172017_2172017172017_3172017_4172017_5172017_1

Derfor trenger du et selskapslokale med særpreg!

Du skal lete lenge etter mer særpregede selskapslokaler enn Kommandantboligen i Lakse-våg. Og innenfor dørene står Alvøparken Selskapsservice AS klare til å gi deg og gjestene di-ne den beste opplevelsen. Med utsøkt mat, oppmerksom service og kvalitet i alle ledd sørger de for et arrangement som blir et minne for livet.

Alvøen Selskapsservice AS ble startet opp i 2002 av Trude Norevik, sammen med medeier og kokkelærer Eva Danielsen. Norevik har tidligere vært kjøkkensjef for en rekke fasjonable restauranter som blant annet Bellevue Restauranter og Trollhallen under OL i Lillehammer i 1994. Norevik vant dessuten prisen «Årets Kjøkkensjef 2013», og hennes lange erfaring og utrolige engasjement ble gode ingredienser til oppskriften Alvøparken Selskapsservice AS.


- Å drive med mat er kjempegøy- det er livet! Og særlig det å få lov til å jobbe slik som vi gjør her, i et så fantastisk hus som Kommandantboligen. Vi flyttet inn her i 2009, etter å ha vokst ut av kjøkkenet i våre tidligere lokaler i Alvøen park. Da vi startet opp der var det med selskapslokaler og catering. Dette holder vi fortsatt på med, samt at vi drifter to kantiner med personale i tillegg, sier Norevik.


172017_5


Kommandantboligen er opprinnelig fra 1814, og huset tidligere kommandører fra Forsvaret. I dag er det Forsvarsbygg som eier boligen. Gjennom årene hnbar det blitt veldig godt vedlikeholdt, og innvendig har det blitt tilbakeført til fargene og stilen som var gjeldende på den tiden det ble bygd. Med 350 kvadratmeter fordelt på to plan kan Alvøparken Selskapsservice AS ta i mot mange gjester.


I hovedetasjen er det én stor sal og tre salonger de kan dekke på i, og i etasjen over er det to salonger til samme formål. I konfirmasjonstider kan de derfor arrangere hele fire selskaper samtidig - og det med fire helt forskjellige menyer. Det krever nøye planlegging og god logistikk, innrømmer Norevik, som legger til at hun og kollegaene har det veldig gøy på jobb.


I tillegg til konfirmasjoner tar de ofte i mot bryllup, middagsselskaper for Forsvaret og bursdagsfester for litt eldre jubilanter.


- Vi har flotte lokaler i Alvø også, hvor vi har mange grillkvelder og forskjellige arrangementer. Egentlig er det to forskjellige segmenter og opplegg på de to lokasjonene. I Kommandantboligen kjører vi litt mer gourmet, mens i Alvø er det litt mer løssluppent. På begge steder er det kjempefine områder utenfor. I den flotte hagen på Alvø har vi gjerne 30-, 40- og 50-årsdager og blåturer for firmaer. Og hagen til Kommandantboligen er én av to steder i Bergen som er vigslet grunn, så her har vi også mange vielser.


172017_1


Norevik forteller at all mat er hjemmelaget, fra brød til kaker og middager, og at de prøver å satse på lokal mat og tradisjonsmat. Flere av leverandørene er også lokale. Når det gjelder catering betjener de en stor andel bedriftskunder, og spesielt på dagtid. På kvelder og helger er det derimot mest privatpersoner. Alvøparken Selskapsservice AS dekker hele Bergen i tillegg til Askøy, Arna og Åsane.

Satser på lærlinger

Og like opptatt som hun er av god mat av høy kvalitet, er Norevik opptatt av å lære opp kommende generasjoner med kokker. Derfor har bedriften satset mye på lærlinger. De unge og lovende kommer fra Sotra videregående skole.


- Opplæring av lærlinger har vi brukt mye tid og krefter på, og det har vi også fått mye igjen for. Blant annet har vi vunnet Bergen Cup for lærlinger to år på rad, og det er veldig stas!


Det er så gøy å jobbe med lærlingene og se hvordan de utvikler seg. Og vi lærer mye av dem også - det synes vi er kjempeviktig, og det gjør at vi hele tiden må skjerpe oss og passe på, sier hun entusiastisk.


Et mål for det renommerte selskapsfirmaet i tiden fremover er å nå mer ut til bedriftskunder, både når det gjelder lunsj, kveldsarrangementer og møtevirksomhet. Norevik skryter av Kommandantboligens vakre omgivelser, som egner seg svært godt til firmamøter av alle slag. 


- Kommandantboligen er et helt fantastisk sted å ha møter. Her kan firmaene få god mat i fine lokaler, gjester kan gå turer og lufte seg i hagen, og det er gratis parkering med bare ti minutters kjøring fra sentrum!


- Den store styrken vår er at vi har kvalitet og hjemmelaget mat. Det er jevn kvalitet hele veien siden kokkene våre har vært her lenge. Men vi følger hele tiden med på trender, og er mye ute og reiser. Tilbakemeldingene vi får er veldig gode, og det er sjeldent vi har fått noe negativt. Selvfølgelig kan vi gjøre feil som alle andre, men responsen vi får er veldig bra, både når det gjelder mat og service. Og det setter vi stor pris på, avslutter Norevik.

Les mer...

2017-05-30 16.45

dynamicengineering2

Dynamic Engineering AS: Revolusjonerer oppdrettsnæringen med sitt Dynamic FishEye kontrollsystem

Artikkel
bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...

    Kontaktinformasjon

    hytte

    Utnytt din gamle hyttes potensiale

    Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

    article1

    Beste stedene å campe i Norge

    Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

    hellofresh

    Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

    For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

    Arkiv