fra sportsbutikker for å se om det kan fungere, forteller Stephan.


Selger high end-produkter billig
Det er med andre ord ikke bare mat som selges i butikken – her finner man også partier med leker, klær og artikler til hus og hjem. Ofte holder varene en høy kvalitet, og det er nesten som en skattejakt hver gang man besøker butikken, for her vet man aldri hva man finner!


– Det er stadig folk som spør hva vi får inn, for mange er interessert i å finne produkter litt billigere i dag. Vi ser også at folk er interessert i å teste ut butikken, for vi har ofte en del produkter som er av høy kvalitet. Det er ofte slike produkter som vanlige butikker ikke selger like mye av, og det gjør rett og slett at man kan kjøpe et skikkelig high end-produkt mye billigere enn det egentlig har kostet, konstaterer Stephan.


Butikken til Spotmarked deler lokale med Skeidar på Gamle Ravei 321, og ligger fint til ved gamle E18 nord for Larvik. Spotmarked har i dag seks ansatte, og holder åpent mellom 10-19 på hverdager og 10-16 på lørdager.– De som besøker oss får en annerledes og hyggelig butikkopplevelse, og vi ønsker alle kunder – både nye og eksisterende – hjertelig velkommen inn, avslutter Stephan Andreassen!

Les mer...

2023-09-15 09.30

oxeprosjekt1

Innovativt prosjektselskap skaper fremtidens næringsbygg

Artikkel Prosjektstyringsselskapet Oxe Prosjekt AS, har en prosjektlederrolle og jobber i tett samarbeid med byggherrer og entreprenører med oppussing, modernisering og optimalisering av næringsbygg. – Holdningen...
EWGlass1

Landsdekkende glassaktør: – Vi er store på skreddersydde glassløsninger

Artikkel Den Miljøfyrtårnsertifiserte produksjonsbedriften EW Glass & Plast i Trondheim, har spesialisert seg på skreddersydde løsninger innen glass, plast og beslag. – Vi kan skreddersy det meste, understreker...
Til hjemmesiden

  Kontaktinformasjon

  93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

  Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

  Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

  article1

  Beste stedene å campe i Norge

  Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

  hytte

  Utnytt din gamle hyttes potensiale

  Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

  Arkiv