172038_1172038_3172038_2

Hva har vikinger og kjøttkaker til felles?

Når satt du sist oppå en historisk gravhaug fra vikingtiden og inntok et nydelig måltid med hjemmelagde kjøttkaker? Perfekt plassert midt mellom Sandefjord og Larvik ligger Holms. På menyen har de overnatting og møtelokaler i rolige omgivelser, ispedd god mat og historisk vikingsus.

Røttene til det som i dag heter Holms Restaurant, Motell & Konferanser AS strekker seg tilbake til 1950-tallet. Da kom Ragnar Holm hjem etter mange år i USA med ønsket om å bygge en amerikansk kafeteria. Den spesielle tomten han valgte seg inkluderte en gravhaug fra vikingtiden. For å få lov til å bygge, måtte det gjøres rundt det historiske landemerket. Derfor har bygget sin pussige, buede form ved inngangspartiet. Holms kafeteria sto ferdig i 1961.


172038_2


- I dag markedsfører vi Holms som distriktets mest effektive møtested. Rett ved kryss 44 på den nye E18 er det et halvt minutts kjøring hit til oss. Vi har stor parkeringsplass, seks konferansesaler med plass til inntil 300 stoler og overnattingsmulighet for 100 personer. Holms er et rimelig og veldig effektivt alternativ for næringslivet, sier Stein Matre.


Han er styreleder og kjøpte opp eiendommen i 2010. Holms ligger få minutters kjøring midt mellom Sandefjord og Larvik med kort vei til Oslo og Grenlandsområdet. Stedet dekker et potensielt stort område med gjester og besøkende.


172038


- Med dagens drift satser vi på konferanser, møter og å være et spisested som serverer god, hjemmelaget mat. Man kan også få mer fancy mat hvis man ønsker, for vi har a la carte i tillegg. Hovedproduktet vårt er dog hjemmelagde kjøttkaker, etter vår egen spesielle oppskrift. De er nesten verdenskjente!


Kapasiteten på overnatting fordeler seg på 65 enheter i form av motellrom med god standard og campinghytter som leies ut på Danebo, to kilometer unna. Til firmamøter og kickoffs kan de ta imot grupper på opp til 150 personer.


- Bygget ligger rundt en gammel gravhaug fra jernalderen, og det gjør det helt unikt. Restauranten ligger bokstavelig talt oppå gravplassen! Rundt omkring har vi store bronsestatuer av vikingkonger, blant annet Harald Hårfagre og Harald Hardråde.

172038-dkj

Les mer...

2017-05-30 11.30

wimpel1

Effektivt produkt eliminerer kaldtrekk fra vinduer

Artikkel Wimpel er forhandler for Eltra AS - en varmelistprodusent som har utviklet kompakte varmelister som effektivt tar kaldraset fra vinduer i næringsbygg og private boliger. – Varmelistene stopper kaldraset...
bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...

    Kontaktinformasjon

    • Holms Restaurant, Motell & Konferanser
    • Hjemmeside
    • Mail
    • Telefon:
      331 92 480
    • Adresse:
      Gamle Ravei 345, 3270 Larvik
    compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

    Farvel til tradisjonell leksehjelp?

    Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

    93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

    Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

    Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

    hellofresh

    Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

    For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

    Arkiv