211001w1211001w2211001w2211001W3211001W4211001W5

Perfeksjon betyr alt for Artur Musialowski

Polsk Rask Bygg, jobber raskt og effektivt – med perfeksjon til fingerspissene og et hjerte som banker for å levere god kvalitet.

Det er lite som avslører at Artur Musialowski kom til Norge for bare 13 år siden. Han snakker upåklagelig bra norsk – og endatil med en sørlandsdialekt. Da han kom til Norge, jobbet han først for en norsk snekker, og ble med tiden stadig mer klar for å starte for seg selv. Artur lærte seg norsk og tok svennebrev i tømring. Etter hvert som han tjente penger og fikk flere og flere oppdrag, kunne han kjøpe inn eget verktøy og firmabil. I dag er han en fagperson som mange i nærmiljøet kjenner til og stoler på.



– I begynnelsen var det vanskelig å starte opp firmaet, da jeg møtte på en del utfordringer i forhold til norsk byråkrati og mye lovverk å gjøre seg kjent med. Det gikk likevel raskt oppover. Anbefalingene ble stadig flere, deriblant av en dyktig proffselger og lagersjef i kommunen som hjalp meg langt på vei. De så at jeg var flink – ellers hadde de ikke anbefalt meg. Min svoger har også vært en god støtte som hjalp meg bygge opp firmaet helt fra starten. Jeg er veldig takknemlig for alle som har hjulpet meg. Jeg ville ikke vært der jeg er i dag uten dem, sier en ydmyk Artur.


Raskt og profesjonelt utført
Flere i familien til Artur er engasjert i bedriften, og i dag teller Polsk Rask Bygg fem ansatte. Artur avslører likevel at han ikke er spesielt glad i kontorarbeid, og derfor heller ikke har ønsket å forstørre firmaet i noe særlig større grad heller, da dette krever mye mer administrative oppgaver og mindre tid til å være direkte ute i feltet.  



Én av styrkene til Polsk Rask Bygg, ligger godt synlig i navnet.


– En av de første kundene mine sa at vi er så raske at de syntes jeg burde ha det i firmanavnet, smiler han. 


Bransjemagasinets utsendte har faktisk selv benyttet seg av Arturs tjenester en gang, og kan fint skrive under på at jobben blir raskt og profesjonelt utført.


– Kundene kommer til meg. Jeg har aldri brukt reklame, det har bare vært anbefalinger som har spredt seg, forteller han.


Ikke redd for en utfordring
Artur utfører snekkeroppdrag av de ymse slag, alt fra oppussing og bygging av tak, til garasjer, hagestuer og hus - nybygg, rehabilitering og tilbygg. Hans personlige favoritt er derimot rehabilitering og tilbygg.



– Jeg syns det er fint å gi liv i gamle ting. På nybygg vet du alltid hvordan det kommer til å bli, men med tilbygg blir det litt mer «wow-effekt». Når folk ser hvordan det blir til slutt og sier «wow, det er helt fantastisk», sier Artur entusiastisk og smiler varmt.


Det er altså ingen hemmelighet at han foretrekker oppdrag som innebærer en utfordring. 


– Når andre sier at det ikke går, så sier jeg alltid at det går! Det er bare å tenke litt og finne en løsning, fastslår han muntert.


Perfeksjon i høysetet
Polsk Rask Bygg får flest henvendelser i Farsund kommune og Lista-regionen, men kan også ta oppdrag utenfor disse grensene. Artur setter sin stolthet i absolutt perfeksjon.


– Det viktigste er at kunden blir fornøyd. Du kan gjøre hundre jobber perfekt, men folk snakker gjerne om den ene jobben som ikke ble perfekt, avslutter han.



Les mer...

2021-01-06 09.00

newtracksny6

Realiser gründerdrømmen med produktutvikling som imponerer investorer

Artikkel NewTracks AS, hjelper bedrifter og personer med å realisere et produkt – fra idé til serieproduksjon, og kan levere et presentabelt produkt med strøken emballasje.
bildetilartikkel1

Veien til drømmekarrieren

Artikkel Naviger jungelen av muligheter med en karriereprøve.

    Kontaktinformasjon

    • POLSK RASK BYGG AS
    • E-post
    • Telefon:
      93 87 63 57
    • Adresse:
      Mathias Skeibroks vei 50, 4560 Vanse
    sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

    Digitale møter: Tips for nybegynnere

    Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

    compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

    Farvel til tradisjonell leksehjelp?

    Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

    vidaxl

    Fem måter å nyte mer tid utendørs

    Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

    Arkiv