183087183087hj183087fgh183087j183087h183087k

Et godt arbeidsmiljø påvirker kundene mer enn man tror

Når de ansatte har det hyggelig sammen på jobb, merkes det på kundene. Hos Funnemark Larvik er trivselen blant de ansatte så stor at kundene ikke vil gå derfra!

Funnemark Larvik er én av totalt seks Funnemark Toyota-forhandlere. Helt siden Toyota ble introdusert for Norge, har Toyotabiler vært lett tilgjengelig i Larvik. Som en stor aktør i bilbransjen, startet det familieeide selskapet Funnemark sitt salg av Toyota-biler tidlig på 70-tallet. 


En viktig faktor i Funnemark er at kunden alltid står i fokus, men hos Funnemark Larvik tar de kundebehandling til nye høyder. Ole Johnny Christiansen, selger og daglig leder i Funnemark Larvik, forteller ivrig:


– Her er kunden i fokus. Vi har et godt humør og et godt samhold, og det merker våre kunder, fastslår han.


Opptatt av det personlige
Funnemark Larvik har i flere år både blitt nominert og vunnet priser fra Toyota, på bakgrunn av kundetilfredshet og positive tilbakemeldinger fra kundene.


– Jeg er veldig opptatt av det personlige. Jeg har jobbet her i 20 år og har bestandig hatt en serviceinnstilling der jeg tenker på dem som kommer inn hit. Jeg behandler dem som man selv ønsker å bli møtt og behandla som kunde. Vi hilser og gir dem et smil.


– Vi har alltid et smil på lur! Vi er virkelig en kjempegjeng - og det merker kunden, smiler Christiansen.


183087hj


Håndverkerbilene som selger best
Fra personlig kundebehandling til et godt utvalg av biler, skal det understrekes at det både er private og næringskunder som dukker opp hos Funnemark Larvik for en hyggelig bilprat og den nyeste oppdateringen på bilfronten. Blant håndverkere og entreprenører er det særlig de tre modellene Hilux, Landcruiser og Proace, som selger best.


– Vi har i alle år hatt en god gammel traver: Hiace. Den mista vi i 2012, men fikk en ny Proace i 2016. Denne gav oss et løft igjen på varebil. Den var savna, så der har vi fått en flott varebil igjen i tre forskjellige størrelser, som har truffet bra sammen med Hilux og Landcruiser i varebilsegmentet.


Etter at Proace fikk et solid ansiktsløft, ble den svært godt mottatt med sitt nye og moderne utseende. Funnestad Larvik leverte faktisk ganske nylig hele 12 biler til Ferdstad Elektro i Larvik, som har vært en trofast kunde hos dem i mange år. Håndverkerfirmaer som velger å kjøpe varebiler fra Funnemark Larvik, setter generelt stor pris på den gode kundebehandlingen de får.


– Det finnes mange bra biler på markedet, men vi skal være her også etter at bilen er solgt. Og er det noe, så har vi et serviceapparat og et ettermarked som fungerer og som tar ting på alvor. Vi skjønner at næringsmarkedet er avhengig av biler, og vi gjør det vi kan.


183087j


Mye å glede seg til i 2019
Med en løsningsorientert tankegang, løser teamet hos Funnemark Larvik det meste, og er ifølge mange håndverkere helt unike på kundebehandling. Christiansen forteller at han blir skikkelig stolt av sine ansatte og den gode jobben de gjør når han får meldinger fra fornøyde kunder.

En håndverker eller entreprenør er avhengig av at bilene går, og trenger en forutsigbar bil – gjerne med personbilkomfort. Det - og mer til, finner du i varebilsegmentet til Toyota.


– Hiluxen går faktisk som personbil i Europa i forhold til avgifter. Det hadde vært midt i blinken her i Norge, sier Christiansen med et smil på lur.

Han forteller videre om Toyotas spennende planer for fremtiden, og det blir mye å glede seg til i året som kommer. Etter at bestselgeren RAV kom i 2013, fikk den en ny facelift i 2016. Den skal etter planen bli oppdatert og forbedret til neste år.


– Vi vet at det er rett på trappene at vi får en ny RAV og ny Auris i 2019 - to bestselgere i helt ny drakt! C-HR ble også kjempegodt mottatt, den ligger faktisk på topp av våre modeller i år, sammen med RAV og Yaris, avslører daglig leder.


183087k

Les mer...

2018-06-28 15.15

safeline4

Smart teknologi gjør dette til framtidens heis

Artikkel SafeLine har levert heisalarmsystemer siden 90-tallet, og er en stor aktør i Europa med over 350 000 installasjoner. Nå lanseres SafeLine LYRA – enheten som digitaliserer heistrafikken, forutser vedlikehold...
dynamicengineering2

Dynamic Engineering AS: Revolusjonerer oppdrettsnæringen med sitt Dynamic FishEye kontrollsystem

Artikkel

    Kontaktinformasjon

    compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

    Farvel til tradisjonell leksehjelp?

    Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

    sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

    Digitale møter: Tips for nybegynnere

    Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

    hytte

    Utnytt din gamle hyttes potensiale

    Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

    Arkiv