184014n184014sw184014184014d184014ffffff184014fghjk184014g184014h184014pp184014rsåpeoif

Larviks lokale elektrikerbutikk gjør alt for sine kunder

Sommerfelt Elektro i Larvik, er både en butikk, møteplass og et servicesenter – og det har de vært i over 65 år. Hos dem er alle kunder like viktig.

For Sommerfelt Elektro har det siden oppstarten i 1949 vært svært viktig å være en genuin, lokal butikk. Foruten å være en butikk og installatør, er de samtidig en møteplass der kompetente ansatte med elektrikerbakgrunn er på plass for å gi gode råd til sine kunder. 


–Dette er en butikk der du kan komme inn å få prate med noen. Du kan komme hit og bestille en jobb, for eksempel installasjon. Du trenger ikke gå gjennom et kontor, vår bedrift skal være en god faghandel som skal yte den beste service til alle våre kunder og dette skal være vårt konkurransefortrinn, forteller Roald Martin Gjone i Sommerfelt Elektro AS. 


Som én av de eldste håndverkerbedriftene i Larvik, består Sommerfelt Elektro av en elektroavdeling som formidler ulike elektrikertjenester. De har også en helt egen butikk tilknyttet Euronics-kjeden, der du finner hvitevarer, varmepumper og elektriske artikler. 


184014ffffff


Gjone overtok selskapet i 2011, og han har fortsatt i samme ånd som forgjengerne. Alle kunder er like mye verdt hos Sommerfelt Elektro, og som Gjone selv sier: de gjør alt fra å bytte benkearmatur for dama i gata, til store industribygg.


Gjone og hans kollega viser oss et diplom som viser null feil. Dette var et stort prosjekt de gjorde for Larvik kommune med bygging av nye omsorgsboliger i Tjølling. Kommunen ble strålende fornøyd med jobben. Som en fremoverlent elektrikerbedrift tilbyr de selvsagt smarte løsninger, og de ser en økende etterspørsel etter løsninger som kan forenkle hverdagen for folk, ikke minst i omsorgsbransjen.


–Omsorgsboliger skal være tilrettelagt for at folk kan bo der, selv om de er pleietrengende. De skal kunne klare seg selv så langt det lar seg gjøre. Det meste av boligens utstyr skal derfor kunne styres fra et nettbrett, som for eksempel det å åpne dører, vinduer, styre lys, TV, senger og kommunisere med pleierne. 


–Man må alltid være sulten på utviklingen som kommer. De beste i klassen klarer seg alltid, og vi må være en av dem.

Vi spør om de gjør noe spesielt for å få så gode skussmål fra sine kunder. Da svarer Gjone uten å tvile:


–Det er å være 100% gode i alt det vi gjør, rett og slett! Å ha i ryggmargen hele tiden at det vi gjør, det skal vi være stolte av. Vi er ekstremt opptatt av at vi skal ha fornøyde kunder, avslutter han med et smil.


184014d


Les mer...

2018-08-06 10.00

preftek4

Konkurransedyktig prefabrikkeringsaktør leverer effektive løsninger til offentlige bygg

Artikkel Preftek AS, er Norges ledende leverandør av prefabrikkerte løsninger for energisentraler og rørtekniske rom – skreddersydde løsninger og produkter av høy kvalitet for kunder med ulike behov. – Det er...
dynamicengineering2

Dynamic Engineering AS: Revolusjonerer oppdrettsnæringen med sitt Dynamic FishEye kontrollsystem

Artikkel

    Kontaktinformasjon

    vidaxl

    Fem måter å nyte mer tid utendørs

    Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

    hellofresh

    Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

    For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

    compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

    Farvel til tradisjonell leksehjelp?

    Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

    Arkiv