privatmeglerenlillehammer2privatmeglerenlillehammer1privatmeglerenlillehammer3privatmeglerenlillehammer5privatmeglerenlillehammer4privatmeglerenlillehammer6privatmeglerenlillehammer7privatmeglerenlillehammer8privatmeglerenlillehammer9privatmeglerenlillehammer10

Gjør megling litt annerledes

PrivatMegleren Lillehammer, har stor tro på å gjøre megling litt annerledes. – Målet vårt er at kunden vi jobber med skal føle seg som den eneste, fastslår daglig leder og eiendomsmegler Pia M. Murland.

Daglig leder Pia M. Murland, har jobbet i PrivatMegleren Lillehammer i snart 15 år, og vitner om et svært godt arbeidsmiljø der trivselen er en stor og viktig del av suksessfaktoren.


– Vi er påpasselige på hvem vi tar inn for at de skal passe inn i gjengen her, og det vil jeg si vi har lyktes godt med, smiler eiendomsmegler Pål Thomas Trøseid ved PrivatMegleren Lillehammer.


Skiller seg ut
En annen svært viktig del av suksessfaktoren til PrivatMegleren-avdelingen på Lillehammer, er den sterke troen på å gjøre boligmegling litt annerledes. Dette er noe de bruker mye tid på og som gjør at de virkelig skiller seg ut i meglermarkedet.– Det er ikke bare innpakningen og profilen som er annerledes, men måten å jobbe med kunden på. Vi jobber likt med alle kunder, men målet vårt er at kunden vi jobber med skal føle seg som den eneste. Det er et veldig hårete mål, men ekstremt artig når man lykkes, konstaterer Pia med et smil.


I meglerbransjen finnes det nemlig ikke bare én måte å jobbe på, men etter PrivatMegleren Lillehammers erfaring, fungerer det bedre å jobbe tett på kunden istedenfor de utbredte og upersonlige gjør-det-selv-løsningene, der kunden knapt har kontakt med megleren under kjøps- eller salgsprosessen.


– Vi har lyst til å gå i helt motsatt retning og bruke enda mer tid per kunde, og legge mye mer arbeid i hvert salg. Vi tror at kompetansen vår er såpass verdifull at vi kan gjøre en forskjell og at kjøpesummen vil påvirkes nevneverdig av vår jobb, sier Pål Thomas.Pål Thomas og Pia mener det er viktig å ivareta kunden slik at kunden føler seg trygg gjennom hele prosessen.


– Det er ubehagelig for mange å gå inn i en salgsprosess, så vi vil gjøre den så behagelig og trygg så mulig ved at vi holder hånda til både kjøper og selger. Det er på en måte målet, understreker Pia.


– Det er det vi mener er riktig måte å drive eiendomsmegling på, og det er den måten som er morsom å jobbe på, fremholder Pål Thomas.


Bestemmer over seg selv
PrivatMegleren-kjeden er eid av Nordea, men de ulike avdelingene eier likevel sine egne kontorer. Det gir PrivatMegleren Lillehammer stor fleksibilitet i å velge sin egen retning og få bestemme over seg selv, samtidig som de nyter godene av å ha en sentral kjerneverdi, som en del av en kjede.


– PrivatMegleren har en beskrivelse på hvordan man bør – og skal – jobbe, for at kunden skal sitte igjen med mest verdi. Vi er heldige som har Privatmegler-produktet, da det er et konsept som skiller seg ut og som alltid ligger foran i utvikling, fastslår Pål Thomas.I forhold til lokale utfordringer, mener Pål Thomas og Pia at de stiller sterkt med fleksible løsninger i en uavhengig avdeling.


– Vi har et stort fritidsmarked rundt oss, og vi tar ofte i bruk digitale løsninger som er tilpasset den eiendommen vi selger. Vi har den innovative verktøykassen til Privatmegleren i ryggen og kan også gjøre lokale tilpasninger innenfor konseptet. Vi finner ut av det som fungerer best for kunden her hos oss, forteller Pia om fordelen ved å få bestemme over egen avdeling.


PrivatMegleren Lillehammer betjener områdene Lillehammer, der de i dag har en markedsandel på mellom 35 og 37 prosent, Gausdal, Øyer, nordre del av Ringsaker og litt mot Gjøvik. På fritidsboliger er Kvitfjell en veldig stor destinasjon, i tillegg til Hafjell, Skeikampen, Gålå, Sjusjøen og Nordseter.


– For vår del har det vært en suksessfaktor å satse på spesialisering. Vi har enkeltmeglere som driver med bare fritidsbolig, bare bolig og bare nybygg. Det er en kjempeverdi for kunden og en mye mer effektiv måte å jobbe på for megleren, forteller Pia.


Ingen 9-16-jobb
Fremtidsvisjonene til PrivatMegleren Lillehammer, er å fortsette den kontinuerlige ansettelsen av meglere – godt hjulpet av en god strategiplan som innebærer rekruttering av én ny megler for hvert år de neste fem årene.For å være en passende kandidat til en jobb som megler ved PrivatMegleren Lillehammer, bør du ha bein i nesa og like å være tilgjengelig utenfor tidsrammen 9-16.


– Å jobbe som megler er mer en lidenskap og livsstil, ikke bare en jobb, og det må man være ganske innstilt på når man går inn i denne bransjen. Du må yte service utover normal standard, og du må synes at det er morsomt, sier Pia.


Nå søker PrivatMegleren Lillehammer i tillegg en ny daglig leder, siden Pia snart går videre til en stilling som kjedesjef på drift og salg ved PrivatMegleren Oslo. Her finnes det med andre ord uante muligheter for en person med de rette kvalifikasjonene og som ønsker å strekke seg langt for kundene.


Selv synes Pål Thomas at det aller mest givende med jobben som megler ved PrivatMegleren Lillehammer, er å føle seg tilfreds med sin egen innsats når arbeidsdagen er slutt.


– Vi må ikke glemme det personlige, for det er tross alt det viktigste. At vi går hjem en kveld og føler at vi har gjort det lille ekstra; det er det som trigger oss og gjør at vi synes at jobben vår er gøy, avslutter Pål Thomas med et lunt smil.

Les mer...

2022-05-24 14.45

Shyer3

Øker sikkerhetsnivået med uproblematiske IT-tjenester

Artikkel Med en personlig vri på tradisjonelle IT-tjenester, skiller IT-leverandøren Shyer seg ut ved å tilby en effektiv brukeropplevelse – med IT-løsninger som ikke bare løser umiddelbare utfordringer for sine...
dotduozink5

Miljøvennlig overflatebehandling skaper stål som lever i det uendelige

Artikkel DOT DuoZink AS, har 40 års erfaring innen varmforzinking og industriell overflatebehandling. Den miljøbevisste zink-aktøren var blant de første i verden som kunne tilby miljøvennlig rustbeskyttelse med...
Til hjemmesiden

  Kontaktinformasjon

  • PRIVATMEGLEREN LILLEHAMMER
  • Mail
  • Hjemmeside
  • Facebook
  • Telefon:
   61 26 63 60
  • Adresse:
   Kirkegata 62, 2609 LILLEHAMMER
  93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

  Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

  Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

  vidaxl

  Fem måter å nyte mer tid utendørs

  Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

  hellofresh

  Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

  For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

  Arkiv