Hvordan behandle tørt vinterhår?

Vår ekspert fra Royal Frisør gir deg sine beste tips til å unngå livløst vinterhår.

Det er ingen hemmelighet at klimaet påvirker håret vårt. Kulde og tørr luft er hard kost for håret, og oppvarming inne gjør sitt for å tørke ut både hår og hodebunn. Vår ekspert, Linda Kjelle fra Royal Frisør, kan derimot anbefale noen enkle grep som sørger for at håret holder seg frisk og livlig gjennom vinteren.


- For å oppnå et livlig og sunt vinterhår anbefaler jeg at man skal ta i bruk en god fuktighetsgivende kur, og gjerne unngå de kurer som skal reparere og gi volum til håret. Volum til håret blir overfladisk, da håret hovedsakelig trenger fuktighet. Ellers er det også et must å bruke balsam etter sjamponering, forteller Kjelle.


For å få et tykkere utseende og mer glans sverger Kjelle til en god olje etter vask, samt Bamboo sin 48-sustainable volum spray. Sprayen vil etterlate en illusjon av tykkere hår med vakker volum, og den passer like godt til grovt som fint hår.


Hva kan menn gjøre for å få unngå tørt vinterhår?

- De menn som er opptatt av håret og dets utseende kan gjøre det samme som kvinner, sier Kjelle. 

Les mer...

2017-10-30 12.00

bildetilartikkel1

Veien til drømmekarrieren

Artikkel Naviger jungelen av muligheter med en karriereprøve.
safeline4

Smart teknologi gjør dette til framtidens heis

Artikkel SafeLine har levert heisalarmsystemer siden 90-tallet, og er en stor aktør i Europa med over 350 000 installasjoner. Nå lanseres SafeLine LYRA – enheten som digitaliserer heistrafikken, forutser vedlikehold...
hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

article1

Beste stedene å campe i Norge

Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

Arkiv