182029d182029182029pagj182029pg182029åpfa182029ø

Her blir du kongen av campingplassen

Buttingsrud Camping ligger idyllisk til mellom E16 og Sperillen, 3,6 mil fra Hønefoss. Omringet av praktfull skog og ved naturskjønne omgivelser kan du kjenne deg som kongen av campingplassen.

Trond Helge Buttingsrud, driver familiebedriften Buttingsrud Camping. Der er fiske-, bade- og turmulighetene mange, og hele familien kan ha det godt.

– Vi har åpent hele året, og det er faktisk folk her hele året også. Men det er hovedsakelig om sommeren som vi har flest gjester. Det blir et stadig større marked for folk som reiser med bobil hele året, og nå har vi søkt om å bygge flere oppstillingsplasser på andre siden av veien her, forteller Buttingsrud.

Campingplassen har kort vei fra Hønefoss, der det er en stor utbygging av boliger for tiden. Det er lett å ha vogn på Buttingsrud Camping, og mange av campingvogneierne er faktisk fra Hønefoss-distriktet, de bor her om sommeren og kommer hit etter jobben.

– Det er folk fra Troms til Lindesnes som har fast plass med vogn her. Buttingsrud Camping er for alle, og det er mange barnefamilier her og folk som kommer tilbake år etter år. Det er et par familier med fire generasjoner som har sju, åtte vogner. Og andre familier har vært her siden jeg selv var liten – mange har jeg også lekt med da jeg var liten, kan Buttingsrud fortelle.

Campinglivet er som mange vet idyllisk også for de minste, og der ligger forholdene godt til rette for masse lek og moro hos Buttingsrud Camping.


182029pagj


– Vi har en lang sandstrand med vanntrampoline og fine lekeplasser. Ungene finner på mye rart, og stort sett går det i vannrelatert lek og fisking.

Videre forteller han at det er mange tyskere og nederlendere som stopper her en dag før de drar videre til Vestlandet for å fiske. I tillegg til bobil- og campingplassene kan Buttingsrud Camping friste med fasiliteter som utleie av hytter og hus – og på campingplassen finner du dessuten en dagligvarebutikk med godt utvalg og nybakt brød og bakervarer hver eneste dag.

– I fjor tok jeg faktisk inn 80 forskjellig typer øl! Men i år tror jeg ikke det blir like mange, høsten kom så fort at jeg ble sittende igjen med ganske masse og gikk i minus, humrer Buttingsrud.

Med fisking, båtliv og en pause fra byens mas og tjas, kan du slappe helt av og kjenne deg som kongen av campingplassen hos Buttingsrud Camping.




Les mer...

2018-03-22 09.00

anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.
wimpel1

Effektivt produkt eliminerer kaldtrekk fra vinduer

Artikkel Wimpel er forhandler for Eltra AS - en varmelistprodusent som har utviklet kompakte varmelister som effektivt tar kaldraset fra vinduer i næringsbygg og private boliger. – Varmelistene stopper kaldraset...

    Kontaktinformasjon

    sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

    Digitale møter: Tips for nybegynnere

    Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

    93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

    Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

    Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

    compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

    Farvel til tradisjonell leksehjelp?

    Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

    Arkiv