204007w2204007w4204007w3204007w1

Gir deg kunnskapen du trenger for å lykkes med sporten

Olympia Sport, er sportsbutikken du burde gå til når du virkelig ønsker å bli god i idrett.

Med filosofien «kjennskap gir kunnskap», anbefaler Olympia Sport produkter for akkurat deg og din sportsgren – på det nivået du befinner deg på. Med Sør-Norges største utvalg av skiutstyr og et nøye utvalgt sortiment med alt fra joggesko til kajakker og elsykler, lover Olympia Sport at produktene de anbefaler, passer perfekt til den enkeltes formål og evne.


I Norge har utstyr for sport og fritid blitt et alt større marked. Veldig mange nordmenn har et naturlig forhold til friluftsliv og for å holde kroppen i trim. Slik har det vært i mange generasjoner, og det er ikke noen tegn som viser til at interessen minsker, tvert imot.


Kvalitetsbevisste kunder

Olympia Sport har en historie som strekker seg tilbake til 2005. Med 15 suksessfulle år i drift og ansatte som selv er sportsutøvere, har den kjedeuavhengige sportsbutikken opparbeidet seg en uvurderlig kunnskap om sportsutstyr til både erfarne og uerfarne sportsentusiaster.

 

– I starten rettet vi oss mest mot det aktive mosjonistmarkedet, men nå vil jeg si at vi kanskje har vel så mange kvalitetsbevisste kunder. Vi er en butikk for mannen i gata, som kanskje vet å verdsette kompetansen og servicen, sier Truls Aabol, gründer av Olympia Sport.



– Veldig mange har forventninger når de kommer hit. Hvis man har en forventning om noe, blir skuffelsen stor hvis ikke forventningen blir innfridd. Vi må levere – hver dag!


– Det er viktig å være oppmerksom på kunden og selge det kunden trenger, poengterer Truls.


Populær netthandel
Olympia Sport lanserte sin nettbutikk i 2015, men 2020 blir det første året som omsetningen på nettsalg faktisk vil overgå omsetningen fra den fysiske butikken på Sem. Da alle plutselig var mer hjemme som følge av korona-epidemien, økte nemlig interessen for frilufts- og treningsutstyr – og netthandelen nådde uante høyder.


Fokuset til Olympia Sport ligger hovedsakelig på sykler, ski, kajakker og løpeutstyr. Truls forteller at kajakk og ski er grunnsteinene ved siden av løping. Likevel er det sykler som selger best i år, og Olympia Sport fører kvalitetsmerkene Giant, Bianchi, Hard Rocx, Haibike og EcoRide.



– Elsykler er noe av de produktene vi har solgt mest av i år, og vi selger flere elsykler enn vanlige sykler, opplyser Truls.


Store på utstyr til bedriftskunder
For åtte år siden startet Olympia Sport med å føre skomerket HOKA. De ergonomiske skoene er en forutsetning for løperen som vil prestere på topp, men er en bestselger først og fremst blant bedriftskunder.


– Fellesnevneren er egentlig folk som går mye på jobb - spesielt helsevesenet.



– Det er noe vi har jobba ganske aktivt med de siste årene; å komme oss inn på bedriftsmarkedet. Vi har på en måte hatt en jevn tilvekst, og nå har vi bedriftstjenester i hele Norge, forteller han med et stolt smil.


Rask og punktlig levering, står selvsagt i høysetet når Olympia Sport sender ut varer til sine netthandel-kunder, og den raske leveringen har bidratt til at de opplever en stadig økende kundemasse.


Men Olympia Sport ønsker slettes ikke å la den fysiske butikken vike for netthandelen. Truls forteller at de faktisk planlegger å bygge en helt ny butikk i tillegg til den velbesøkte butikken her i Tønsberg.


– Butikkmessig har vi et relativt stort nedslagsfelt. Men området vi ligger i vil fortsette å være vår base, forsikrer Truls.

Les mer...

2020-09-09 08.00

wimpel1

Effektivt produkt eliminerer kaldtrekk fra vinduer

Artikkel Wimpel er forhandler for Eltra AS - en varmelistprodusent som har utviklet kompakte varmelister som effektivt tar kaldraset fra vinduer i næringsbygg og private boliger. – Varmelistene stopper kaldraset...
newtracksny6

Realiser gründerdrømmen med produktutvikling som imponerer investorer

Artikkel NewTracks AS, hjelper bedrifter og personer med å realisere et produkt – fra idé til serieproduksjon, og kan levere et presentabelt produkt med strøken emballasje.
Til nettbutikken

    Kontaktinformasjon

    national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

    Å jobbe som vikar

    Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

    article1

    Beste stedene å campe i Norge

    Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

    93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

    Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

    Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

    Arkiv