gtbygg2gtbygg1gtbygg6gtbygg5gtbygg4gtbygg3

Gir deg valgmulighetene du trenger for å skape ditt drømmehus

Flere valgmuligheter hos husbyggeren øker mulighetene for at du skal finne huset du drømmer om. – Jeg mener vi er flinke til å opplyse om de ulike mulighetene, og veilede kunden i å ta de rette valgene, forsikrer Geir Nyheim, daglig leder i GT-Bygg.

Notodden er en plass der alle kjenner alle. Her kjenner også de aller fleste til mesterbedriften og byggefirmaet GT-Bygg, som eies og drives av Geir Nyheim og Tom Gundersen.  


– Vi er veldig opptatt av at det vi leverer skal være et bra produkt, og da sprer ryktet seg. Siden vi har drevet i så mange år, har vi mange faste kunder som vil bruke oss når de skal ha noe gjort. Kundene våre er fornøyde, og vi har ingenting negativt på oss enda - på 11 år! Det er den beste markedsføringen - for har du fornøyde kunder går egentlig jungeltelegrafen av seg selv, smiler daglig leder i GT-Bygg, Geir Nyheim. Fikser alt fra stort til smått  

Geir eier 60 prosent av bedriften, mens Tom eier 40. Som byggeleder er Tom for det meste ute og tømrer, mens Geir har mye av det administrative ansvaret.  


– Vi kommer fra Block Watne begge to, der vi jobbet frem til 2010. Da startet jeg og Tom for oss selv, og så har det egentlig bare ballet på seg. Vi fikk fort en lærling, og en nyansatt året etterpå, og nå er vi ni ansatte pluss en lærling, forteller Geir. 


Byggefirmaet har blitt en foretrukken aktør for Notodden, Kongsberg og Telemarks innbyggere, enten du vil bygge drømmehuset fra bunnen av, totalrenovere din eldre bolig, bygge garasje, oppfylle hyttedrømmen eller bare trenger hjelp til å fikse noe smått.  Geir understreker at alle kunder er like viktige og at de hjelper til med hva det måtte være. Han presiserer dog at GT-Bygg helst holder seg til det de er aller best på; nemlig tømrerarbeid. Og det de ikke har kompetanse på, gir de videre til sine lokale underleverandører, for eksempel innen maling, flis- og murarbeid.  


– Mange har sagt at vi burde ta flis og muring av plater selv, og selvfølgelig kunne vi gjort det, men vi har ikke behov for det siden vi har mer enn nok med tømring. Og når jeg selv ikke har så mye peiling på muring, synes jeg ikke det er noe særlig å ta det på seg heller, fremholder Geir ærlig. 


Satset på Systemhus  

I 2014 ble GT-Bygg stolt leverandør av Systemhus. De hadde samme verdier som dem selv; fokus på god kvalitet og mangfoldige valgmuligheter, og Geir og Tom har ikke angret et sekund på at de valgte å satse på husleverandøren.  


– Det har vært veldig bra i forhold til kompetansen og hjelpen du får fra Systemhus. Vi får vært med på kurs og samlinger, og treffer andre leverandører fra rundt omkring i hele Norge, sier en fornøyd Geir. 


Han forteller at Systemhus har mange flotte og spennende hus og hyttemodeller å velge mellom. Her i Notodden har det hittil gått mest av tradisjonelle og herskapelige hus, men Geir kan bekrefte at funkis-trenden nå endelig er på full fart inn i Notodden. For selv om valgmulighetene nærmest er uendelige når du skal bygge huset eller hytten du drømmer om, kan du føle deg helt trygg på at GT­Bygg hjelper deg med å ta de riktige valgene. – Her får du akkurat det du er ute etter! Hvis du har mange valgmuligheter, så kan du selv ta avgjørelsen på hva du har økonomi til eller ikke. Jeg mener vi er flinke til å opplyse om de ulike mulighetene, og veilede kunden i å ta de rette valgene. Vi hjelper kunden fra a til å, og vi mener vi har de beste tømrerne her i distriktet: Kunden får det produktet som de forventer seg - og kanskje litt mer enn det også, fastslår Geir med et smil. 


Alt til rette for nøkkelferdige hytter  

Selv om hytter nærmest har vært et nisjemarked her i Notodden, har interessen for hytter nærmest eksplodert i år. Fra å dele ut rundt to hyttekataloger i året, anslår Geir at han har delt ut hele 50 hyttekataloger så langt i år. GT-Bygg kan nemlig fra høsten 2022, tilby nøkkelferdige hytter av tradisjonell type, i naturskjønne Tuddal. Oppstart blir på våren 2022.  


– Vi har opsjon på cirka 20 tomter i Tuddal, og vi starter med oppføring av 3 hytter våren 2022. Disse Systemhushyttene skal selges nøkkelferdige. Alt ligger til rette; vei og strøm til alle tomter ligger klart, så dette har jeg stor tro på! Lettere å ta de riktige valgene  

Apropos realisering av drømmer, så har Geir og Tom nylig realisert en felles drøm om å ha et eget bygg. Rett borti gata her har GT-Bygg nemlig kjøpt et eget kontor- og lagerbygg som de nå er i gang med å pusse opp og gjøre klart til innflytning rett over nyttår. Det romslige bygget blir et skikkelig løft for GT-Bygg, men også for deres kunder. I det nye bygget vil det finnes god plass til utstilling av de forskjellige produktene og løsningene, slik at det blir enda lettere for huskjøperen å ta de rette valgene på den lange veien mot drømmehuset.  


– Her vil vi vise frem de faste leverandørene som leverer varer til oss; forskjellige paneler fra Hasås som kundene får se et bredt utvalg av, vinduer og screens fra Nordan og diverse andre leverandører. På vinduer er vi blitt ganske gode siden vi handler direkte fra vår leverandør som oppdaterer oss regelmessig om nye løsninger og produkter. Da er det veldig greit å ta med seg det videre til kunden, avslutter Geir og smiler. 

Les mer...

2022-02-01 11.00

float1

Trendy utendørsaktivitet kombinerer velvære med det sosiale

Artikkel FLOAT sauna AS tilbyr en velværeopplevelse utenom det vanlige. Både turister og innbyggere valfarter til den populære utendørsbadstuen som ligger ved gjestebrygga på Granholmen i Sandefjord. – Det er en...
Løvaasmaskin4

Stor og solid entreprenør på Vestlandet går i bresjen for miljøtiltak i anleggsbransjen

Artikkel Med et nyskapende syn på miljø og bærekraft, har entreprenøren Løvaas Maskin AS farget anleggsbransjen grønn og blitt en foretrukken entreprenør på Vestlandet.
Til hjemmesiden

  Kontaktinformasjon

  hellofresh

  Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

  For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

  93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

  Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

  Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

  national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

  Å jobbe som vikar

  Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

  Arkiv