christianiabalkonginnglassing5christianiabalkonginnglassing1christianiabalkonginnglassing2christianiabalkonginnglassing3christianiabalkonginnglassing7christianiabalkonginnglassing6christianiabalkonginnglassing4

Dette er fordelene med en innglasset balkong

Slipp støv, kulde og støy: Christiania Balkonginnglassing forvandler balkongen din til en helårsoase med uendelige muligheter!

Balkonginnglassing har mange fordeler. Enten du vil stenge ute det livlige bylivet utenfor blokka, sikre balkongen mot klatrelystne barn, eller ønsker å sitte på balkongen selv når det er kaldt ute, så er balkonginnglassing et utmerket alternativ.  


Christiania Balkonginnglassing har mangeårig ekspertise med balkonginnglassing, og betjener blokker og hus i Østlandsområdet med en førsteklasses innglassing.  


– De som startet Christiania Balkonginnglassing, har drevet med dette i mange, mange år. I hovedsak var det fem stykker som var med på å starte det, med litt rokkeringer i løpet av årene. Nå har vi fått ansatte vi føler fungerer bra, konstaterer daglig leder Peter Solhaug.  



Han røper at han er litt kresen på hvem han ansetter i bedriften, og vil helst ansette folk med spesialkompetanse som utfører jobben nøye, for å sikre kvaliteten.  


– Vi skal ansette flere og vokse, men vi ønsker å ta det litt etter litt, da dette er noe vi har god erfaring med.  


Vil ikke vokse for fort
Det Oslo-baserte firmaet vil nemlig unngå å vokse for fort, selv om de under pandemien har fått voldsomt mye å gjøre – og forespørslene ser heller ikke ut til å minske med det første.  


– Ved utgangen av juni hadde vi allerede omsatt for mer enn i hele 2020, smiler Peter.   


Hvordan vi kommer i kontakt med kunder er litt delt. En del går gjennom jungeltelegrafen på grunn av godt rykte, mens en annen del er at vi oppsøker borettslag. 


– Ofte blir vi kontaktet av folk som ikke har noen innglassing. Da tar vi kontakt med styret og hører om det er noen interesse for det, forteller Christoffer.  


Peter istemmer og utdyper at kundegruppen er todelt: 


– Du har de borettslagene som allerede har tillatelse til tiltak av kommunen; da prater vi med styret slik at vi vet at vi kan levere til dem. Så fort vi har en avtale med styret, er det fritt frem for beboere å glasse inn balkongen sin. Videre har du de borettslagene som ikke har tillatelse til tiltak fra kommunen. Da setter vi i gang en prosess for å byggemelde dette, slik at borettslaget for nødvendig tillatelse fra kommunen. Dette er en prosess vi tar oss av og som styret ikke trenger å jobbe med. 



Ikke som et vanlig rom 
Peter og Christoffer poengterer at selv om en innglasset balkong omtrent kan benyttes som et ekstra rom, må det på ingen måte anses som et vanlig rom. 


– Man kan på en måte si at det er en vinterhage eller en forlengelse av stuen, men det er ikke et ekstra rom da det ikke går utover utnyttelsesgraden. En slik prosess ville vært noe helt annet i forhold til søknader og krav, informerer de to.  


Christiania Balkonginnglassing har som regel åtte ukers leveringstid på innglassing, og de benytter seg av en finsk kvalitetsleverandør. 


Balkonginnglassing er ifølge Peter og Christoffer et fenomen som bare vil fortsette å øke i popularitet med tiden, og en innglasset balkong passer like godt for den eldre garde som de helt unge.  



– Av de som har en litt mindre leilighet, vil nok mange bruke balkongen som et «ekstra rom» der de kan ha gjester og sitte ute. Det kommer mer og mer av balkonginnglassing, og vi ser stadig at meglere bruker det i sin markedsføring, forteller Peter.  


De ser også en stor økning av eldre og pensjonister, som ofte tilbringer mer tid hjemme og ønsker en innglasset balkong de kan få glede av hele året.  


– Det er ofte bare to måneder i året du kan bruke balkongen, men med en innglasset balkong kan du bruke den store deler av året! Du slipper å ha putekasser, og du slipper å pakke bort ting. Putene kan ligge ute, du slipper støv og pollen, og grillen er aldri nedstøvet slik den er hos meg, spøker Peter og ler. 


Bedre enn forventet 
En innglasset balkong vil også oppleves langt mer fredfull og det vil bli en støyreduksjon helt opp til 30 desibel. Lydisoleringen blir dessuten enda bedre når du får inn møbler og planter.  


– Noen kjøper det fordi de vil ha en vinterhage, mens noen kjøper det fordi det fjerner mye av støyen utenfra. Andre lager det som et treningsrom, sier selgeren Christoffer om de mange mulighetene. 



Det beste Peter og Christoffer vet, er når de glasser inn en balkong hos noen som aldri har hatt det før og uttrykker at det ble enda bedre enn de hadde sett for seg!  


– De kundene som har hatt innglassing og flytter, er veldige pådrivere for å få det igjen. De vet hva de får og er fornøyde med systemet. Og vi er helt avhengig av fornøyde kunder, fastslår Peter avslutningsvis. 

Les mer...

2021-08-23 13.15

bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...
e2solutions1

Slik kan e-handelaktører spare opptil 40 prosent på sin frakt

Artikkel IT-selskapet Konsept-IT, står bak Shopify-partneren E2 Solutions’ app for nettbutikker. Med appen CargonizE2, kan en e-handelaktør få tilgang til eksterne fraktavtaler og få en skreddersydd totalpakke...
Til hjemmesiden

    Kontaktinformasjon

    article1

    Beste stedene å campe i Norge

    Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

    compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

    Farvel til tradisjonell leksehjelp?

    Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

    93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

    Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

    Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

    Arkiv