promont2promont1promont3promont4

Totalentreprenør på butikketableringer

Vi har besøkt Promont Byggmontering og lot oss imponere av hvordan de bistår Retail bransjen med etablering av butikker, Norge rundt.

I 25 år har de holdt til nede i Brobekkveien, Oslo, i ett pittoresk lagerlokale de har selv har pusset opp til kontor med en helt spesiell stemning.


Promont Byggmontering kombinerer kunnskap om prosjektledelse, økonomi og håndverk når de bistår Retail bransjen med etableringer av butikker landet rundt.


-Totalentreprenør på butikketablering, er en kort og grei beskrivelse på hva vi jobber med, sier Jonas Strøm, eier og daglig leder i Promont Byggmontering.- Enten man har behov for full bygg entreprise, med koordinering og prosjektstyring av samtlige oppgaver fra A til ferdig butikk, eller trenger dyktige håndverkere for montasje av innredning, bistår vi etablerere med bedre forutsetninger for å komme over målstreken med nøkkelferdig butikk, forteller Jonas.


- Vi har vært i bransjen i over 20 år, legger han til, og har siden oppstart levert over 400 nøkkelferdige butikker her til lands.


- Siden oppstart har vi nå etablert oss som en seriøs og profesjonell aktør i et marked hvor effektivitet, resultatkrav og tidsfrister preger hverdagen.


- Men, legger Jonas til, bak konkurransedyktige priser og førsteklasses løsninger står det alltid noen dyktige medarbeidere, og ikke minst dyktige samarbeidspartnere.


- Med så mange utførte prosjekter landet rundt har vi også etablert en stor portefølje med dyktige underentreprenører, hvilket igjen gjør at vi har kompetente samarbeidspartnere landet rundt for å utføre serviceoppdrag for våre kunder, forteller han.


- Videre har vi følgelig utviklet ett godt samarbeid med både ledelse og drift på alle kjøpesentrene hvor vi har bidratt med butikketableringer, noe som er en stor fordel når vi sammen med våre kunder skal prosjektere etableringer Norge rundt.- Vi har dyktige medarbeidere med stor kompetanse innen prosjektledelse, økonomi og håndverk, som alle tar ansvar fra start til sluttføring av prosjekter, presiserer Jonas.


- Og, vi er alltid ute etter flere dyktige medarbeidere i firmaet, så vi tar gjerne imot søknader, skyter han raskt inn.


Promont Byggmontering har både internasjonale og nasjonale aktører i sin portefølje.


- Vi overleverte nylig butikk nummer 51 for Rituals Cosmetics, forteller Jonas, og legger til at Promont Byggmontering har vært med som totalentreprenør siden de første butikkene ble etablert i Norge.


Rituals-butikk på Jekta Storsenter i Tromsø.


- Ja, det blir mye reising, smiler Jonas. Har tenkt litt på det, og kommet frem til at både jeg og våre medarbeidere faktisk har vært i de fleste byene i Norge. Mange ganger!


Promont Byggmontering arbeider etter en filosofi som er å identifisere og eliminere alle faktorer som ikke skaper verdier for kunden. Filosofien er å skape en arbeidskultur som jevner ut arbeidsbelastningen, standardiserer arbeidet og minsker sløseri.


- Dette vet vi gir de beste resultatene, poengterer Jonas og legger til at filosofien han refererer til kalles The Lean Way.


Vi må ikke glemme å legge til at Promont Byggmontering også er etablert i Sverige, hvor selskapet også bistår flere av de samme aktørene som etablerer seg i her til lands.


Når vi nå til slutt spør Jonas Strøm hvor veien går videre, svarer han, etter en liten tenkepause.


- Ja hva skal jeg si? Det må vel være at vi skal utvikle oss sammen med kundene våre og fortsatt være den seriøse aktøren i den bransjen vi er kjent i.

Les mer...

2023-01-01 15.00

forefence10

Utviklet og produsert i Norge: Enormt potensiale for norskprodusert glassrekkverk

Artikkel Glassrekkverket Forefence, er designet og produsert i Norge. Bak designrettighetene sitter en dedikert duo som har utviklet et solid rekkverk som ivaretar de strengeste sikkerhetskravene i markedet. –...
finedesign3

Norges største hagemøbelspesialist satser nå også på proffmarkedet

Artikkel Fine Design er en annerledes hagemøbelleverandør som har spesialisert seg på unike design hagemøbler av god kvalitet siden 2006. Nå skal de satse på proffmarkedet. – Proffkundene får veldig mye for pengene,...
Til hjemmesiden

  Kontaktinformasjon

  • PROMONT BYGGMONTERING AS | PROMONT BYGGMONTERING AB
  • Mail
  • Hjemmeside
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Mail (Sverige)
  • Telefon:
   450 00 111, +46 760 188985 (Sverige)
  • Adresse:
   Brobekkveien 108, 0582 OSLO
   Sverige: Götetorpsvägen 89, 663 40 HAMMARÖ
  vidaxl

  Fem måter å nyte mer tid utendørs

  Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

  compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

  Farvel til tradisjonell leksehjelp?

  Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

  hellofresh

  Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

  For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

  Arkiv