185074w1185074w2185074w3185074w4185074w5

En kombinasjon av behandlingsmetoder gir best effekt

Sammensatte, individuelle behandlingsmetoder gir et godt sluttresultat.

Le Skin er en kosmetisk, medisinsk klinikk som holder til i lyse, fine lokaler på Slependen i Bærum. Beliggenheten kunne ikke vært bedre, for du kommer omtrent frem til hovedinngangen enten du reiser med tog, bil eller buss. 


Daglig leder, klinisk spesialist og hud- og laserterapeut Siri Rød Holmboe, tar godt imot oss ved klinikken. 


Førsteinntrykket vi får av Holmboe er at hun er veldig engasjert i sitt yrke, profesjonell og grundig til fingerspissene – og ikke minst, alltid godt forberedt. 


– Vi tilbyr et bredt spekter av behandlinger, der hovedtyngden ligger mellom ordinær hudpleie og plastikkirurgi. Vi har en kirurg som kan konsultere i forhold til kirurgi i ansikt, vi har permanent makeup, vanlig hudpleie, medisinsk hudpleie, filler, mesoterapi & btx behandlinger, laser og vippebehandlinger, forteller Holmboe om klinikkens ulike behandlingsområder. 


185074w3


Optimalt resultat

Le Skin er unike på kombinasjonsbehandling, som kort fortalt er en behandlingsmetode som går ut på å kombinere ulike behandlinger for et optimalt resultat. Kombinasjonen krembehandling og laser, er et typisk eksempel på en slik kombinasjonsbehandling. For å oppnå et naturlig resultat og forbedring av hudaldring eller arr vil ett verktøy alene ikke være nok.


– Det er individuelt hva pasientene føler de trenger hjelp til, og vi bruker god tid til å prate med pasienten på forhånd. Vi starter alltid med en fotoanalyse der vi ser ned i huden, forklarer Holmboe.


Behandlingsprogrammer med medisinske kremer fra Dr. Obagi, er gjerne førstevalget ved en behandlingsoppstart dersom pasienten har god tid. 


– Får man opp cellefunksjonen, så får du opp produksjonen av cellene som produserer kollagen og elastin.

Det fører til at egenfunksjonen av fukt i huden øker, slik at også behandlingsresponsen forbedres.


Store kunnskaper

Holmboe kan regnes som en veteran i laserbehandlings-bransjen, og startet med hårfjerning med laserbehandling allerede i 1999. Hun har tilegnet seg kompetanse i løpet av sine snart 20 år i bransjen, og forteller at hun synes det har vært både spennende og gøy å være vitne til teknikkens stadige forbedringer.


Med de ulike laserbehandlingene hos Le Skin kan man behandle sjenerende blodkar, pigmentflekker, uønskede tatoveringer og arr, for å nevne noen. Holmboe opplever iblant å få pasienter som kommer langveisfra, ofte etter anbefaling fra helsepersonell som kjenner til Holmboes laserekspertise. Hun lærer selv bort laser til andre i samme bransje, og tar sikkerhet veldig på alvor. Nettopp derfor vil mange ha den tryggheten klinikken tilbyr. 


– Utfordringen er at man må passe på årstidene, og ikke utføre laserbehandling om man er brun i huden for å unngå brannskader. 


Hun forteller videre at hun er svært observant i forhold til pasienter og deres helsetilstand, og henviser pasienter videre til hudlege ved minste mistanke om for eksempel en farlig føflekk eller et alvorlig tilfelle av eksem. Det har hendt at hun har henvist pasienter til gynekolog etter å ha satt unormalt stor hårvekst i sammenheng med den hormonelle kvinnesykdommen PCOS.  


185074w2


Helsejournaler

Før du kan legge deg på behandlingsbenken til Holmboe eller hennes fire kolleger, er alle pasienter/kunder nødt til å fylle ut helsejournal og informasjons- og samtykkeskjema der alt må undertegnes og avklares i forhold til blant annet medisinbruk. 


– Det krever litt informasjon i forkant. Skal du for eksempel fjerne et blodkar, kan du ikke gå på blodfortynnende medisin. Og før en filler behandling av lepper må personer med hyppig herpessår forbehandles med tabletter, forteller hun. 


– Faren med fillere er at man putter inn et stoff som er naturlig Hyaluronsyre, men som kan klemme på en blodåre og i verste fall føre til nekrose. Derfor er det viktig å utføre slike behandlinger ved en profesjonell, medisinsk klinikk med ansvarlig lege som innehar kompetanse med fillerbehandlinger, fastslår Holmboe. 


Den erfarne klinikeren er glad for at Regjeringen nå endelig vurderer å stramme inn på det hittil uregulerte reglementet gjeldende kosmetiske behandlinger og informasjon til kunder og journalføring. 


–  Vi jobber mye med å passe på at alle i teamet har god kompetanse og går på relevante kurs. Man blir ikke sterkere enn det svakeste leddet, smiler Holmboe, som på sin side stortrives i en spennende bransje der kursing og nyheter er en stor del av hverdagen. 


– Når vi lever lenger enn det vi har gjort før og er spreke ellers, er det mange som kanskje ikke tenker på at muligheten er til stede for å gjøre noe annet for seg selv - bortsett fra å gå til frisøren og ta på seg fine klær. De fleste gjør dette oftest for seg selv, ikke nødvendigvis for andre. 


Yngre kunder kan vi i dag hjelpe med å forbygge og opprettholde god hudfunksjon samt behandle de som sliter med ulike utfordringer.


185074w4

Les mer...

2018-12-13 14:15

201016w10

Cecilias jobb er å gi deg et helhetlig perspektiv

Artikkel Cecilia Tønnessen; daglig leder og terapeut ved Estimé Hud & Helse, fremkaller en magisk selvfølelse med sin helhetlige ansiktsbehandling.
201031w1

– Vi fikser alt fra topp til tå

Artikkel Skjønnhets- og velværesalongen Maxi Velvære, tilbyr mange ettertraktede behandlinger under ett tak, og pleier kroppen fra topp til tå.

  Kontaktinformasjon

  IKEA_HANTVERK_Kavitha_inthefield_PH163745

  IKEA forener verden

  Møbelgiganten IKEA fins representert i 52 land og har til sammen 430 varehus på verdensbasis. Kommunikasjonsrådgiver Troels N. Mathisen, forteller at IKEA jobber iherdig med å utvikle løsninger som skal forenkle våre liv og gjøre hjemmene våre mer funksjonelle.

  67532874

  Et plantebasert liv: For dyrene, miljøet og helsen

  Bransjemagasinet har gått i dybden på det vegetariske kostholdet og hvordan et plantebasert kosthold påvirker dyrene, vår helse og vårt klimaavtrykk her på jorda.

  51842405_2091095327636632_3517487299556278272_o

  Vi søker medieselgere!

  Har du en selger i magen og brenner for næringsliv og oppsøkende salg, kan det være deg vi leter etter!

  Arkiv