194025w4194025w1194025w2194025w3194025w5

Lavere, breiere og tøffere - slik er den nye helelektriske Peugeot 208

Den nye helelektriske Peugeot 208 kan skimte med konkurransedyktig rekkevidde, hurtiglading og fantastisk teknologi. Allerede nå kan du sikre deg den splitter nye el-bilen hos Bertel O. Steen Telemark.

– Den kommer til å være en av de mest teknologiske bilene vi har i dag, og har en fantastisk rekkevidde. I tillegg vil teknologien som følger med tilfredsstille de aller fleste som ønsker ny bil. Nødbremsesystem, cruisekontroll, skiltgjenkjenning og filskiftevarsling for å nevne noe, sier Steffen Englestad Sørlie, tydelig stolt over den kommende el-bilen.


Steffen har jobbet hos Bertel O. Steen siden 2013,  og ble for tre år siden merkeansvarlig for Peugeot-merket. Han gleder seg til den nye el-bilen kommer i januar. 


– Designet er veldig stilig! Det er ikke tvil om at dette kommer til å bli en av de viktigste modellene vi har fremover, sier Steffen.



Perfekt pendlerbil
Med Peugeot 208 kan man i teorien kjøretur retur Skien-Oslo. Med en rekkevidde på 34 mil konkurrerer den med de mest kjente el-bilene som allerede er på markedet. 


– Faktorer som hastighet og vekt spiller så klart inn, men den vil absolutt komme godt inn i markedet som en pendlerbil. I tillegg til god rekkevidde kan man unngå potensielt store kostnader med bom og bensin. Jeg tror også den kommer til å bli veldig populær som bil nummer to, sier han.


Trygt og godt kjøp

Peugeot 208 er ikke den eneste helelektriske bilen Bertel O. Steen Telemark kan skimte med til nyåret. Også Peugeot 2008 er ventet i begynnelsen av 2020, samt hybridene 3008 og 508.


Bertel O Steen åpnet dørene i Skien allerede på midten av 70-tallet, og har siden den gang opparbeidet seg et godt rykte og en stor kundekrets i fylket. Steffen forteller at det skal føles trygt og godt å kjøpe bil hos dem.


– Det er viktig for oss å pleie alle kundene vi har, selv i en hektisk hverdag. Salget slutter ikke i det kunden går ut av døra, vi har god dialog med kunden også etter kjøpet, forteller Steffen.


Vekker følelser
Peugeot 208 starter på 255 900 kroner. Steffen forteller at de har møtt stor interesse for bilen, med nesten daglige henvendelser om den. Bilen er allerede klar for bestilling, og Bertel O. Steen Telemark begynner leveringen i januar. Et tosifret antall personer har allerede bestilt bilen. 


– Dette er en veldig fin pris. Her får du mye bil for pengene! Peugeot 208 har et design som vekker følelser hos folk, og det gjør den spesiell, avslutter han.


Les mer...

2019-12-01 16.00

mestertak2

Best på fremdrift: Denne taktekkerbedriften får til det umulige

Artikkel Mestertak AS er stolt av å være ditt foretrukne taktekkerfirma som betjener både bedrifter og private.
anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.
Hjemmeside

    Kontaktinformasjon

    national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

    Å jobbe som vikar

    Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

    sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

    Digitale møter: Tips for nybegynnere

    Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

    vidaxl

    Fem måter å nyte mer tid utendørs

    Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

    Arkiv