204038w5204038w1204038w2204038w3204038w7204038w6204038w4

Totalleverandør innen bil

Hunsbedt Bil i Kvinesdal, har biler for alle og holder til i ett av distriktets største bilbygg. – Vi ønsker å fremstå som en totalleverandør innen bil, fastslår daglig leder, Tommy Slettebø.

De aller fleste drar sikkert kjennskap på navnet Ludvig Hunsbedt. Han er en kjent profil innen bil sporten, men er samtidig en viktig del av generasjonsbedriften Hunsbedt Bil – ett av de største selskapene i Hunsbedt-Gruppen.


Historien om Hunsbedt-familien går tilbake til 1912. De var kjent i lokalområdet som en familie med stor lokal forankring, og som var svært opptatt av å skape lokale arbeidsplasser. Disse verdiene står like sterkt i dag som de gjorde for 100 år siden.


– Vi har en eier som er villig til å satse og endre seg, og som innser at vi ikke kan gjøre alt helt likt i dag som vi gjorde for ti år siden, forteller Tommy Slettebø, daglig leder i Hunsbedt Bil Kvinesdal.Liker å jobbe med folk
Tommy er opprinnelig utdannet kokk, men har jobbet med mye forskjellig oppgjennom. I 2019 startet han i stillingen som daglig leder, og stortrives her sammen med sine 18 kollegaer.


– Jeg liker å jobbe med folk; uansett om det er verksted, bilrelatert eller kjøp og salg av bil - det er kontakten med folk som jeg synes er gøy, understreker han.  


Tommy er født og oppvokst i Farsund, der han fremdeles bor og pendler til jobben hver eneste dag.


– Det er en fin måte å teste det du selger på! Jeg er som en guttunge hver gang det kommer en ny modell jeg kan kjøre, smiler han.


Supplerer med tilleggsprodukter og tjenester
Hunsbedt Bil sitt skadeverksted, kan ta seg av skader på Ford og Volvo på vegne av Hunsbedt Bils kunder. Bilforhandleren har dessuten et nært samarbeide med Hunsbedt Bilberging, noe som forsterker deres rolle som totalleverandør innen bil.

– Vi ønsker å fremstå som en totalleverandør innen bil. Det betyr at vi hele tiden prøver å supplere med tilleggsprodukter og tjenester som vi ikke har i dag. Med et av distriktets største bilanlegg, gir det oss muligheten til å  vokse i årene som kommer!


Biler for 20 millioner
Tommy forteller at de allerede i 2019 var i gang med en tjeneste som andre bilforhandlere startet med først etter korona-pandemien. De kaller det enkelt og greit: «Vi henter bilen din!»


Servicekunder kan slippe all kjøring frem og tilbake i forbindelse med service ved at Hunsbedt Bil rett og slett kommer og henter bilen din!– Vi må bare innse at tiden begynner å bli såpass verdifull for alle i dag. Så vi har formalisert og laget et system som gjør at vi kommer og henter bilen din når du bestiller service, forteller Tommy.


Da korona ble et faktum i mars, innrømmer Tommy at det hele så bekmørkt ut. På sikt ble rundt 50 prosent av de ansatte permittert som følge av den plutselige kundenedgangen. Da bestemte Tommy seg for å satse stort. De kjøpte inn nye biler fra Volvo og Ford for rundt 20 millioner kroner for å stå klare til å serve sørlendinger med biler etter stormen – et modig trekk som viste seg å gi klirr i kassa.


Trygghet, sikkerhet og design
– Volvo Plug-in hybrider, har i år solgt mer enn fjoråret! Og da de kom på banen med et stort smell og pang med den første helelektriske bilen; XC40 Recharge, har vi lokalt solgt betydelig mer enn det vi budsjetterte for, forteller han engasjert.


XC40 er en SUV med høy bakkeklaring, firehjulstrekk, 408 hestekrefter, og en tilhengervekt på hele 1 500 kilo, noe som skiller dem fra mange av konkurrentene. XC40 er den første modellen som får det helt nye infotainment-systemet basert på Google Android automotive. Kunden er da fullstendig tilkoblet sin digitale hverdag selv uten at de har telefonen med seg.– Volvo er trygghet, sikkerhet samt særegent design. Og Volvo oppfant jo setebeltet; det sier litt om hvor stor del sikkerhet har hatt. XC40 er en bil som passer alle, smiler Tommy.


Alvor med Mustang
Salgstallene til Volvo og Ford ser omtrent like ut, til tross for at Volvo befinner seg i premiumsegementet. Likevel har Ford et ess i ermet med flotte varebiler og nyttekjøretøy. For næringskunder er det likevel kun fossile biler som gjelder ettersom varebiler kan bli en del tyngre i forhold til vekt og rekkevidde.


– Vi er jo en totalleverandør på bilsalg, og vi har biler for de fleste!


Tommy gleder seg stort til den etterlengtede helelektriske Ford Mustang Mach-E, kommer over nyåret.  


– Til tross for at ingen har prøvekjørt den; kombinasjonen av firehjulstrekk, rekkevidde, pris og plass - så er det en vinner på elbilmarkedet! Og når Ford velger å kalle en elbil for Mustang, forteller de i mine ører at de mener alvor.  For Tommy er det det gode samholdet med medarbeiderne og trivselen på arbeidsplassen som betyr mest. Gleden den engasjerte daglige lederen har for sin jobb, har vært tilstedeværende gjennom hele praten. 


– Kundene skal gjerne få lov til å se at vi ler og har det gøy på jobb, for det smitter over på kunden, konkluderer Tommy muntert.

Les mer...

2021-01-01 11.50

proxll4

Innovativ spesialist på grønn teknologi løser utfordringer med nytt håndløperkonsept

Artikkel Proxll har utviklet et nyskapende produkt til samferdsel og jernbane som løser tidligere utfordringer innen sikkerhet, kostnad og klima – på en smart og effektiv måte. – Det er vår største og seneste...
pelly9

Pelly Butikkinnredning AS – bærekraftige løsninger for hver kunde

Artikkel Pelly Butikkinnredning AS er totalleverandør av butikkinnredninger til butikker, restauranter og kiosker. Målbevisst på bærekraft, leverer Pelly spennende butikkonsepter og med stor kompetanse og engasjement,...
Til hjemmesiden

  Kontaktinformasjon

  vidaxl

  Fem måter å nyte mer tid utendørs

  Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

  national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

  Å jobbe som vikar

  Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

  93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

  Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

  Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

  Arkiv