185074w1185074w2185074w3185074w4185074w5

En kombinasjon av behandlingsmetoder gir best effekt

Sammensatte, individuelle behandlingsmetoder gir et godt sluttresultat.

Le Skin er en kosmetisk, medisinsk klinikk som holder til i lyse, fine lokaler på Slependen i Bærum. Beliggenheten kunne ikke vært bedre, for du kommer omtrent frem til hovedinngangen enten du reiser med tog, bil eller buss. 


Daglig leder, klinisk spesialist og hud- og laserterapeut Siri Rød Holmboe, tar godt imot oss ved klinikken. 


Førsteinntrykket vi får av Holmboe er at hun er veldig engasjert i sitt yrke, profesjonell og grundig til fingerspissene – og ikke minst, alltid godt forberedt. 


– Vi tilbyr et bredt spekter av behandlinger, der hovedtyngden ligger mellom ordinær hudpleie og plastikkirurgi. Vi har en kirurg som kan konsultere i forhold til kirurgi i ansikt, vi har permanent makeup, vanlig hudpleie, medisinsk hudpleie, filler, mesoterapi & btx behandlinger, laser og vippebehandlinger, forteller Holmboe om klinikkens ulike behandlingsområder. 


185074w3


Optimalt resultat

Le Skin er unike på kombinasjonsbehandling, som kort fortalt er en behandlingsmetode som går ut på å kombinere ulike behandlinger for et optimalt resultat. Kombinasjonen krembehandling og laser, er et typisk eksempel på en slik kombinasjonsbehandling. For å oppnå et naturlig resultat og forbedring av hudaldring eller arr vil ett verktøy alene ikke være nok.


– Det er individuelt hva pasientene føler de trenger hjelp til, og vi bruker god tid til å prate med pasienten på forhånd. Vi starter alltid med en fotoanalyse der vi ser ned i huden, forklarer Holmboe.


Behandlingsprogrammer med medisinske kremer fra Dr. Obagi, er gjerne førstevalget ved en behandlingsoppstart dersom pasienten har god tid. 


– Får man opp cellefunksjonen, så får du opp produksjonen av cellene som produserer kollagen og elastin.

Det fører til at egenfunksjonen av fukt i huden øker, slik at også behandlingsresponsen forbedres.


Store kunnskaper

Holmboe kan regnes som en veteran i laserbehandlings-bransjen, og startet med hårfjerning med laserbehandling allerede i 1999. Hun har tilegnet seg kompetanse i løpet av sine snart 20 år i bransjen, og forteller at hun synes det har vært både spennende og gøy å være vitne til teknikkens stadige forbedringer.


Med de ulike laserbehandlingene hos Le Skin kan man behandle sjenerende blodkar, pigmentflekker, uønskede tatoveringer og arr, for å nevne noen. Holmboe opplever iblant å få pasienter som kommer langveisfra, ofte etter anbefaling fra helsepersonell som kjenner til Holmboes laserekspertise. Hun lærer selv bort laser til andre i samme bransje, og tar sikkerhet veldig på alvor. Nettopp derfor vil mange ha den tryggheten klinikken tilbyr. 


– Utfordringen er at man må passe på årstidene, og ikke utføre laserbehandling om man er brun i huden for å unngå brannskader. 


Hun forteller videre at hun er svært observant i forhold til pasienter og deres helsetilstand, og henviser pasienter videre til hudlege ved minste mistanke om for eksempel en farlig føflekk eller et alvorlig tilfelle av eksem. Det har hendt at hun har henvist pasienter til gynekolog etter å ha satt unormalt stor hårvekst i sammenheng med den hormonelle kvinnesykdommen PCOS.  


185074w2


Helsejournaler

Før du kan legge deg på behandlingsbenken til Holmboe eller hennes fire kolleger, er alle pasienter/kunder nødt til å fylle ut helsejournal og informasjons- og samtykkeskjema der alt må undertegnes og avklares i forhold til blant annet medisinbruk. 


– Det krever litt informasjon i forkant. Skal du for eksempel fjerne et blodkar, kan du ikke gå på blodfortynnende medisin. Og før en filler behandling av lepper må personer med hyppig herpessår forbehandles med tabletter, forteller hun. 


– Faren med fillere er at man putter inn et stoff som er naturlig Hyaluronsyre, men som kan klemme på en blodåre og i verste fall føre til nekrose. Derfor er det viktig å utføre slike behandlinger ved en profesjonell, medisinsk klinikk med ansvarlig lege som innehar kompetanse med fillerbehandlinger, fastslår Holmboe. 


Den erfarne klinikeren er glad for at Regjeringen nå endelig vurderer å stramme inn på det hittil uregulerte reglementet gjeldende kosmetiske behandlinger og informasjon til kunder og journalføring. 


–  Vi jobber mye med å passe på at alle i teamet har god kompetanse og går på relevante kurs. Man blir ikke sterkere enn det svakeste leddet, smiler Holmboe, som på sin side stortrives i en spennende bransje der kursing og nyheter er en stor del av hverdagen. 


– Når vi lever lenger enn det vi har gjort før og er spreke ellers, er det mange som kanskje ikke tenker på at muligheten er til stede for å gjøre noe annet for seg selv - bortsett fra å gå til frisøren og ta på seg fine klær. De fleste gjør dette oftest for seg selv, ikke nødvendigvis for andre. 


Yngre kunder kan vi i dag hjelpe med å forbygge og opprettholde god hudfunksjon samt behandle de som sliter med ulike utfordringer.


185074w4

Les mer...

2018-12-13 14.15

bildetilartikkel1

Veien til drømmekarrieren

Artikkel Naviger jungelen av muligheter med en karriereprøve.
mestertak2

Best på fremdrift: Denne taktekkerbedriften får til det umulige

Artikkel Mestertak AS er stolt av å være ditt foretrukne taktekkerfirma som betjener både bedrifter og private.

    Kontaktinformasjon

    national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

    Å jobbe som vikar

    Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

    article1

    Beste stedene å campe i Norge

    Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

    vidaxl

    Fem måter å nyte mer tid utendørs

    Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

    Arkiv