towfiqu-barbhuiya-nApaSgkzaxg-unsplashkredittium

Kredittium hjelper deg med å finne lån for store og små prosjekter

Kredittium er et av Norges største nettsteder for sammenligning av lån. På kort tid har det hjulpet mange tusen nordmenn med å finne billigere lån og finansiering. Les mer om hvordan du kan få hjelp med ditt lånebehov.

Kredittium.no hjelper nordmenn med å navigere det store tilbudet av lån i Norge. Trafikktallene viser at det er et stort behov for en slik tjeneste. Hver måned besøker mange tusen nordmenn nettstedet for å få hjelp med å finne de beste og billigste lånene for deres behov.

Kredittiums plattform har påvirket brukernes oppfatninger om lån og låneopptak positivt. Den har skapt økt forståelse for at det norske lånemarkedet er preget av konkurranse og at det første lånetilbudet ikke nødvendigvis er det beste.

Sammenligning av lån

Det er en egenutviklet sammenligningsteknologi som er motoren i Kredittiums tjenester. Teknologien gjør det lett for brukerne å sammenligne renter og vilkår som følger med de ulike lånetypene.

Tjenesten er skreddersydd for norske forhold. Den tar hensyn til at utlånere i Norge tilbyr ulike lånetyper med ulike priser.

Det spiller ingen rolle om brukeren ønsker et forbrukslån, et boliglån eller lån til bil, for eksempel. Teknologien skiller mellom de ulike låneformene og presenterer brukerne for lånene som tilbyr de beste vilkårene uansett behov.

Kredittiums tilbud hjelper låntakere med å spare penger.

På et lån uten sikkerhet kan forskjellen på den høyeste og laveste renten variere med mange titall prosentpoeng mellom utlånerne. Nettstedet har hjulpet mange låntakere med å spare mange tusen kroner hver måned på lånene sine.

– Mange av våre brukere blir overrasket over de store renteforskjellene. Vi er glade for at våre tjenester hjelper dem med å spare penger på lånene sine, sier Simon Klaesson, øverste ansvarlige for Kredittium i Norge og Sverige.

Brukeren står i sentrum

Det er hard konkurranse om norske låntakere. Kredittium er ikke alene om å tilby sammenligningstjenester for lånesøkere.

Nettstedet skiller seg ut ved å sette brukervennlighet først. Utviklere arbeider daglig med å forbedre ulike aspekter ved nettsidene, utelukkende for å styrke brukeropplevelsen.

Lånekalkulatorer er populære blant nordmenn. Kredittiums kalkulatorer er mer omfattende enn konkurrentenes tilbud, uten at tilgjengeligheten forringes.

Nettstedet er også alene om å tilby en automatisert låneguide. Her svarer brukeren på noen enkle spørsmål om, blant annet, lånebehov og ønsket lånebeløp. Teknologien som driver guiden, finner deretter de beste lånealternativene basert på brukerens preferanser.

Kunnskap er en viktig nøkkel

Kunnskap er viktig for alle som påtar seg gjeld. Å ha en god forståelse av hvordan renter fungerer, hvordan nedbetalingstid påvirker lånekostnadene og rollen gebyrer kan spille, er essensielt for å ta kloke lånevalg.

Kredittium vet hvor viktig slik kunnskap er. Derfor tilbyr nettstedet også en rekke omfattende guider.

Brukerne lærer, blant annet, hva et topplån er og hva som skiller rammelån fra ordinære boliglån. Andre guider gir tips om hvordan leseren kan øke egen kredittscore og hva hver enkelt kan gjøre for å få så god rente som mulig på sine lån.

Slik sett bidrar nettstedet til et sunnere utlånsmarked i Norge. Tanken er at klokere låntakere tar smartere valg, som fører til mindre mislighold og færre økonomiske problemer.

– Vår erfaring er at velinformerte låntakere er mindre utsatt for økonomiske problemer. I forlengelsen av dette, reduseres også utlånsrisikoen for banker og andre utlånere. At vi investerer mye i utviklingen av låneguidene våre, er en vinn-vinn-situasjon for alle parter, sier Klaesson.Økt fokus på refinansiering

Den siste tidens prisoppgang har også påvirket lånemarkedet. Det har blitt dyrere å ha lån. Kredittium har merket dette i form av økt etterspørsel etter refinansieringsløsninger.

Også på dette området tilbyr nettstedet effektive verktøy. Sammenligningstjenesten gjør det lett å finne før- og etterpriser uansett hvilken lånetype brukerne ønsker å refinansiere. Egne lånekalkulatorer for refinansiering hjelper også til med å avgjøre hvor stort sparepotensiale en refinansiering kan ha.

Personer med betalingsanmerkninger er en særlig utsatt gruppe når renten stiger og lånene blir mer kostbare. For denne gruppen har nettstedet en rekke guider som konkluderer med at det finnes håp, selv når de fleste bankene har stengt døren.

– Kredittium gjør det lettere å leve med lån i en tid hvor bankenes rentehevinger gir økt puls og stressnivå hos mange låntakere. Flere brukere har takket oss for å ha hjulpet til med å redusere lånekostnadene. Det setter vi stor pris på, sier Klaesson.

Årelang ekspertise og erfaring

Det er svenske Compary AB som er ansvarlig for driften av Kredittium i Norge. Selskapet ble stiftet i 2012 og har siden blitt en av de største operatørene av sammenligningstjenester for forbrukere i Nord-Europa.

Selskapet driver virksomheter i alle de nordiske landene. Det er også til stede i viktige markeder som Tyskland, Spania og Canada.

Kredittium er ikke den eneste norske satsningen. Compary driver også andre, populære nettsteder som Bestekredittkortet. Mer enn 30 mennesker jobber i selskapet. Det norske teamet inkluderer flere eksperter på forbrukerkreditt og privatøkonomi.

Les mer...

2024-01-24 11.15

Shyer3

Øker sikkerhetsnivået med uproblematiske IT-tjenester

Artikkel Med en personlig vri på tradisjonelle IT-tjenester, skiller IT-leverandøren Shyer seg ut ved å tilby en effektiv brukeropplevelse – med IT-løsninger som ikke bare løser umiddelbare utfordringer for sine...
optice5

Vedlikeholdende ventilasjonsrens minsker brannfaren på kjøkkenet

Artikkel Optice AS utfører ventilasjonsrens over hele Norge, med fokus på kommunale bygg, hoteller og restaurantkjøkken samt borettslag/sameier. – Mange branner i storbyene har startet på kjøkkenet, forteller...
  93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

  Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

  Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

  vidaxl

  Fem måter å nyte mer tid utendørs

  Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

  article1

  Beste stedene å campe i Norge

  Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

  Arkiv