toyotaostfold6toyotaostfold7toyotaostfold1toyotaostfold2toyotaostfold3toyotaostfold4toyotaostfold5toyotaostfold10toyotaostfold9

Bilmerket med den lengste levetiden

– Det skal lønne seg å velge Toyota, uttrykker administrerende direktør ved Toyota Østfold, Stian Gander.

For deg som ønsker å kjøpe bil, og for deg som allerede kjører ny eller brukt Toyota, kan Toyota tilby en helt spesiell garantiordning – Toyota Relax.


– Det er et bekymringsfritt bilhold, enkelt og forutsigbart, noe som er viktig for oss, uttrykker administrerende direktør ved Toyota Østfold, Stian Gander, og mener at Toyota Relax er en av markedets beste garantiordninger.



Toyota Østfold har vært gjennom en stor organisasjonsendring det siste året, tidligere under navnet Toyota Østfold & Follo. I tillegg til at Toyota Østfold nå har kjøpt opp Toyota Fredrikstad har Toyota Follo blitt implementert i Toyota Oslo. I dag har den nytilsatte administrerende direktøren Stian Gander, ansvaret for tre avdelinger under navnet Toyota Østfold; Fredrikstad, Sarpsborg og Moss.


En stor seier for miljøet
Selv har Stian Gander jobbet hele sitt liv i bilbransjen, og kom fra et konkurrerende bilmerke da han ble administrerende direktør i Toyota Østfold den 1. januar 2023.


– Alt er litt annerledes her, men det er en yrkesstolthet og tradisjon som er veldig spennende. Det er moro at Toyota Østfold år etter år har blitt kåret til de beste på kundeservice, og jeg synes det er imponerende hvordan de får til et så bra resultater til enhver tid, forteller Stian om hva som lokket ham til Toyota.


At Toyota lenge har hatt et overordnet fokus på miljø, var en annen faktor som bragte Stian over til Toyota.


– Klarer Toyota å få en bil til å leve så lenge, er det en stor seier for miljøet, sier Stian og fortsetter, Toyota var de første som begynte med hybrid, og de hadde en veldig velutviklet teknologi i mange år før andre merker hadde begynt å tenke på det. I tillegg har bilene et så langt livsløp at det påvirker det grønne skiftet på den måten at man slipper å kjøpe nytt hele tiden. Det største avtrykket er når bilene lages; ikke selve bruken, konstaterer han.



Utmerkende hybridteknologi 
Toyotas helelektriske bZ4X ble, i forbindelse med Norgespremieren i fjor, hyllet for å ha alt en nordmann kan behage; firehjulstrekk og god plass – eller med andre ord, den perfekte norske bilen. Hos Toyota Østfold har Toyota bZ4X gjort stor suksess, og Stian synes det er gøy at bilene nå endelig rulles ut på veiene.


– Alle synes det er en fantastisk bil å kjøre, og det er en veldig fin bil i en perfekt «hyttebil»-størrelse, smiler han.


For Toyota er det hybridbiler som preger modellporteføljen, og med bestselgeren RAV4, kan man uten problem kjøre 7-8 mil på strøm per lading. Med hybridteknologi slipper man rett og slett unna rekkeviddeangsten, som ellers kan være et hinder fra å reise ut på langtur med elbilen.


– Skal elbil være et godt alternativ i dag, er man avhengig av muligheter til hjemme-lading. Det er mange som ikke har mulighet til å lade hjemme eller bor der det ikke finnes infrastruktur til det, og da er hybrid et veldig godt alternativ, konstaterer Stian.


Fjoråret hos Toyota Østfold var preget av lanseringen av den nye Yaris Cross. Det er heller ikke helt uten grunn av den kalles for en folkelig bil i en perfekt størrelse.



– Den fungerer knallbra og har blitt tatt veldig godt imot! Den har en fantastisk fin komfort, og er fortsatt kjempepopulær, fastslår Stian.


Nå om dagen er det derimot firehjulstrekkeren Corolla Cross som er den store nyheten, og til tross for at den ganske nylig ble lansert, har Toyota Østfold solgt en god del biler allerede.


– Corolla Cross har blitt et fint tilskudd. Det er en moderne og fin bil med masse valgmuligheter. Den har fått fine kvalitetsvalg på interiøret, og en fin utforming med moderne skjermer; en ny «Norgesbil», konstaterer Stian med glimt i øyet.



Lang levetid med god garantiordning
Toyota kan dessuten tilby en helt unik garantiordning for sine nybilkunder, som ingen andre bilmerker kan matche. Med Toyota Relax, får nybil- og bruktbil kjøperen en garanti på inntil 10 år, og de garanterer dessuten 70 prosent av batteriets originale kapasitet etter åtte år.


– Vi har biler som er opptil 10-15 år gamle her på merkeverkstedet, og det tror jeg alle konkurrentene våre misunner oss, ler Stian.


– Så lenge man følger servicene på merkeverkstedet, har bilene en superlang garantiordning, og det er ingen andre merker som kan skilte med det samme. Det er lite bekymringer, det bare ruller og går, fortsetter han.


Stian fremholder at Toyota og Toyota Østfold også stiller med sterke kort når det kommer til yrkesbil- og bruktbilkundene, som kan nyte godene av et godt apparat og et verksted som tar kundene imot på en eksepsjonelt god måte.



– Det skal være en fin opplevelse å komme til oss, og vi leverer en garanti som er helt enestående. Uavhengig av om det er en nybil- eller bruktbil kunde, så er det en av de største investeringene som man gjør i livet. Da er det klart at jo bedre opplevelse vi får det til å bli, jo større er sjansen for at kunden ønsker å bruke oss videre, understreker Stian avslutningsvis.

Les mer...

2023-04-01 08.15

mestertak2

Best på fremdrift: Denne taktekkerbedriften får til det umulige

Artikkel Mestertak AS er stolt av å være ditt foretrukne taktekkerfirma som betjener både bedrifter og private.
preftek4

Konkurransedyktig prefabrikkeringsaktør leverer effektive løsninger til offentlige bygg

Artikkel Preftek AS, er Norges ledende leverandør av prefabrikkerte løsninger for energisentraler og rørtekniske rom – skreddersydde løsninger og produkter av høy kvalitet for kunder med ulike behov. – Det er...
Til hjemmesiden

    Kontaktinformasjon

    article1

    Beste stedene å campe i Norge

    Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

    hytte

    Utnytt din gamle hyttes potensiale

    Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

    vidaxl

    Fem måter å nyte mer tid utendørs

    Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

    Arkiv