Er din byggmester lojal?

Byggmester Arild Haukland AS setter sin ære i å være lojal mot kundene. Resultatet blir flotte hus og hytter av høy kvalitet - og fornøyde smil over hele Lund kommune.

– Vi kan ta oss av alt i en byggeprosess; fra å tegne huset til å ordne alle søknader og skaffe forskjellige underentreprenører. Det er fornøyde kunder vi lever av, forteller Runar Haukland.


Faren Arild er daglig leder og startet i sin tid firmaet. Runar vokste opp i beina på opphavet, og var ekspert på å bygge garasjer allerede i tidlig tenårene. I dag eier de to 50 prosent hver av Byggmester Arild Haukland AS.


181004sd


Per i dag er de fem ansatte, men Arild startet opp alene. Den gang gikk det mest i renoveringer og småjobber som bygging av garasjer og utskifting av vinduer. Etter at Runar kom med, har de beveget seg mer mot eneboliger og hytter. Renoveringer blir det også mye av.


– Jeg vil si at vi er veldig lojale mot kundene. Vi gjør vårt beste for at de skal få det greiest mulig. I tillegg legger vi til rette for at de kan gjøre ting selv om de ønsker, og slik få det billigst mulig.


Nylig ferdigstilte de en større enebolig over to plan med garasje på Ueland. Byggmester Arild Haukland AS stod for både tegninger og utføring, etter innspill fra kunden. De siste årene har de også bygd flere hus på Moi.


181004dspsåd


– For oss har 2017 vært bra, med veldig mye arbeid. I grunn har vi fullt opp med jobb hele året, det er ikke særlig sesongbasert for vår del. Jeg ser lyst på tiden fremover, og regner med at jeg kommer til å ta over firmaet mer og mer.


Kundebasen består for det meste av private, men de går ikke av veien for å betjene næringslivskunder heller. Haukland og co. er også fleksible med tanke på det geografiske nedslagsfeltet, og har hatt oppdrag i både Mandal og Hægebostad. De fleste kundene holder dog til i Dalane, Egersund og Flekkefjord.


181004


– Det kommer stadig noe nytt, så det er godt å holde seg oppdatert. Selv ble jeg ferdig med mesterpapirene i sommer. Jeg jobbet fulltid og tok utdanningen over to år på kveldstid.


Staben til byggmesterfirmaet består av unge folk, og Haukland forteller at de utfyller hverandre veldig bra. Han er opptatt av trivsel, noe som viser seg i null sykefravær. Det er viktig å skape trivsel og gi medarbeiderne utfordringer og ansvar, for det vokser de på, avslutter han.

Les mer...

2017-12-13 10.15

safeline4

Smart teknologi gjør dette til framtidens heis

Artikkel SafeLine har levert heisalarmsystemer siden 90-tallet, og er en stor aktør i Europa med over 350 000 installasjoner. Nå lanseres SafeLine LYRA – enheten som digitaliserer heistrafikken, forutser vedlikehold...
ttbygg3

Derfor bør du unne deg en snekker

Artikkel Totalentreprenøren T&T Bygg AS, tilbyr et bredt spekter av oppussingstjenester for bolig og næring i Vestfold.

Kontaktinformasjon

  • Byggmester Arild Haukland AS
  • E-post
  • Facebook
  • Telefon:
    (+47) 975 03 398
  • Adresse:
    Skei 24, 4460 Moi
hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

Arkiv