bilstudio_8bilstudio_1bilstudio_2bilstudio_3bilstudio_7bilstudio_6bilstudio_5bilstudio_4bilstudio_9bilstudio_11bilstudio10

Nytt konsept gjør at du får solgt bilen din raskere

Nyåpnede Bilstudio AS i Skien, hjelper deg med å få bedre betalt for bilen din ved en grundig innvendig rengjøring. I tillegg tar man profesjonelle bilder av den nyoppussede bilen din.

Bilstudio AS´s dedikerte team gjør din bil like fin som ny innvendig. Enten du vil gjøre bilen strøken før et bilsalg, etter at du har kjøpt en bruktbil, eller når du vil få bort klissete godteri, hundehår og ungenes søl som tenderer å legge seg som et uhyggelig teppe utover bilens interiør – Bilstudios unike konsept kan få selv den skitneste bilen til å se flunkende ny ut! Daglig leder, grafisk designer og prosjektleder, er bare noen av Andreea Cristina Anastasius stillingstitler i den nystartede Skiensbedriften. Det var hun som kom på prosjektideen og som tok initiativet til å starte opp Bilstudio – med god hjelp og støtte fra venner og familie, som også er med i teamet. 


Sjokkerte kunder 
– Jeg jobbet med dette da jeg bodde i Romania, så jeg visste allerede om det derfra. Alt startet med min forlovede Jan Rune, som tok over bilfirmaet dinbruktbil.no i Porsgrunn. Han er en person som er veldig opptatt av innvendig bilpleie og vil at alt skal se perfekt ut. Han likte ikke de tjenestene han hadde prøvd, og følte han mistet verdifull tid hver gang en bil skulle selges. Da spurte han meg plutselig en dag om jeg ikke hadde jobbet med dette før i Romania, og lurte på om jeg kunne hjelpe ham med å lære opp noen, forteller Andreea om hvordan det hele startet.  


– Kundene ble sjokkert over at kvaliteten var så bra! Om noen prøvde å forhandle på prisen, så lyktes de ikke med det siden kjæresten min kunne be dem om å ta en titt inni bilen, og da sa de at «wow, den er jo helt ny!», sier Andreea og ler. «Prøvetiden» med innvendig bilpleie ved dinbruktbil.no gikk med andre ord utrolig bra, og alle i Andreeas nærhet sa at hun burde starte eget firma. Hun startet firmaprosessen i mai, men Bilstudio AS åpnet offisielt i november, i et område som kryr av bilrelaterte firmaer og instanser. Her på Nenset i Skien, har de blant annet NAF som nærmeste nabo, og Statens Veivesen som ligger rett i nærheten.  


Helhetlig konsept 
Andreea forteller i korte drag hvordan konseptet til Bilstudio virker: 


– Vi vil tilby topp kvalitet og hovedsakelig fokusere på bilder av bilens interiør. Om du vil selge bilen din, så kan vi faktisk hjelpe deg med å få bedre betalt for bilen din ved å få den til å se finere ut på innsiden, og ta profesjonelle bilder. Vi håper at vi snart skal bli store i sosiale medier slik at vi også kan hjelpe deg med å annonsere bilen din – det er hovedmålet vårt fremover, smiler den ambisiøse lederen.   


Andreas businessidé var altså å kombinere bilsalg med profesjonell fotografi, og tilby en helhetlig tjeneste for firmaer eller privatpersoner som ønsker å selge bilen sin.  


– Den største kunden vår er i dag så klart dinbruktbil.no, som også har et veldig interessant konsept som går ut på at om du kjøper en bruktbil, så skal du få det beste ut av den. Alle biler de selger kommer med tilstandsrapport, garanti, polert på utsiden og rengjort på innsiden slik at kunden skal få maksimalt ut av sin bruktbil. Andreea forteller at de har noen privatkunder her og der, men at de er i dialog med flere selskaper, og håper på å få flere firmakunder i tiden som kommer.  


Ett av de større målene for fremtiden, er å holde sammen som det sammensveisede teamet de er, og kanskje ta Bilstudio ett steg lenger som et franchisebasert konsept.  


Nøyaktig utførelse gir fornøyde kunder 
Medarbeideren Lasse Oredalen, tar seg av booking, salg og sosiale medier i bedriften, og er dessuten en kløpper på rengjøring! Han kan forsikre om at han gjør en svært grundig jobb med å rengjøre bilene.  


– Jeg har jobbet med rengjøring generelt i fire år nå, og jeg yter alltid det lille ekstra for å gjøre kunden fornøyd. Jeg gjør det til 100 prosent istedenfor å ta snarveier og kanskje la være å rengjøre der du tror kunden ikke ser det. Man må gjøre det godt nok slik at kunden har lyst til å komme tilbake, fastslår Lasse.  


Tilbakemeldingene fra kundene går ofte ut på at resultatet blir mye bedre enn de overhodet hadde sett for seg på forhånd.  – Vi får mange kommentarer som: «wow, denne ser ut som ny», «dette er jo bedre enn nytt!», og «jeg visste ikke at bilen min kunne se så fin ut», forteller Andreea muntert.  


– Mine premisser er at du skal få det du betaler for, og vi prøver å gjøre det beste for våre kunder. Om jeg setter meg i kundens posisjon, så vet jeg at jeg ville hatt den beste tjenesten på markedet, avslutter hun.  


Bransjemagasinets utsendte reporter fikk teste Bilstudio sin premium vask, og kan ikke si seg annet enn strålende fornøyd. 


– Dette er noe helt annet enn annen innvendig bilvask jeg har prøvd før. Bilens interiør er faktisk vasket, ikke bare støvsuget. I tillegg er samtlige seter glattere, renere og fargen kommer mer frem, forteller hun. 


Selv om bilen hennes bare er knappe året gammel, var det et sjokk å se bilen etter rengjøringen.


Det er først nå jeg virkelig ser hvor skitten en bil blir innvendig på et år, så dette skal jeg nok gjøre til en fast rutine. Jeg har fått følelsen og lukten av ny bil tilbake!

Les mer...

2022-02-01 14.30

aretreindustrier8

Er med på å redusere risikoen og øke lønnsomheten i byggeprosjekter

Artikkel ARE Treindustrier er både en underleverandør og kompetansepartner for sine kunder. De ønsker å bli involvert tidlig nok i byggeprosjektet, for et best mulig resultat. – Med ganske små grep, kan vi optimalisere...
fairtradeeksperten2

Vet du hva favorittsjokoladen din egentlig inneholder?

Artikkel FairtradeEksperten AS, fører de Fairtrade-sertifiserte merkene Divine og Cafédirect – to merker som er helt fri for utnyttelse, barnearbeid og slaveri. – Problemet med kakaoindustrien er at det er masse...
Til hjemmesiden

  Kontaktinformasjon

  sport24

  Faktorer å tenke på ved valg av treningsklær

  Liker du å trene, men hater klærne du må ha på deg? Vel, du er ikke alene. Mange mennesker føler det slik. Derfor prøver sportsklærfirmaer alltid å komme opp med nye og innovative måter å gjøre klærne deres mer komfortable på.

  compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

  Farvel til tradisjonell leksehjelp?

  Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

  article1

  Beste stedene å campe i Norge

  Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

  hellofresh

  Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

  For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

  Picture1

  Hvilke typer stomi finnes? Få gode råd om stomiutstyr her!

  I Norge lever mange med stomi. Les om de 3 vanligste typene stomi: colostomi, ileostomi og urostomi.

  93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

  Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

  Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

  Arkiv