Gladmelding til Nordlandskommuner

– Beredskap og sikkerhet i forhold til både offentlige og private virksomheter er et veldig interessant fagområde som vi ønsker å bistå private og offentlige virksomheter med.

– Vi er også i ferd med å bygge opp et nettverk innen planlegging og ledelse innen alle sikkerhetsområdene; forebyggende sikkerhet, personlig sikkerhet (HMS), virksomhetssikkerhet og cybersikkerhet.


Even Jarl Ediassen startet opp Nordvekst AS i Bodø etter å ha jobbet som rådmann i 10 år. Selskapet tilbyr rådgivning spesielt rettet mot offentlig sektor, og hovedsakelig kommunal sektor. Her bruker Ediassen sitt store nettverk med bakgrunn i kompetansen han har på omstilling, utvikling samt ledelse og drift av kommunale organisasjoner. I tillegg er han innleid som markedsansvarlig for et selskap som leverer miniboliger.


– Det vi ønsker er å få en sikkerhetskultur inn i de offentlige instansene. På det øverste nivået ønsker man selvsagt et tryggere samfunn, og der har vi offentlige utredninger og lovverket. På det nederste nivået har borgerne en forventning om at det offentlige tenker på sikkerhet i den verden de lever i. De forutsetter at kommune og nødetater er der og fungerer om noe skulle skje. Vi kan hjelpe offentlige instanser med å få dette til å fungere sammen, ved å få dem til å bruke den organisasjonen og ressursene de har på best mulig måte. Dette er vår forretningsidé.  


Totalt opererer selskapet innenfor tre områder: alminnelig rådgivning til offentlig sektor og beredskap og sikkerhet. Ediassen forteller at trass i at markedet er stort, er det også utfordrende fordi det kanskje ikke er dette området man prioriterer før man ser den praktiske konsekvensen av det.


– Derfor har vi en jobb å gjøre i forhold til å få oppmerksomhet rundt dette. Men Bodø skal etter hvert bli en beredskaps- og sikkerhets-hovedstad. I lys av det ønsker vi selvsagt også å rette oss inn mot alt som kommer til å skje med byutviklingen. 


Salten og Nordland er hovedområdet til Nordvekst AS, men på beredskap og sikkerhet ønsker de å spesialisere seg innenfor enkelte områder som gjør at de også kan rekke utenfor Salten og Nordland. De jobber fortsatt med å sondere markedet og tilby sine tjenester til offentlige og private virksomheter.


– Vi har vært i kontakt med fylkesmann og har ideer om å bistå kommunene i utarbeidelsen av beredskapsplaner, operative planer og ikke minst praktiske øvelser. 


Med på laget har Ediassen medarbeidere med bakgrunn fra Forsvaret på øverste nivå. Med en slik kompetanse og erfaring er målet å kunne tilby et bredt spekter innenfor beredskap og sikkerhet.

Les mer...

2018-01-22 14.45

anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.
ttbygg3

Derfor bør du unne deg en snekker

Artikkel Totalentreprenøren T&T Bygg AS, tilbyr et bredt spekter av oppussingstjenester for bolig og næring i Vestfold.

Kontaktinformasjon

vidaxl

Fem måter å nyte mer tid utendørs

Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

Arkiv