promont2promont1promont3promont4

Totalentreprenør på butikketableringer

Vi har besøkt Promont Byggmontering og lot oss imponere av hvordan de bistår Retail bransjen med etablering av butikker, Norge rundt.

I 25 år har de holdt til nede i Brobekkveien, Oslo, i ett pittoresk lagerlokale de har selv har pusset opp til kontor med en helt spesiell stemning.


Promont Byggmontering kombinerer kunnskap om prosjektledelse, økonomi og håndverk når de bistår Retail bransjen med etableringer av butikker landet rundt.


-Totalentreprenør på butikketablering, er en kort og grei beskrivelse på hva vi jobber med, sier Jonas Strøm, eier og daglig leder i Promont Byggmontering.



- Enten man har behov for full bygg entreprise, med koordinering og prosjektstyring av samtlige oppgaver fra A til ferdig butikk, eller trenger dyktige håndverkere for montasje av innredning, bistår vi etablerere med bedre forutsetninger for å komme over målstreken med nøkkelferdig butikk, forteller Jonas.


- Vi har vært i bransjen i over 20 år, legger han til, og har siden oppstart levert over 400 nøkkelferdige butikker her til lands.


- Siden oppstart har vi nå etablert oss som en seriøs og profesjonell aktør i et marked hvor effektivitet, resultatkrav og tidsfrister preger hverdagen.


- Men, legger Jonas til, bak konkurransedyktige priser og førsteklasses løsninger står det alltid noen dyktige medarbeidere, og ikke minst dyktige samarbeidspartnere.


- Med så mange utførte prosjekter landet rundt har vi også etablert en stor portefølje med dyktige underentreprenører, hvilket igjen gjør at vi har kompetente samarbeidspartnere landet rundt for å utføre serviceoppdrag for våre kunder, forteller han.


- Videre har vi følgelig utviklet ett godt samarbeid med både ledelse og drift på alle kjøpesentrene hvor vi har bidratt med butikketableringer, noe som er en stor fordel når vi sammen med våre kunder skal prosjektere etableringer Norge rundt.



- Vi har dyktige medarbeidere med stor kompetanse innen prosjektledelse, økonomi og håndverk, som alle tar ansvar fra start til sluttføring av prosjekter, presiserer Jonas.


- Og, vi er alltid ute etter flere dyktige medarbeidere i firmaet, så vi tar gjerne imot søknader, skyter han raskt inn.


Promont Byggmontering har både internasjonale og nasjonale aktører i sin portefølje.


- Vi overleverte nylig butikk nummer 51 for Rituals Cosmetics, forteller Jonas, og legger til at Promont Byggmontering har vært med som totalentreprenør siden de første butikkene ble etablert i Norge.


Rituals-butikk på Jekta Storsenter i Tromsø.


- Ja, det blir mye reising, smiler Jonas. Har tenkt litt på det, og kommet frem til at både jeg og våre medarbeidere faktisk har vært i de fleste byene i Norge. Mange ganger!


Promont Byggmontering arbeider etter en filosofi som er å identifisere og eliminere alle faktorer som ikke skaper verdier for kunden. Filosofien er å skape en arbeidskultur som jevner ut arbeidsbelastningen, standardiserer arbeidet og minsker sløseri.


- Dette vet vi gir de beste resultatene, poengterer Jonas og legger til at filosofien han refererer til kalles The Lean Way.


Vi må ikke glemme å legge til at Promont Byggmontering også er etablert i Sverige, hvor selskapet også bistår flere av de samme aktørene som etablerer seg i her til lands.


Når vi nå til slutt spør Jonas Strøm hvor veien går videre, svarer han, etter en liten tenkepause.


- Ja hva skal jeg si? Det må vel være at vi skal utvikle oss sammen med kundene våre og fortsatt være den seriøse aktøren i den bransjen vi er kjent i.

Les mer...

2023-01-01 15.00

bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...
wimpel1

Effektivt produkt eliminerer kaldtrekk fra vinduer

Artikkel Wimpel er forhandler for Eltra AS - en varmelistprodusent som har utviklet kompakte varmelister som effektivt tar kaldraset fra vinduer i næringsbygg og private boliger. – Varmelistene stopper kaldraset...
Til hjemmesiden

    Kontaktinformasjon

    • PROMONT BYGGMONTERING AS | PROMONT BYGGMONTERING AB
    • Mail
    • Hjemmeside
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Mail (Sverige)
    • Telefon:
      450 00 111, +46 760 188985 (Sverige)
    • Adresse:
      Brobekkveien 108, 0582 OSLO
      Sverige: Götetorpsvägen 89, 663 40 HAMMARÖ
    article1

    Beste stedene å campe i Norge

    Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

    national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

    Å jobbe som vikar

    Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

    hellofresh

    Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

    For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

    Arkiv